estliiga
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e39 520d touring ja VW GOLF MK2 1.6td
|
postitati 09.07.08 06:45
|
|
|
Audi A6 C5 vesi sees
Täna hommikul siis selline probleem, et signa maha ei tule, elektroonika ei tööta ja veel pealekauba oli esimese juhi jalgade alune märg täielikult ja
täpselt tagaistuja jalgade all oli räige lomp, mis asi seda põhjustada võiks äki aitate kuhu poole pöörduda vms.
Tänan!
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.07.08 07:22
|
|
|
Sarnast asja on põhjustanud ummistunud vee äravoolukanalid. Vaata igaks juhuks kapoti alla, võibolla on lehti vms sodi täis.
|
|
|
estliiga
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.07.08 07:27
|
|
|
selline asi ka, et vesi tilgub juhipoolse esimese poritiiva ukse nurga alt(rohkem pohja alt mitte ukse vahelt).
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 09.07.08 07:34
|
|
|
Vee äravool ummistunud külgedele. Traadiga läbi lükata või poritiivad maha ja puhastada kanalid.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
estliiga
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.07.08 08:04
|
|
|
neid kanaleid on muidu selgesti näha kui poritiiva maha võtan, aga mis elektroonikast saab, on see võimalik üldse, et see elektroonikaga seotud on?
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 09.07.08 08:21
|
|
|
Kuivatus, mis kahjustused tekitanud vesi on, ei tea, lase uurida. Kanaleite algusavasid ja väljumisavasid on näha.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
waic
huviline
Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0
|
postitati 09.07.08 11:06
|
|
|
Olin ka analoogse murega kimpus, kuid sisse tuli kõrval-istuja poolt ja probleemiks oli kliimaseadme kondentsi-toru ummistus, mille traadiga
läbiajamine polnudki teabmis lihtne 
|
|
|
estliiga
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.07.08 15:50
|
|
|
Ma leidsin aku alt mootori ruumist räige vee lombi keerasin mingi poldi lahti ja vesi voolas välja, pärast lasin auto kalde peale siis voolas vesi
kõik taha istme juurde ja imesin tolmuimejaga puhtaks.
Aga nüüd probleem selline, et signa ei toimi enam, võtmega keerasin ukse lahti ja istusin sisse ja auto läks käima aga signa töötas, kas kuskilt mingi
kesklukule resa teha ei saa või midagi sellist?
A6 C4 on üks kobakas kaboti alla kui võtmega keerab siis lülitab välja vms.
|
|
|
antskantoss
huviline
Registreerunud 24.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5 tdi, Niva2121
|
|
waic
huviline
Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0
|
postitati 09.07.08 20:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: antskantoss
Tsitaat: | Algselt postitas: a6emees
Olin ka analoogse murega kimpus, kuid sisse tuli kõrval-istuja poolt ja probleemiks oli kliimaseadme kondentsi-toru ummistus, mille traadiga
läbiajamine polnudki teabmis lihtne |
endal oli sama jama aga see kuramuse äravoolu toru on ikka veel kinni ja lahti raiska ei saa |
Ega ei aidanud sõbralik lähenemine autole ka minu puhul, vähemalt A6-l tuleb see toru põhja alla nii lolli kohta ,et seda kõhu alt ei leiagi
üles,põhja alt ei näe ja ligi ka ei pääse kuidagi kuna jääb mingite plekkide ja asjade taha käigukasti tunneli serva, lahendus minupuhul oli järgmine,
kindalaeka luuk maha, tiba küljepolstrit lahti keerata, siis põrandamatt niipalju üles keerata kui saab... Nii sealt tagant ilmuski nähtavale toru,
mis suundus teadmatusse põhja alla, akutrelliga torusse auk mingi 3-4mm suunaga allapoole ja kompressorile vastav otsik ning surve max-ni ( mul oli 8
"atti" ) , esimese hooga ei midagi, siis tõin suht jäiga traadi ja hakkasin seda allapoole läbi ajama, mis ka õnnestus ja suhtkoht kergelt isegi,
pealeseda puhusin kompressoriga toru läbi ja oli ka õhu kahinat kõhuall kuulda, protsess tiba aega võttis aga kasu sellest oli,puuritud augu katsin
pärast silikooniga, ehk aitab eelpoolkirjeldatu ka Sinu puhul 
|
|
|
estliiga
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.07.08 13:51
|
|
|
tänud, eks uurin, mul vesi tuli ka keskelt käimari juurest sisse taha istuja jalgade alla, mul praegust auto kuivab maja ees ja lihtsalt ära ei
kuiva räige ikka tundub, et polster maha ja nii ära kuivatama.
|
|
|