Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Ei lähe käima. audi a4 2.6 95' (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 1372)
alar85
huviline

Registreerunud 30.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi A4 2.6 110kw 95'

postitati 01.07.08 10:35 Tsiteeri
Ei lähe käima. audi a4 2.6 95'

Tere, nüüd mure järgmine... Hommikul panin auto käima, aga pöörded hakkasid kohe kahtlaselt madalale kiskuma... suri pea välja ja siis päästis end natuke, kuni täitsa ära suri:(, ja enam käima ei läinud. ommikul kiire ka, läksin tööle... tagasi tulles(seisis u. pool päeva) proovisin uuesti käivitada... sain käima, samamoodi jõudu vähe, proovisin veidi sõita ka.. 3 meetrit liikusin.. siis vajus ära...
Seega äkki keegi mustamäelt(akadeemia tee) on hea ja aitab kuhugi remonti sümboolse summa eest lohistada, või äkki oskab kohapeal veidi aidata... puksiirabi läheks hirmus kalliks... remondikohti ka ei tea siin tallinnas, eelminekord käisin sellises kohas nagu ahtiauto.
Eelmine päev lasin õlivahetuse teha, kuigi ei usu et selles asi..:P
auto on a4 2.6 110kw 95'...
abile lootes:)
Alar

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Raxy
huviline

Registreerunud 15.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 & "Pirukas"

postitati 01.07.08 12:04 Tsiteeri

tee pealkiri õigeks
ja vaata kas õlivahetusega mõni juhe (pistikust) või lõdvik lahti ei jäänud...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
alar85
huviline

Registreerunud 30.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.07.08 12:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raxy
tee pealkiri õigeks

Mis pealkirjal viga on... ja ei usu et jäi, sõitsin eile hiiumaalt tallinna, oleks ju siis tunda andnud juba, a nuh, eks ma katsun vaadata...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Sqad
huviline

Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: -

postitati 01.07.08 12:34 Tsiteeri

puksiir maksab ca 500 eeki(ise eile kasutasin :(),ja vii kuhugi kus keegi audidest ka midagi teab...ntx audihooldus vms.
äkki bensupump,mõni filter vms?

Transport : info@cargobuild.ee www.CargoBuild.ee +372 58 98 98 98
Nüüd ka Facebookis
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 01.07.08 12:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raxy
tee pealkiri õigeks

Pakun ka sama,kuna mul oli ka enam-vähem sama asi,mõnikord panin käima ja ta kohe suri välja...kui käima läks,siis pöörded olid ebaühtlased jne.
Hakkasin siis ükspäev uurima,et mis jama on. Mootori taga ülaosas oli mingisugune voolik(pistikuga) lahti,ma ei saanud ise ka aru mis asi see oli,aga igastahes õliga ta oli seotud. Panin aga külge tagasi ja nüüd töötab tõrgeteta,isegi astub paremini edasi;)

PS: Pealkiri!

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Sqad
huviline

Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: -

postitati 01.07.08 12:36 Tsiteeri

Hiiumaa-Tallinn piisavalt pikk tee,et aru saada kui mingi lõdvik,pistik vms lahti on...mina isiklikult välistaks selle varjandi ja otsiks koha kus keega arvuti taha lükkab.

Transport : info@cargobuild.ee www.CargoBuild.ee +372 58 98 98 98
Nüüd ka Facebookis
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 01.07.08 12:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Sqad100avant
Hiiumaa-Tallinn piisavalt pikk tee,et aru saada kui mingi lõdvik,pistik vms lahti on...mina isiklikult välistaks selle varjandi ja otsiks koha kus keega arvuti taha lükkab.

Mkm....ma lasin kuu aega lahtise vollaga ringi:o
Nüüdsest luban oma audile,et veedan rohkem aega kapoti all:D

PS: Kirjuta pealkirja oma auto nimi ja mootor ka,siis ei sõimata:)

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
alar85
huviline

Registreerunud 30.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.07.08 12:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: AudiMihkel
Tsitaat:

olgu, lähen vaatan voolikuid...;):D

alar85
huviline

Registreerunud 30.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.07.08 13:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: alar85
Tsitaat:
Algselt postitas: AudiMihkel
Tsitaat:

olgu, lähen vaatan voolikuid...;):D
kontrollisin niipalju kui kätte jäi, abi polnud

Auditehh
huviline

Registreerunud 20.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: Tid

postitati 01.07.08 14:33 Tsiteeri

Kui süüte sisse keerad kas siis tagant kostub bensupumba häält või ei ? Peaks analoogset häält kesklukupumbaga tegema kui ta uksed lukku paneb, kui ei kuule siis arvatavasti pump :). Endal vahetasin ka pumba ära sest auto mootor hakkaks samamoodi imelikult käituma. Algul suri tihti peal külmkäivitust välja ning pöörded kõikusid. Mul läks ta nii tasapisi teise ilma kuni ükspäev sõidupealt lihtsalt suri ära. Paar korda läks küll käima kuid mootor pöördesse ei läinud ja suri hiljem välja :(. Pump asub kõrvalistuja poolse tagaistme all, kui istme üles tõstad siis pääseb sellele ligi.Asemele ostsin uue b varuosa pumba 1500.-

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
alar85
huviline

Registreerunud 30.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.07.08 15:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Auditehh
Kui süüte sisse keerad kas siis tagant kostub bensupumba häält või ei ? Peaks analoogset häält kesklukupumbaga tegema kui ta uksed lukku paneb, kui ei kuule siis arvatavasti pump :). Endal vahetasin ka pumba ära sest auto mootor hakkaks samamoodi imelikult käituma. Algul suri tihti peal külmkäivitust välja ning pöörded kõikusid. Mul läks ta nii tasapisi teise ilma kuni ükspäev sõidupealt lihtsalt suri ära. Paar korda läks küll käima kuid mootor pöördesse ei läinud ja suri hiljem välja :(. Pump asub kõrvalistuja poolse tagaistme all, kui istme üles tõstad siis pääseb sellele ligi.Asemele ostsin uue b varuosa pumba 1500.-

Tänks abi eest, viisin puksiiriga bosch-i töökotta... puksiirimees soovitas, odavalt sain ka... 300.- :) vend oli mu maja juures... aga klõksu küll kuulda ei osand, loodetavasti on siis aint benapump, mitte midagi hullemat... Sul 2.8, oled selle penakulu ka mõõtnud, mõtlen et kas on vahet ka 2.6 või 2.8... keegi teadis rääkida et 2.8 läheb paremini edasi ja võtab kütet u. sama mis 2.6 ma proovisin linnas... 13L/100km tuli kuluks...

Auditehh
huviline

Registreerunud 20.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.07.08 16:54 Tsiteeri

Tsitaat:

Tänks abi eest, viisin puksiiriga bosch-i töökotta... puksiirimees soovitas, odavalt sain ka... 300.- :) vend oli mu maja juures... aga klõksu küll kuulda ei osand, loodetavasti on siis aint benapump, mitte midagi hullemat... Sul 2.8, oled selle penakulu ka mõõtnud, mõtlen et kas on vahet ka 2.6 või 2.8... keegi teadis rääkida et 2.8 läheb paremini edasi ja võtab kütet u. sama mis 2.6 ma proovisin linnas... 13L/100km tuli kuluks...

Kompuutri järgi 11.3 aga praegu jahedamad ilmad ja hommikutti ikka lasen mootoril tiksuda u.5 min siis salong ka juba soe. Eelmine suvi oli keskmine isegi 10.2 siis ei olnud vaja igahommikust soojendamist. Sõidan 100% linnas ja kasutan sagedasti ka 5. käiku tõmbab ilusti kütusekulu alla :D Pärnus pole seda foori taga passimist ka nii palju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
alar85
huviline

Registreerunud 30.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.08 09:07 Tsiteeri

helistati, tegid diagnostika ära... benapump oli... 1500.- läheb uus(vist), pidi laos olemas olema... + 700(diagnostika+paigaldus)
Vist normaalne hind selle eest vm. ?:P

Auditehh
huviline

Registreerunud 20.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.08 13:16 Tsiteeri

Tsitaat:
helistati, tegid diagnostika ära... benapump oli... 1500.- läheb uus(vist), pidi laos olemas olema... + 700(diagnostika+paigaldus)

See täitsa sobiv hind minu arvates, kütusefiltri lased ka ikka ära vahetada ?

alar85
huviline

Registreerunud 30.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 03.07.08 07:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Auditehh
Tsitaat:

See täitsa sobiv hind minu arvates, kütusefiltri lased ka ikka ära vahetada ?

Eee.. ise sellepeale küll ei tulnud... kas seda raske ise teha ? ja kus see asuda võiks:o
kunagi sapakal oli väga lihtne.. mosse ei olnud ka küsimus :D

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 03.07.08 07:47 Tsiteeri

Quattrol on benapaagi-nurga-taga ja vahetada suht piin, non-quattrol on põhja all ja vahetus max 10-15 minti kodustes tingimustes.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
alar85
huviline

Registreerunud 30.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 05.07.08 11:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Quattrol on benapaagi-nurga-taga ja vahetada suht piin, non-quattrol on põhja all ja vahetus max 10-15 minti kodustes tingimustes.

kodustes tingimustes tähendab et kanalit ei lähe vaja jh... aga põhjakate tuleb alt ära võtta siis jh... kui tungrauaga õles tõsta ühelt poolt, siis on võimalik w... veic keeruline tundub täielikule võhikule :D

audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 05.07.08 12:10 Tsiteeri

Tsitaat:
kodustes tingimustes tähendab et kanalit ei lähe vaja jh... aga põhjakate tuleb alt ära võtta siis jh... kui tungrauaga õles tõsta ühelt poolt, siis on võimalik w... veic keeruline tundub täielikule võhikule :D

Saab vist ka ilma kanalita aga kanaliga on lihtsam. Filter asub parema tagumise ratta juures bensupaagi ees. Kättesaamiseks tuleb eemaldada ka tagasilla küljes olev plastikkate.

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.1% - SQL: 79.9%]