| Tsitaat: | Algselt postitas: aifu
Natuke teemaga haakuv küsimus; kas välise vaatluse või mingi muu lahendusega saaks teada kas mul on servotronic või tavaline võim.
|
Ega minagi seda ennem ei teadnud, kui sõbrale autoga sõita andsin ja too rooli kiitma kukkus. Aru ei saanud, et mis temas siis nii teistmoodi on- aga
jah, kiiruse pealt ei ole rool enam nii hästi võimendatud, kui kohapeal manööverdades, vaid on palju raskem. samuti suurema kiirusega aukudest läbi
sõites ei ole seda roolist nii tunda, kui ilma servota rooliga.
S4 B5 on rool vähem võimendatud, aga S6 C4 oli rool ikka kohapeal sõites ülikerge. Olen ühe opel vectraga munakiviteed sõites ikka päris ära
ehmatanud, kuidas rool tõmblema käes hakkas.
EDIT: Ahjaa, tuli veel meelde selline juhus, kus olin oma S6 C4 roolivõimuga hädas- näiteks ringteelt välja kiirendades läks rool raskeks ja mingitel
suvahetkedel oli kerge jälle (tegelikult aga vajutasin roolist kinni hoides seda lihtsalt alla poole). Juba olin kindel, et roolivõimus viga- aga
avastasin hoopis sellise asja, et remondimehed olid roolisambas ühe suure poldi täiesti lahti jätnud (ilmselt süüteluku vahetuse käigus)-- ja kui rool
oli fikseeritud mingis kõrguses, siis jõuga sai teda mõni cm üles- alla siiski liigutada- sellest piisas. Poldil mutter kinni ja rahu majas 
|