Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Millist headunitit valida ? (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 2147)
Sermon
huviline

Registreerunud 06.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: 330xd

postitati 31.08.08 16:23 Tsiteeri
Millist headunitit valida ?

Tervitus :)

Mure siis järgmine, autosse on ostetud siis sisse korralik helitehnika: Subwoofer DLS Sp12 mida toidab DLS A6 võim, kõlariteks DLS Iridium 8.3i, mida toiab DLS A3 võim.
Kuna praegune headunit ei kannata mingit kriitikat helivallas, siis ootaks soovitusi, millist headunitit valida?

Ise olen otsinud makki mis on varustatud DSPga (prosega), ehk valikus on pioneer deh p88rs(II) ja pioneer deh 9800mp, pioneer selleks, et olen nendega palju kokku puutunud ja helivallas pole kunagi pidanud pettuma :)

Ühesõnaga milliseid soovitusi ma ootaks, just inimestelt kes on kasutanud teiste firmade tippmudeleid, mida veel nende kahe maki kõrvale valikusse võtta?

vahepeal kaalusin ka dex - p90 ostu, koos prosega, aga 32000.- ei raatsiks nagu veel päris selle kompoti eest välja käia, ja kuna hetkel plaanis neljaribalist süsteemi autosse ehitada pole, oleks see DSP osa ka suht mõttetu kui nii võtta.

olen vaadanud ja uurinud ka clarione, beckereid, alpinesid jne tippmudeleid aga pildipealt vaatamine on pildipealt vaatamine :D

Ühesõnaga soovitusi ootan nendelt, kes on konkreetselt asjaga kokku puutunud ja asjast teavad kah, mitte meestelt kelle sõbra sugulase venna sõber saunas rääkis :)

Tervitades
Silver

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
RiderS
huviline

Registreerunud 22.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 '94 Avant

postitati 31.08.08 16:28 Tsiteeri

minu hääl läheb pioneer Deh-P88RS II' le

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.08 16:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RiderS

Põhjenda/selgita ka ehk, pole tegu missivalimise hääletusega ju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
hiq
huviline

Registreerunud 11.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B2TQ ´84 Best ET 11,2@202km/h, Audi 80 1,9CC ´83, Audi 80 1,6 ´78, Audi 80 1,6 automaat ´82

postitati 31.08.08 19:25 Tsiteeri

soovitan ikkagi DEX-P9 + DEQ-P9, usu, heli vahe P88 on võrreldamatu. Ja see DAC, mida reklaamitakse 24bit Eestis - see on tegelikult 1 bit varieeruv kuni 16 bitini. Kui kunagi endale ostsin selle, siis otsisin infot ning 7 erineva riigi Pioneeri kodulehed andsid selle maki kohta vähemalt siis erinevaid andmeid (1/varieeruv/16/24 bit)

Kuigi heli seadistusvõimalused tunduvad esialgu ülihead P88´l, siis reaalselt on lootust rohkem heli tuksi keerata, kui parandada(vähekenegi kogenematul inimesel).

Kindlasti leiad kasutatuna P9 combo, või kui midagi eksklusiivsemat otsid, siis on pakkuda Sony XES täissüsteem (sellise asja väärtust teavad asjatundjad une pealt)

Heiki

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RiderS
huviline

Registreerunud 22.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 '94 Avant

postitati 10.09.08 18:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Tsitaat:
Algselt postitas: RiderS

Põhjenda/selgita ka ehk, pole tegu missivalimise hääletusega ju.

Selle raha eest suht parim mis olla saab. Kui pole võtta 32k võtta siis võtaks mina ning võtangi p88. Aastate jooksul on proovitud erinevaid makke, pioneer, alpine, clarion ning pioneer on alalti olnud parema soundiga ning väga loogiliselt ülesse ehitatud menüüga üldse parim.

See on minu isiklik arvamus ja kogemus!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Sermon
huviline

Registreerunud 06.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: 330xd

postitati 11.09.08 10:35 Tsiteeri

p88 välistan hetkel siiski valikust, kuna tal on kõigest 1 bit DAC.

Mida arvate Clarion DXZ958RMC st ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 11.09.08 11:03 Tsiteeri

Clarion

Lihtsalt ütlen, et selline ka olemas.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.9% - SQL: 66.1%]