Lehekülgi: 1 2 |
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 25.01.10 08:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Sul on siis ehk see vanem veel? Ma pidasin seda silmas, mis Concert CD-ga sama nägu on. |
Mul on jah kassetikas ^^
edit: vana on siis see mis Black'i järgmises postituses esimene on (ja seesamune on ka minul)
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 25.01.10 08:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Cari
Mul on jah kassetikas ^^ |
No seda niikuinii, aga ilmselt siis selline, mitte selline?
|
|
|
Andres80
huviline
Registreerunud 24.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant Quattro 2,5 tdi 132kw. 2001 aasta
|
postitati 25.01.10 11:31
|
|
|
Aku vahetatud ja ongi kood peal Kas nüüd pean siis hakkama keskkonsooli
lammutama, et sealt tagant mingi kood saada ? Kuda see lahti üldse käib, on kellelgi ideid?
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 25.01.10 12:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Andres80
Aku vahetatud ja ongi kood peal Kas nüüd pean siis hakkama keskkonsooli
lammutama, et sealt tagant mingi kood saada ? Kuda see lahti üldse käib, on kellelgi ideid? |
Naise käest 4 küüneviili (neil leidub neid alati vähemalt 10) ja torkad need igas nurgas olevasse pilusse. Siis saad selle kolaka armatuurist välja
tõmmata. Seda koodi, mida sisestada, sa aga sealt suure tõenäosusega ei leia. Autoga mingeid raamatuid kaasa ei saanud? Maki jaoks on tavaliselt oma
raamat ja kood on selle kaane seespool küljes kirjas, kui pole sealt välja rebitud.
|
|
|
taxx
huviline
Registreerunud 23.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1.8T
|
postitati 18.02.10 16:10
|
|
|
Tere, mul nüüd selline mure, et autol sai aku ära vahetatud ja peale seda enam ei tunnista raadio oma koodi. Originaal koodi kaart olemas, aga seda
koodi enam ei tunnista. Raadioks on Chorus ja sellel on ka protsessor sees vahetatud, kas on võimalik, et see asi on sellega seoses? On ka varem aku
ots maas käinud ja siis ilusti tööle hakkanud.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 18.02.10 16:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: taxx
Tere, mul nüüd selline mure, et autol sai aku ära vahetatud ja peale seda enam ei tunnista raadio oma koodi. Originaal koodi kaart olemas, aga seda
koodi enam ei tunnista. Raadioks on Chorus ja sellel on ka protsessor sees vahetatud, kas on võimalik, et see asi on sellega seoses? On ka varem aku
ots maas käinud ja siis ilusti tööle hakkanud. |
Kui prose on vahetatud, siis originaalkood enam ei kehti.
|
|
|
|
taxx
huviline
Registreerunud 23.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.10 16:49
|
|
|
Mul kirjutatigi uus kood sinna kaardi peale, aga ta enam ei võta seda sisse, varem toimis ilusti. Kas on võimalik, et ta lihtsalt unustab oma koodi
ära?
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.10 17:23
|
|
|
Mul kirjutatigi uus kood sinna kaardi peale, aga ta enam ei võta seda sisse, varem toimis ilusti. Kas on võimalik, et ta lihtsalt unustab oma koodi
ära? |
Kui oled õige koodi sisestanud ja kinnitanud mida raadio siis teeb/näitab. Või on kiri SAFE ja enam ei saa koodi panna. Mitu kriipsu on kirja SAFE
juures?
|
|
|
|
taxx
huviline
Registreerunud 23.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.10 17:28
|
|
|
Peale koodi sisestamist tuleb kohe uuesti kiri SAFE, nüüdseks kaks kriipsu seal, tund ootamist ja siis saab uuesti panna. Koodi sisestamise
protseduuri ma tean, see raadio on mul varemgi lukus olnud, aga nüüd vist jäädavalt.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.10 18:27
|
|
|
Peale koodi sisestamist tuleb kohe uuesti kiri SAFE, nüüdseks kaks kriipsu seal, tund ootamist ja siis saab uuesti panna. Koodi sisestamise
protseduuri ma tean, see raadio on mul varemgi lukus olnud, aga nüüd vist jäädavalt. |
Mis Su raadio uus kood on (võid privasse panna), siis ma enamvähem tean kust prose pärit on ja äkki saan abiks olla.
|
|
|
|
repsu007
huviline
Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: C7,B6q,B2q
|
postitati 19.02.10 08:03
|
|
|
Mina lasin Tartus ühel kutil lihtsalt koodi maha võtta et ei küsiks enam kui ükskord koodi küsis ja ma ei leidnud ja maksin vist 100eek.
Raske jalaga.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |