Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: kuidas saaks tagatulesid toonida?? (Vastuseid: 48 | Vaatamisi: 5654)
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 24.08.08 12:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
aga kui ära lakkisid kas jäi siis välimuselt sama nagu teine???

Sama ikka ei jäänud,originaal ikka sada korda ilusam.Et samasuguseks ma teda ei saanud. Aga parem ikka kui üks tuli tume teine punane :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
united102
huviline

Registreerunud 22.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4

postitati 24.08.08 12:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: a6audi
aga kui ära lakkisid kas jäi siis välimuselt sama nagu teine???

Sama ikka ei jäänud,originaal ikka sada korda ilusam.Et samasuguseks ma teda ei saanud. Aga parem ikka kui üks tuli tume teine punane :)

seda kindlasti.....aga kui mõlemad punsed siis peaksin suht korrektselt värvima........muidu võib ka ju juhtuda et üks tumedam kui teine:)

mina olen igatahes uhke oma audi üle:P
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant

postitati 24.08.08 13:05 Tsiteeri

kui sa lakid mõlemat tuld ühte moodi siis ei olegi vahet ju. lihtsalt korraga pead tegema seda tööd. 1-2 kihti lakki ja siis ongi kõik kena.

tuttav lakkis garaasi ustevahel nii, et päike paistis peale ja siis kui lõpuks lõpetas olid tuled täiesti süsimustad :D.

Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!

www.alunaut.ee kõik alumiiniumi tööd (tegemist siis merealumiiniumiga)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
united102
huviline

Registreerunud 22.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.08 13:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olbert
kui sa lakid mõlemat tuld ühte moodi siis ei olegi vahet ju. lihtsalt korraga pead tegema seda tööd. 1-2 kihti lakki ja siis ongi kõik kena.

tuttav lakkis garaasi ustevahel nii, et päike paistis peale ja siis kui lõpuks lõpetas olid tuled täiesti süsimustad :D.

aga kas seda lakki saab kuidagi maha ka võtta juhul kui midagi ei lähe nii nagu vaja?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 24.08.08 13:39 Tsiteeri

eks kuidagi saab küll,kuid erinevused jäävad sisse,kuna lakk jne on siiski mingil määral söövitava toimega ja eks tulemusest saad isegi aimu.üritan ka mingeid pilte lisada.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.08 13:57 Tsiteeri

ühel masinal võtsin maha laki tuledelt vesiliivapaberiga ja pärast poleerisin tuled üle. ei olnud küll see aga elu on karm. kui ei taha siis ei sunni sind keegi lakkima neid :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 24.08.08 14:13 Tsiteeri

Ohtlik tegevus, kui liiga palju saab. Olen küllalt näinud isendeid, millel päevavalguses tuled välja ei paista, ei kabariidid ega ka suunad. Pimedamal ajal pmst vaikselt hõõguvad, ehk siis kokkuvõttes "overtuned". Oman isegi ühte sellisel moel "tumendatud" tagatuledega isendit ja kokkuvõttes, maha see ei tule ja soetasin uued tagatuled kõige täiega.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.08 14:26 Tsiteeri

tegu küll mitte audi tuledega(tuled pärinevad chevrolet luminalt) ja tulemus selline:
http://nagi.ee/photos/photo_sizes.php?id=7421547&size=l
http://nagi.ee/photos/photo_sizes.php?id=7421385&size=l

vasakut üritatud puhastada ning vasaku tulemus aastaid pärast lakki ja nagu kps mainis siis pimedas oli näha örna höögumist,kuid päevavalges täielik 0.
tulemus oligi uute tulede soetamine.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.08 15:26 Tsiteeri

nendel nüüd küll natuke seda lakki seal peal ei ole. pigem ikka mustaks lakitud need seal.

paar kihti piisab täiesti;)

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.08 15:47 Tsiteeri

Tsitaat:
nendel nüüd küll natuke seda lakki seal peal ei ole. pigem ikka mustaks lakitud need seal.

paar kihti piisab täiesti;)

ei oska öelda,kui palju seda sinna valatud oli,kuid puhtaks ma neid ei saanud ja otsustasn uued osta.samas ka ei kahetse,kuna see puhastuse vaev poleks end nagunii ära tasunud,sest plast oli ka suht praguline.
algul oli köik nagu suht talutav,kuid aegamisi läks järjest hullemaks.naljakas on see,et tegu ei olnud kindlasti kohe mitte musta lakiga,kuna valge kalts millega sai nn.puhastatud läks siiski punaseks.kuna mina neid ei lakkinud siis jään vastuse ka täielikult völgu,niiet ei tea millega neid nii hullusti mäditud oldi.

Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 25.08.08 07:47 Tsiteeri

Musta lakiga punaseid/oranze tulesid ikka lakkima ei kukuks.

Panin mingisugune 4 kihti punast lakki peale:
Suunatuli

Asjalikum on siiski osta S tuled (mis teed ka ise lõpuks läksin).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 25.08.08 08:35 Tsiteeri

Mina panin oma kunagisele autole tagatuledele näiteks laki asemel toonkile peale (oli vist 50% kile).
Püsis peal kenasti ühe aasta, talv kiskus lõpuks servad narmendama ja siis võtsin ise maha. Aga polnud hullu - tuli oli pärast uuesti kasutatav ilma tuuninguta.
Samas - suvel oli tuli kena - läikis nagu uus ja valgusjõudlust ka väga ei mõjutanud.
Pilti kahjuks ei saa näidata, 97 aastal polnud pildistamine nii lihtne kui nüüd :)

-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 25.08.08 09:07 Tsiteeri

Kuskilt olen kuulnud, et brake cleaner võtab selle vana laki hästi maha;) Ise proovisin mingi lahustiga siis nägin küll kurja vaeva, kuid sain siiski maha.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 31.08.08 16:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: undu
Mina panin oma kunagisele autole tagatuledele näiteks laki asemel toonkile peale (oli vist 50% kile).

Seesuhtes et proovimist kannatab kindlasti, siis saab parema pildi ka silme ette, ja samas seadusega pahuksisse minnes saad kile eemaldada ja tulemus nagu alkselt. Peaks isegi mingit odavama otsa kilet ostma, peaasi et kileliim tulesi ei riku, võrreldes laki eemaldamisega köki-möki:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
united102
huviline

Registreerunud 22.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.08 16:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cornoyo
Tsitaat:
Algselt postitas: undu

Seesuhtes et proovimist kannatab kindlasti, siis saab parema pildi ka silme ette, ja samas seadusega pahuksisse minnes saad kile eemaldada ja tulemus nagu alkselt. Peaks isegi mingit odavama otsa kilet ostma, peaasi et kileliim tulesi ei riku, võrreldes laki eemaldamisega köki-möki:P

eks selle kileliimi saab veega ka maha pesta ei tohiks nii raske olla
ise mõtlesin ka et paneks algselt kile ostan audile s6 tuled ja siis toonin lakiga vanad ära ei ole vähemalt kahju kui ei tule esimese korraga välja:)

olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.08 18:31 Tsiteeri

otsi mõni vana tuli kuskilt ja laki see ära siis saad ka kohe sotti, mis toimub!

united102
huviline

Registreerunud 22.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.08 19:04 Tsiteeri

Tsitaat:
otsi mõni vana tuli kuskilt ja laki see ära siis saad ka kohe sotti, mis toimub!

ise ei tulnudki selle peale:D
aga täname nõuande eest:)

margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 01.09.08 12:12 Tsiteeri

Ma ei saa aru miks peab tulesi lakkima,kui on saada audidele igasuguseid disain tulesi, mis on palju ilusamad kui lakitud tuled. Olen ülevaatus punktis ise näinud kuidas mehed oma tagatulesid lahustiga puhtaks tegid , nii et edu tulede lakkimisel .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 01.09.08 12:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: margus0000
Ma ei saa aru miks peab tulesi lakkima,kui on saada audidele igasuguseid disain tulesi, mis on palju ilusamad kui lakitud tuled. Olen ülevaatus punktis ise näinud kuidas mehed oma tagatulesid lahustiga puhtaks tegid , nii et edu tulede lakkimisel .

võibolla tasuks hindasid võrrelda?

lakkimist ma muidugi ei poolda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 01.09.08 12:41 Tsiteeri

Tsitaat:

Tsitaat:

Ma ei saa aru miks peab tulesi lakkima,kui on saada audidele igasuguseid disain tulesi, mis on palju ilusamad kui lakitud tuled

võibolla tasuks hindasid võrrelda?

Vanad tuled võib ju maha müüa, tuled on pisiavariide tõttu selline kuluv kraam, et nende järgi on alati nõudlust. Kui lahutad selle hinna uute tulede hinnast, pole asi enam nii hull. Aga lakitud tulede puhul süü jagamine, kui keegi tagant otsa sõidab, millega kaasneb ka Sinu enda liikluskindlustuse boonuse tõus - no mis mõte on riskida?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
venom
huviline

Registreerunud 28.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi coupe 1987.a.

postitati 01.09.08 15:20 Tsiteeri

See lakkimine on jah nii nagu ta on.
Aga jah see tulede lakk maksab umbes 100.- ringis endal kah kunagi kogemusi olnud. Ja kui mõistlikult teha ei ole hullu midagi. Mitte nagu mina tegin. Ma lasin ikka bemmi tagatuledele terve purgi ilusti peale:cool: . Päris äge nägi välja küll süsimust ja läikiv aga ega päeval läbi küll ei paistnud midagi.;) Ja politseinikute silmis kogusin hetkega populaarsust:) olid huvitavad jutuajamised küll :D

esisillaveo "parim sõber" on käsipidur
united102
huviline

Registreerunud 22.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.08 22:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: margus0000

aga äkki on sul pakkuda mõnda kohta kus ma saaks disain tulesid audi 100 C4-le :)
täname

margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 12.09.08 17:24 Tsiteeri

http://www.tuningshop.ee/?mod=webshop&function=showDetails&id=1708&parent=295

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
markus100
huviline

Registreerunud 11.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3

postitati 25.09.08 14:53 Tsiteeri

kui lased 2-3 kihti lakki on täitsa OK..paistab läbi ja tagumised näevad ka ikka kui pidurdad...ka päevasel ajal. muidugi ülevaatusel võivad virisema hakkata. kui suund kollane ja lakid punaseks siis vaheta pärast pirn kollase vastu.siis jääb kollaselt vilkuma kah.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 48.4% - SQL: 51.6%]