draakon666
huviline
Registreerunud 03.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2015a
|
postitati 13.09.08 12:57
|
|
|
mati alune märg?
kõrvalistuja taga mati alune läbi märg? milles võib jama olla? kas see võib tulla sealt kus puhub jalgadele sooja ja kui nii siis millest see võib
tingitud olla ja mis selle vastu aitab. autoks 98a a6 c5 otsingust midagi täpset igatahes ei leidnud? tänud juba ette
|
|
|
Mudjamix
klubiliige
Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: TT mk2 + Q7
|
postitati 13.09.08 16:25
|
|
|
No sellest on juttu olnud küll siin.Vaata kas vesi sealt aku alt ära ikka läheb.See auk seal kipub ummistuma.Sügisene aeg lehed oskavad kuidagi ikkagi
sinna katte alla saada.
Don't drink and drive. You might hit a bump and spill your beer
|
|
|
|
draakon666
huviline
Registreerunud 03.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.09.08 15:25
|
|
|
seal on kõik korras. isegi kui oleks siis ega ta kõrvalistuja taha see vesi ikka ei jõuaks. minu arust on kondiga mingi jama, sest kui panna sooja
puhuma siis hakkab sealt kus puhub jalgadele niiskus tekkima ja sellega ma arvan saab see mati alune märjaks. aga ma ei saa aru sellest et miks ta
üldse niiskust hakkab tekitama
?
|
|
|
MadDog
huviline
Registreerunud 10.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 V6T Q
|
postitati 30.09.08 06:59
|
|
|
Endal oli sama jama, algul oli tagant märg ja siis yhel vihmasel päeval sõitma minnes,tuli kolinal ka eest sisse. Lahendus: aku maha ja siis survekaga
tyhjaks puhuda!
One God, One DJ
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 30.09.08 07:24
|
|
|
kondi äravooluvoolikute läbivus/küljesoleks tasuks ka ära kontrollida..
|
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a
|
postitati 30.09.08 09:17
|
|
|
katsu seda matialust. Kui on libedavõitu siis võib tegu olla soojendusradikaga...
A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... 
|
|
|
|
draakon666
huviline
Registreerunud 03.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.09.08 16:19
|
|
|
on küll selline kahtlaselt libe. kas soojendus radikas asub armatuuri taga?
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a
|
|
ralf
klubiliige
Registreerunud 08.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6c6q,2*c4tdi,b4,a5,SQ5
|
postitati 30.09.08 16:41
|
|
|
mul oli sama jama aga c4 avantiga.paremalt poolt taga mati alune märg.nimelt oli tagumine aken liimist lahti tulnud(seal kere küljes mingi vilt ja
klaas selle peale liimitud).vesi jooksis mööda koopa äärt istme alla ja sealt põrandale.edu lekke otsimisel.minul võttis see otsimine mitu nädalat.
|
|
|
waic
huviline
Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0
|
postitati 30.09.08 16:47
|
|
|
Sama jamaga olin ka ise kevadepoole kimpus,ning olin 99.9% kindel,et probleemiks kliimaseadme kondents-vesi,kuid A6-l tuleb see kondensi-toru põhja
alla nii lolli kohta ,et seda kõhu alt ei leiagi üles,põhja alt ei näe ja ligi ka ei pääse kuidagi kuna jääb mingite plekkide ja asjade taha
käigukasti tunneli serva, lahendus minupuhul oli järgmine, kindalaeka luuk maha, tiba küljepolstrit lahti keerata, siis põrandamatt niipalju üles
keerata kui saab... Nii sealt tagant ilmuski nähtavale must toru, mis suundus teadmatusse põhja alla, akutrelliga torusse auk mingi 4mm puuriga
suunaga allapoole ja kompressorile vastav otsik ning surve max-ni ( mul oli 8 "atti" ) , esimese hooga ei midagi, siis tõin suht jäiga traadi ja
hakkasin seda allapoole läbi ajama, mis ka õnnestus ja suhtkoht kergelt isegi, pealeseda puhusin kompressoriga toru läbi ja oli ka õhu kahinat kõhuall
kuulda, protsess tiba aega võttis aga kasu sellest oli,puuritud augu katsin pärast silikooniga, ehk aitab eelpoolkirjeldatu ka Sinu puhul, mul
vähemalt pealeseda sai põrand taas kuivaks 
|
|
|