Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mure TomTom gps seadme aktiveerimisega (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 3862)
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 08.08.08 15:41 Tsiteeri
Mure TomTom gps seadme aktiveerimisega

Sai endale suve alguses soetatud kasutatud gps seade TomTom One, mille oli aktiveeritud Idaeuroopa- ja Lääne-Kesk Euroopa kaardid.
Mure hakkas aga sellest et üks tarkpea üritas minu seadme mälukaardilt enda arvutisse kaardid laadida. Peale seda enam minu gps tööle ei lähe, vaid kirjutab teksti Antud toodet ei ole veel aktiveeritud , ja peale seda Sinu seadme kood on XXXXX XXXXX(numbrid loomulikult X-id ei ole) Selle seadme aktiveerimiskoodi saamiseks külasta aadressi www.ttcode.com
Midagi hullu nagu ei tundugi olevat, kuid et aktiveerimiskoodi saada peab teadma produkt koodi, seda aga mul ei ole. Produkt koodi leiab seadmega kaasasolevalt cd karbilt või siis visiit kaardi suuruselt lipakalt. Seadme eelmine omanik pole mulle aga midagi peale seadme enda kaasa andnud, pole mul ka enam tema numbrit.
Niisiis uuringi siit et mis nõu aitab, äkki keegi tegelend/tegeleb nende asjadega ja teab paremini mismoodi saaks seadme tööle tagasi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
T.P.
huviline

Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: puudub

postitati 11.08.08 07:11 Tsiteeri

selle toote endaga saab ka va koodi välja uurida - kas oli äkki ... abi või info alt viskas va koodi ette? seal kus need sateliidid jms info oli, seal sai mingit ekraani alaosa uurida ja sealt need koodid tulid välja ka

jalgratturid jalgrattateele
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
GT1
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant Tdi Q

postitati 11.08.08 13:34 Tsiteeri

Ma arvan, et sõber mul paneb selle tööle ilma probleemita, need x-d on vist koodid mis tuleb sisestada,et kaardid aktiveerida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 11.08.08 13:42 Tsiteeri

Ladaclub-kasutaja Logman tegeleb Tommidega;) Suht sina peal nende aparaatidega:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.08.08 15:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: T.P.
selle toote endaga saab ka va koodi välja uurida - kas oli äkki ... abi või info alt viskas va koodi ette? seal kus need sateliidid jms info oli, seal sai mingit ekraani alaosa uurida ja sealt need koodid tulid välja ka

Jama ongi selles, et kui seade sisse lülitada on olemas vaid varjant valida kahe kaardi vahel, et kas ida-euroopa, või kesk-ja lääne euroopa. Mõlemi puhul on tarvis aktiveerida ja sisestada aktiveerimiskood, mida mul aga ei ole.
Muid valikuid ei eksisteeri, seadme menüüsse ta mind ei lasegi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.08.08 15:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: GT1
Ma arvan, et sõber mul paneb selle tööle ilma probleemita, need x-d on vist koodid mis tuleb sisestada,et kaardid aktiveerida.

Esialgu püüan abi saada netist, ja siin saaremaal asja uurida, tallinna kanti enam asja pole lähiajal, sai sealt tagasi saarde tööle tuldud.
Ned X-id on mul täitsa olemas. Tegelt ongi tekst selline et Sinu seadme kood on: AKXSC D2AR2 Selle seadme aktiveerimiskoodi saamiseks külasta aadressi www.ttcode.com
Järgnevalt oleks tarvis siis minna neti leheküljele ja et saaks antud seadme koodi sisestamiseks vastu aktiveerimiskoodi, tuleb ennekõike sisestada produkt kood, seda mul aga ei ole, nagu esimeses postituseski mainitud: oleks kõik väga lihtne teades produktkoodi.
Tänud inimestele, kes on teemale vastanud midagigi, alkselt tundus küll et kedagi väga ei huvita. Eks ma uurin ennekõike ise asja ja siin kasutaja Madu püüab ka asja puurida.

edit: targemaks saades annan teada, vahest kulub kellegile teadmine marjaks ära

madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 11.08.08 17:21 Tsiteeri

Saada mulle kaardikataloogist .mid lõpuga fail, saad kahe minuti pärast aktiveerimisekoodi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.08 21:15 Tsiteeri

Korras! Tänud klubilise Madu abile.

OstuJUHT
huviline

Registreerunud 27.08.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.09 23:35 Tsiteeri
Kasutajale MADU

Tsitaat:
Algselt postitas: madu
saada mulle kaardikataloogist .mid lõpuga fail, saad kahe minuti pärast aktiveerimisekoodi

Kas oleks võimalik samas asjas pisut abi saada
pikalt juba olnud Eastern Europa Tomtom,
aga nüüd tahaks telef. peale ka sama kaardi lasta
Tolle .mid faili saatmisest siis piisab ilmselt?
Vahe aind selles, et tegemist on PDA/Mobiili -
mitte OneXL versiooniga Tomtomist

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
h6bekuul
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 16.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: auto

postitati 28.08.09 06:24 Tsiteeri

http://web.zone.ee/koduloom/Marko_tekst/key/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Box
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.09 18:56 Tsiteeri

Sry , risustan teist teemat. Mul TomTom 920 ( vist) kunagi sai ostetud siis oli kõige kõigem. Nüüd, kui uuendan kaarte ja softi pakub mulle mingit uuemat versiooni kaarti 100+ Euri ? See on ju ometi võimalik sinna saada ka mingil muul viisil spetsialistid?

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 01.09.09 19:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Box
Sry , risustan teist teemat. Mul TomTom 920 ( vist) kunagi sai ostetud siis oli kõige kõigem. Nüüd, kui uuendan kaarte ja softi pakub mulle mingit uuemat versiooni kaarti 100+ Euri ? See on ju ometi võimalik sinna saada ka mingil muul viisil spetsialistid?

Näiteks nagu 1564+ eeki? :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
a-oettinger
huviline

Registreerunud 30.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 90q ja coupe q + s8

postitati 01.09.09 19:07 Tsiteeri
Teadjatele

Mul tom tom-iga selline jama, et millegipärast ei uuenda ta kaarte vaid ütleb, et kuni 30 päeva pärast aktiveerimist on see võimalik ja enam mitte.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 02.09.09 06:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a-oettinger
Mul tom tom-iga selline jama, et millegipärast ei uuenda ta kaarte vaid ütleb, et kuni 30 päeva pärast aktiveerimist on see võimalik ja enam mitte.

Osta uut kaarti saad igaljuhul. See 30 päeva on tasuta uusima kaardi allalaadimine.
Kuna see seade on ostetud minu käest, siis miks Sa minu käest ei küsi kuidas uue kaardi saab?

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Vanja
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel liikurita

postitati 04.09.09 06:07 Tsiteeri

Mul endal ka jama TomTom 720-ga, sai mõni aasta tagasi ostetud ja nüüdseks on kaardid vananenud, on kellelgi pakkuda mõistliku hinna eest uut Ida-Euroopa kaarti? Pakkumised privasse.

Pidurdab see kes suudab!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.5% - SQL: 63.5%]