Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mis suurusega kõlari Audi a4 esiustele lähevad ? (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1717)
Kollatõbine
huviline

Registreerunud 13.04.08
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.08 22:44 Tsiteeri
Mis suurusega kõlari Audi a4 esiustele lähevad ?

mis mõõdud neil olema peaksid ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
siiim
klubiliige

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: TT

postitati 18.07.08 05:18 Tsiteeri

Tõenäoliselt lähevad sinna ustesse 13cm kõlarid, aga vastava vaherõngaga mahutasin mina sinna ka 17cm õhukesed kõlarid ära. Kusjuures 13cm kõlarit ostes tuleb kah sügavusele tähelepanu pöörata kuna seal ukse sisekülje ja klaasi vahel on ikka suht vähe ruumi.

24 tundi päevas ... 24 õllepurki kastis ... Kokkusattumus ???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kollatõbine
huviline

Registreerunud 13.04.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.07.08 09:15 Tsiteeri

aitäh, see sügavus peas olema 6 cm kui ma õieti mäletan,
siis käib klaas ilusti alla :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 18.07.08 09:42 Tsiteeri

No minul vaherõngaga käib siiski aken kergelt vastu kõlari magenti kummiäärt (kõlar 60mm), mis tuleb sellest, et aknaraam on regulleeritav ja saab regullida kalde nurka (kui ülevalt aken vastu keret rohkem, siis kõlaril rohkem ruumi ja vastupidi)
60mm on jah viimane

Aga see, et 17cm kõlar .. no ma ei tea kuidas see esteeiline olema hakkab ja kuidas heli läbi tuleb, kõlari ava kate on ju imepisike tegelikult, et isegi 13cm kõlarit varjab mingil määral.

OT, aga kui ma ei eksi, siis Sinu avataril oleval autol olid ju kõlarid üldse orig kõlari kohast taha poole pandud, peale uksetaskut?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kollatõbine
huviline

Registreerunud 13.04.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.07.08 11:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raunz
No minul vaherõngaga käib siiski aken kergelt vastu kõlari magenti kummiäärt (kõlar 60mm), mis tuleb sellest, et aknaraam on regulleeritav ja saab regullida kalde nurka (kui ülevalt aken vastu keret rohkem, siis kõlaril rohkem ruumi ja vastupidi)
60mm on jah viimane

Aga see, et 17cm kõlar .. no ma ei tea kuidas see esteeiline olema hakkab ja kuidas heli läbi tuleb, kõlari ava kate on ju imepisike tegelikult, et isegi 13cm kõlarit varjab mingil määral.

OT, aga kui ma ei eksi, siis Sinu avataril oleval autol olid ju kõlarid üldse orig kõlari kohast taha poole pandud, peale uksetaskut?

sa mõtled minu avataril ? minu omal küll ei tohiks olla.

raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 18.07.08 13:00 Tsiteeri

Jah, ajasin ühe teise A4ga segamini, mis oli ka kollane ja graafikaga aga 1.9TDI ning see liikleb hoopis Tartus. My bad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ceed
huviline

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant facelift Q 3.0 -09

postitati 18.07.08 13:04 Tsiteeri

kas keegi oskab B6 kerel uksekõlarite suurust öelda?

www.nicorex.lv - Kvaliteet e-sigaretid ja nikotiini e-vedelikud
www.strawpellet.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
siiim
klubiliige

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: TT

postitati 18.07.08 13:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ceed
kas keegi oskab B6 kerel uksekõlarite suurust öelda?

16,5 cm

http://www.clarion.com/ee/et/support/speaker_fitment/index.html

24 tundi päevas ... 24 õllepurki kastis ... Kokkusattumus ???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kollatõbine
huviline

Registreerunud 13.04.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.07.08 13:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raunz
Jah, ajasin ühe teise A4ga segamini, mis oli ka kollane ja graafikaga aga 1.9TDI ning see liikleb hoopis Tartus. My bad.

siis jah pole minu, mul on 1.8 T 20v

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.4% - SQL: 69.6%]