Lehekülgi: 1 2 |
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
|
Alguses on eraldi admin liides, selle lased käima ning teed sellega endale nagu konto. Kui konto tehtud siis edasi saad sellega põhiprogrammi sisse
logida. Mingit kasutusjuhendit siis ei olnud kaasas?
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
Muide kas kellegil siinseist klubiliikmeist on olnud ka uuema ELSAWIN softiga kokkupuudet. Pean silmas 3.60 versiooni. Müstilise suurusega on igatahes
see programm. 13 GB aga ma saan aru et suuruse põhjuseks on "Mutilanguage" mis eeldab et kõik joonised on tõlgitud kõikvõimalikesse keeltesse ja
samuti on Seat ja Skoda margid lisandunud Audi ja Volkswageni kõrvale. Anyway oma auto jaoks olen vanast variandist kõik üles leidnud aga sõbra A4-ja
infi otsides ütles ta et joonised puuduvad. Sama kehtis ka teise sõbra VolksWagen Vento koha pealt. Jääb siis ära oodata millal kohale jõuab ja siis
katsetada edasi
XZN M16
|
|
|
|
krimix
huviline
Registreerunud 31.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi s6 4,2 audi 80 2,0 audi a4 1,8T
|
|
ma sain endale elsawi 3,5 aga tööle teda ei saand. nüüd tõmbasin omale 3,3 selles saan sisse aga ei saa audidatat juurde. ütleb et not supportet
version. kas siis on asi slles et audidata on elsa 3,5 oma ja see 3,3 ei tööta
|
|
|
krimix
huviline
Registreerunud 31.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
ma sain endale elsawi 3,5 aga tööle teda ei saand. nüüd tõmbasin omale 3,3 selles saan sisse aga ei saa audidatat juurde. ütleb et not supportet
version. kas siis on asi slles et audidata on elsa 3,5 oma ja see 3,3 ei tööta
|
|
|
rin
huviline
Registreerunud 31.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2Q
|
|
MorroW
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: 100 Avant 2.6 q
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ultra2005
Muide kas kellegil siinseist klubiliikmeist on olnud ka uuema ELSAWIN softiga kokkupuudet. Pean silmas 3.60 versiooni. |
Endal see installitud, võibolla annad teada mida täpsemalt vaja on?
Saaks järgi vaadata, kas selles on puuduvad joonised olemas.
|
|
|
talbajoob
huviline
Registreerunud 15.09.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: laur
Alguses on eraldi admin liides, selle lased käima ning teed sellega endale nagu konto. Kui konto tehtud siis edasi saad sellega põhiprogrammi sisse
logida. Mingit kasutusjuhendit siis ei olnud kaasas? |
vat mul nõuab see 3.60 adminni liides ka mingit userit ja passw. kust kurat ma selle genereerima peaks???
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
Küsimus. Sain peale installitud ElsaWin 3.30 Enamus Audi mudelitest on kenasti üleval aga näiteks ei lase ta ühtegi VolksWageni mudelit vaatata.
Puuduvat data. Installikas ise oli 6.11 gb. Siit küsimus et on olemas veel eraldi ElsaWin audile ja ElsaWin VolksWagenile. Kas siis need failid on
litsalt eraldi data täiendus sest hetkel ootan kohale jõudvat 3.30 VolksWagen DVD Imaget mille suurus on 8 gb. Samuti ei lasknud ta vaadata osasid
vanemad audi mudeleid (näiteks 90a audi coupe)
XZN M16
|
|
|
|
MorroW
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
|
|
ultra2005,
3.6'l on eraldi iga margi jaoks oma DVD näiteks.
Seega jah, suht kindlasti on sul volkari DVD'd vaja lihtsalt.
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MorroW
ultra2005,
3.6'l on eraldi iga margi jaoks oma DVD näiteks.
Seega jah, suht kindlasti on sul volkari DVD'd vaja lihtsalt. |
Huvitav kas siis AUDI data dvd tuleb kah veel eraldi sikutada kuigi enamus mudeleid on nähtavad ... lõpuks moodustub kogu selle kupatuse suuruseks üle
6 gb-ne põhi cd + 8 gb-ne VolksWageni cd + ligi 4 Gigabaidine Audi cd. Ega ennem vist päris täit selgust ei saa kui need lisa cd-d on kah kohal. NB!
Ja küsimus veel selline et kui palju infot jagab selline soft nagu "AUTODATA"???
XZN M16
|
|
|
|
MorroW
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
|
|
ultra2005,
Ma kasutan 1 CD mahus programmi ja 1 DVD mahus audi infot. Sul mingi teistmoodi süsteem vist. Kõik muud volksu grupi masinad on eraldi DVD'de peal.
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
|
seda et, piraatlust ei poolda, aga ma "uuriks" lähemalt mõnda linki kus ELSAWIN elab
|
|
|
|
krimix
huviline
Registreerunud 31.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: madu
seda et, piraatlust ei poolda, aga ma "uuriks" lähemalt mõnda linki kus ELSAWIN elab | ˇ
www.torrentz.com
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Kuna mingi seltskond ei saa jätkuvalt aru, millega nat tegelevad jamida propageerivad, siis see teema läheb nüüd jäädavalt lukku.
Kes selle lukustamise vastu on, tänage eelkõnelejaid, küll te aru saate, keda mõeldud selle all.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |