Lehekülgi: 1 2 |
Meevaras
huviline
Registreerunud 18.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Inca 1,4
|
postitati 11.08.08 04:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: algajaaudifriik
seega pean kas peal hoidma kätt |
Kui bensiini jooks katkeb vastusurve tõttu siis ei tohiks eriti vahet olla kas hoiad käega linki all või mitte sest katkeb nii ehk naa ilma et linki
tagasi lööks. Sellisel juhul peaks sa kogu aeg lingiga klõpsima. Kui sul lingi all hoidmisest kasu on ja välja ei lülitu siis järelikult lööb selle
püstoli lingi ise tagasi ja viga ikka vast aparaadis endas. Parandage mind kui ma eksin.
don`t drive faster than your quardian angel can fly!
|
|
|
|
algajaaudifriik
huviline
Registreerunud 15.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8T quattro
|
postitati 11.08.08 06:01
|
|
|
lööb tagasi jah ka siis kui all hoian käega, vahepeal avastasin, et seal poolepeal hoides linki saab ka ilma klõpsimisesta aga siis tuleb ka ainult
poole survega... mujale ka ei lähe - 50senti soodustus liiga magus...
Tsitaat: | Algselt postitas: Meevaras
Tsitaat: | Algselt postitas: algajaaudifriik
seega pean kas peal hoidma kätt |
Kui bensiini jooks katkeb vastusurve tõttu siis ei tohiks eriti vahet olla kas hoiad käega linki all või mitte sest katkeb nii ehk naa ilma et linki
tagasi lööks. Sellisel juhul peaks sa kogu aeg lingiga klõpsima. Kui sul lingi all hoidmisest kasu on ja välja ei lülitu siis järelikult lööb selle
püstoli lingi ise tagasi ja viga ikka vast aparaadis endas. Parandage mind kui ma eksin. |
@Ranno
|
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 11.08.08 06:05
|
|
|
Mul oli sama jama dislaga, küll mitte audi, kuid sellel oli probleemiks mingi õhutuskanali ummistus. Korrastati korralise hoolduse käigus ja enam
probleemi pole. Muidu "tsõksis" nagu loll ja 45 liitrit punnitasid sisse 20 minutit
Meibi on asi ka audidel selles?
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b6, Cabrio
|
postitati 11.08.08 11:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: JanariA4
Mul oli sama jama dislaga, küll mitte audi, kuid sellel oli probleemiks mingi õhutuskanali ummistus. Korrastati korralise hoolduse käigus ja enam
probleemi pole. Muidu "tsõksis" nagu loll ja 45 liitrit punnitasid sisse 20 minutit
Meibi on asi ka audidel selles? |
Ühel tuttaval oli sama asi (ei olnud samuti audi), tegi õhutuskanali puhtaks ja nüüd kõik korras.
|
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 11.08.08 14:28
|
|
|
asi selles ka voibolla teatud kohtades tuleb ikka väga suure survega kütus ja mönel autol ka mingi ümberehitatud peenike toru ja eest ei jöua kütus
ära joosta?aga õhk kui lööb tagasi paagist voib ka tankuri välja lülitada?
|
|
|
algajaaudifriik
huviline
Registreerunud 15.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8T quattro
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.08.08 16:00
|
|
|
ma olen niimoodi "klõpsinud" Viljandi bussijaama juures asuvas UnoX'is bensiini paaki.Esimene kord ei teadnud,teine kord unustasin ja astusin sama
orgi otsa ja oh seda kirumist .Ja jama oli ainult ühe püstoliga,teisel
pool olev siristas ilusti.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
postitati 20.08.08 21:41
|
|
|
Pakun välja, et "välja lööb" see püstol, kust kütust rohkem tuleb, mille tõttu on tagasilöömise võimalus suurem. Enamasti on sellega nii olnud, et
püstolit edasi-tagasi liigutades ja kalludates leiab mingi positsiooni, kus annab päästilut suhteliselt põhjas hoida või lausa lukustada ilma et
"välja lööks". Enne tankima asumist lukustamine ei aita midagi, sest kui tagasilöömise tõtu välja lööb, teeb seda nagunii.
Mujal maailmas on küll kohti, kus päästikut lukustada üldse ei saagi - näiteks Soomes on kõigis tanklates päästikute fiksaatorid eemaldatud (ilmselt
turvalisuse nimel).
|
|
|
blizzard1
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 13.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.11.08 23:18
|
|
|
Olen tanklas tööl ja suht tihti tullakse jutuga, et miks tankida ei saa, nii kui alla vajutad, siis kohe katkestab ära. Olen siis sinna läinud,
püstoli välja poole tõmmanud ja uuesti jooksma pannud, voila... ei jäägi seisma enam, saab kenasti paagi täis lasta. Osadel autodel ongi see paagi
toru nii kitsas, et suurema survega lööb kohe täis ja siis peab vaikselt niristama, et kinni ei lööks seda
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |