Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: kütuse lisand (Vastuseid: 35 | Vaatamisi: 8526)
argo44
huviline

Registreerunud 28.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1,9TDI 2002

postitati 06.11.08 21:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Tsitaat:
Algselt postitas: argo44
Olen ise aastaid kasutanud kütuse lisandeid ja on abi. Põhiliselt süsteemi puhastamiseks (pihustid, klapid jne). Koheselt paaki valades ei anna tunda, alles teisel paagitäiel tuleb see esile (vähem suitsu, parem tõmme). Meil müüdavad kütused on kehvemad kui läänes ja parem on lisandeid kasutada. Kui tänaval näete uut autot tahmalont järel, siis mis on küll selle põhjuseks??? Ma ei usu eriti 2T õli lisamisse, sest see on tehtud ikkagi bensiiniga segunemiseks, mitte diislile. Pole veel näinud kirja õlil, kus öeldakse, et diislile ja kui ongi, siis on see standard tõlke kleepsul kirjas aga mitte originaalil.
Kunagi mu töökaaslane kasutas agaralt õli diislile lisamisega, sest sõitis punasega aga ikka läks pump. Tal oli siis uus pesu 306 HDI. Selge see, et punane küte pole õige diisel aga õlist abi ka polnud.
Selline siis minu arvamus lisanditest.

Et kui oleks pannud õli asemel lisandit siis oleks kindlalt pump korda jäänud ?
Sinu tekstis loeb just selle välja hetkel.
pigem panustaksi sellele et punane diisel ei ole õige küte ,isegi diislite paagisisesed elektripumbad on sellega ära lahustunud.
Peso HDI pumpadega oli algusaastatel päris palju garantii juhtumeid ,ilmselt oleks ka see pump läinud sinna alla,kui vale kütuse kasutamise tõttu tõmmati lihtsalt vesi peale.

Saa ikka õieti aru, et ma rääkisin lisandite kasutamisest, mitte õli asendamist lisandiga eriti punase kütte puhul.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
pillekas
huviline

Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.10 20:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: argo44
Olen ise aastaid kasutanud kütuse lisandeid ja on abi. Põhiliselt süsteemi puhastamiseks (pihustid, klapid jne). Koheselt paaki valades ei anna tunda, alles teisel paagitäiel tuleb see esile (vähem suitsu, parem tõmme). Meil müüdavad kütused on kehvemad kui läänes ja parem on lisandeid kasutada. Kui tänaval näete uut autot tahmalont järel, siis mis on küll selle põhjuseks??? Ma ei usu eriti 2T õli lisamisse, sest see on tehtud ikkagi bensiiniga segunemiseks, mitte diislile. Pole veel näinud kirja õlil, kus öeldakse, et diislile ja kui ongi, siis on see standard tõlke kleepsul kirjas aga mitte originaalil.
Kunagi mu töökaaslane kasutas agaralt õli diislile lisamisega, sest sõitis punasega aga ikka läks pump. Tal oli siis uus pesu 306 HDI. Selge see, et punane küte pole õige diisel aga õlist abi ka polnud.
Selline siis minu arvamus lisanditest.

Minu arvamus on alati olnud see,et kui ei jaksa nii lahjale diisel autole tanklast õiget kütet osta,siis tuleb jalgratas muretseda.Olen ennegi neid diislimehi näinud.Jutt ei käi kõigi kohta.Lisandi kohta ütleks seda,et kui masin sõidab ja ei tõrgu,siis ei tasu igasugu s.tta sinna paaki toppida,kui ilmneb mingi viga,siis tuleb auto korda teha.Kas oled näinud mõnes auto raamatus,kus soovitatakse mingit lisandit kasutada,mina ei ole näinud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
veiks1
huviline

Registreerunud 30.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BiT

postitati 23.04.10 08:58 Tsiteeri

Karla Auto soovitab Stanadyne Performance Formula kütuse lisandit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
pillekas
huviline

Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.10 09:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: veiks1
Karla Auto soovitab Stanadyne Performance Formula kütuse lisandit.

Karla Auto ei ole ühtegi autot teinud ma ei ütle,et nad rumalad on aga kusagil tehase manualis pole kirjas,et tuleb lisandit panna.Töökojad võivad igasugu asju soovitada,aga tehas ei ole seda küll soovitanud.

heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 23.04.10 09:23 Tsiteeri

Ise linnas liigeldes jäi huvitav auto silma, mille klaasil oli väga huvitav kodulehekülg mainitud- www.uskumatu.ee. Loomulikult külastasin kodulehte, lootsin peale tabava nime midagi huvitavamat.:mad:

veiks1
huviline

Registreerunud 30.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.10 09:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pillekas
Karla Auto ei ole ühtegi autot teinud ma ei ütle,et nad rumalad on aga kusagil tehase manualis pole kirjas,et tuleb lisandit panna.Töökojad võivad igasugu asju soovitada,aga tehas ei ole seda küll soovitanud.

Väidetavalt on toote heaks kiitnud Bosch, MB, VW jne. Isiklikult kasutaksin ennem seda lisandit kui mingit suvalist supermarketi letis müüdavat. Aga eks igaüks ise otsustab kas ta tahab midagi lisaks paaki kallata või mitte.

pillekas
huviline

Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.10 09:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: pillekas

Väidetavalt on toote heaks kiitnud Bosch, MB, VW jne. Isiklikult kasutaksin ennem seda lisandit kui mingit suvalist supermarketi letis müüdavat. Aga eks igaüks ise otsustab kas ta tahab midagi lisaks paaki kallata või mitte.

Eks jah igaüks otsustagu ise,mida ta paaki lisaks paneb ja kas paneb.Aga jutt käib sellest,et kas on tehase manualis või ei.Mul kaks autot,üks diisel ja teine bensiin ja mina ei ole nende raamatutest leidnud,et oleks tehas sinna kirjutanud,et oleks vaja mingit lisandit panna.See sinu jutt MB,WV jne on (väidetavalt),mitte sada protsenti ja hästi ei usu.Näita mulle,kus on see kirjas.

veiks1
huviline

Registreerunud 30.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.10 09:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pillekasSee sinu jutt MB,WV jne on (väidetavalt),mitte sada protsenti ja hästi ei usu.Näita mulle,kus on see kirjas.

Linki vaatasid?

pillekas
huviline

Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.10 10:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: pillekasSee sinu jutt MB,WV jne on (väidetavalt),mitte sada protsenti ja hästi ei usu.Näita mulle,kus on see kirjas.

Linki vaatasid?

Näita mulle mõnda raamatut,mis on tehasest kaasa pandud autoga,kus on see kirjas,et on soovitatud kütusele mingit lisandit panna.Sellist asja ei ole üheski raamatus kirjas,mis on tehasest autoga kaasa pandud.

veiks1
huviline

Registreerunud 30.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.10 11:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Näita mulle mõnda raamatut,mis on tehasest kaasa pandud autoga,kus on see kirjas,et on soovitatud kütusele mingit lisandit panna.Sellist asja ei ole üheski raamatus kirjas,mis on tehasest autoga kaasa pandud.

See ei ole minu jutt, see on Karla Auto jutt, kui tahad mine vaidle nendega või Stanadyne inseneridega. See, et kütuse lisandi vajalikust tehase manualis kirjas pole ei tähenda veel seda, et seda ei võiks või ei peaks kasutama. Eriti veel meie kliimas (kondentsi tekkimine paaki) ja mitte just kõige kvaliteetsema kütuse puhul.
Tehase manualis on muu hulgas kirjas ka et automaat kasti õli pole vaja vahetada, sest see on eluaegne. Sina võid ju selle tarkusetera järgi käituda, aga mina kes ma tahan et mu auto kestaks vahetan automaat kasti õli iga 60000 km tagant.

pillekas
huviline

Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.10 14:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

See ei ole minu jutt, see on Karla Auto jutt, kui tahad mine vaidle nendega või Stanadyne inseneridega. See, et kütuse lisandi vajalikust tehase manualis kirjas pole ei tähenda veel seda, et seda ei võiks või ei peaks kasutama. Eriti veel meie kliimas (kondentsi tekkimine paaki) ja mitte just kõige kvaliteetsema kütuse puhul.
Tehase manualis on muu hulgas kirjas ka et automaat kasti õli pole vaja vahetada, sest see on eluaegne. Sina võid ju selle tarkusetera järgi käituda, aga mina kes ma tahan et mu auto kestaks vahetan automaat kasti õli iga 60000 km tagant.

Kas sa arvad,et kui ma oma auto paaki lisandit ei pane,et siis mu auto kestab vähem v??Vaevalt.See jutt on sama hea,et teleturus reklaamib Motorapi,et auto töötab ilma karteripõhjata,milleks üldse õli panna mootorisse.Ma ei tea mis auto sul on et seal käigukasti õli on eluaegne tehasepoolt kirjutatud.Kõik kus õli käib sees,tuleb vahetada,aga see on midagi muud,kui s.ta paaki toppimine.Ok rahu,las igaüks talitseb nii,nagu ise heaks arvab.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.1% - SQL: 63.9%]