Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Palju on Audi S3 omanikke foorumis? (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1766)
malone32
huviline

Registreerunud 23.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: R8 V10 Plus & Shelby GT 500

postitati 21.09.08 12:21 Tsiteeri
Palju on Audi S3 omanikke foorumis?

Sooviks siis teada kas keegi veel omab siit foorumist vanema tüübi Audi S3-e. Sooviks teada sellepärast, et oleks kellegagi auto küsimusi või probleeme arutada ja autosi võrrelda. Tänud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 21.09.08 19:03 Tsiteeri

Mis probleemid sul on? Kahtlen, et S3´l midagi nii mudelispetsiifilist häda saab olla ehk siis kindlasti kattub ju teiste sarnaste audide-vw´ga. Küsi aga.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
malone32
huviline

Registreerunud 23.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.08 05:19 Tsiteeri

Põhiline küsimus on ikkagi tagasild, oleks tahtnud teisi S3-i vaadata ,et kas kõigil on tagumised rattad natuke lääbakad. Mitte ükski esindus tagumiste rataste kallet reguleerida ei oska. Ratta kalle olevat 1kraad vale, aga ei teagi kas see mõjutab kummi kulumist väga, või mitte. Mulle öeldi, et auto on tagumise otsa pauguga, siis öeldi et sillatala on kõver ja et vedrud on ära vajunud. Kuid neid eelnimetatud asju keegi tõestada ei osanud. Auto pole tagumise osa avariiga, sillatala ei ole kõver ja vedrud ka pole ära vajunud. Aasta Autost öeldi, et Fordil küll vajuvad vedrud ära ja minu S3-l samuti on vedrud ära vajunud:D ja et kui ma panen uued vedrud on kõik paigas. Nad jõudsid selgusele et kui ma autot 13-15cm tõstan(taha uued vedrud panen), siis on rattakalle normis. Ma ei teadnudki et Audil on ka S3 linnamaasturi variant olemas.:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
malone32
huviline

Registreerunud 23.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.09 07:42 Tsiteeri

Järsku oskab keegi öelda, mis materjalist on Audi S3 tagumise silla hoovad? Kuna reguleeritavaid hoobasi ostma ei tahaks hakata siis oleks plaan lasta orginaalid teha reguleeritavateks, mõnes metalliga tegelevas firmas. Küsin sellepärast, et järsku on need hoovad nii rabedad või neid ei ole üldse võimalik keevitadagi ja nad võivad puruneda. Tänud!

Edit: Või järsku keegi oskab öelda, kes Tartus tegeleks sellise metallitööga?

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.5% - SQL: 66.5%]