Lehekülgi: 1 2 |
coolerV8
huviline
Registreerunud 18.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 2.2 Turbo Quattro
|
postitati 26.06.08 10:34
|
|
|
Nii,kõik polegi nii lootusetu kui paistab.Täna lähen linna saan Kaitsiga kokku ja vaatame mis tema asjast arvab.
Eile oli küll selline tunne vahepeal,et see auto läheb kuuritaha lammutamisele aga see oli õnneks hetkeline tuju.
Audi S4 2.2 Turbo Quattro, mitte TDI
|
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
postitati 26.06.08 18:42
|
|
|
Kui lamda korras ja CO paidast ära, on arvatavasti aeg katalüsaatorid vahetada.
|
|
|
Kenwood
huviline
Registreerunud 03.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi V8 ; MB
|
postitati 26.06.08 19:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ve1ks
Kui lamda korras ja CO paidast ära, on arvatavasti aeg katalüsaatorid vahetada. | Ei pruugi, minul tahtsid küünlad ka vahetust, enne
CO-d paika saand kui panin korralikud küünlad ka. Kohe kuulda oli et ei tööta nagu päris ühtlaselt, ülevaatus ütles ka et vesiniku osakaal oli ka enne
vahetust suur mis vihjas ka otseselt küünaldele, sai siis need ka peale lambda vahetus pandud ja uuesti ülevaatusele ja kõik oli OK.
Ja kui küünlaid ostad siis ära odavaid küünlaid osta, kindlapeaele minek on osta boschi küünlad 143kr tk mis pole palju korraliku asja eest.
Kõik enne sonisid et kat putsis jne, Katidel on mingi vea tuli ka armatuuris, süüdet andes läheb see CAT kontroll lamp põlema ja kui käima läheb siis
kustub ära. Siis peaks OK olema.
Samas, head kokka tunneb sellest, et pann on tahmane.
|
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
postitati 26.06.08 19:25
|
|
|
See Cat-i lambi andur on ainult ühe katalüsaatori küljes ja seda ei saa päriselt usaldada, kuna katalüsaatoreid on kaks.
|
|
|
coolerV8
huviline
Registreerunud 18.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.06.08 09:38
|
|
|
Tuli toimib tõesti.Aga ma nüüd lähen vahetama detanatsiooni andurit (ei tia kas kirjutasin õigesti)see pidi ka co paigast ära ajama.Ja vahetusse läheb
veel roolilatt sest see ajab mul üli välja hoopis.Küünlad said vahetatud enne kui auto endale sain nii mulle vähemalt mainiti.
|
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ E39
|
postitati 27.06.08 09:42
|
|
|
Küünlad vahetatti.Aga milliste vastu
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.06.08 11:01
|
|
|
Denso pakkus kah küünlaid kataloogi järgi...Mina oma vanale V8 panin Densod ja ainult kiidan, sest sain 50 tk seega ennem oli NGK ja 150 eeku tükk,
kas siis on mõtet.
|
|
|
|
coolerV8
huviline
Registreerunud 18.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.06.08 16:48
|
|
|
pole vaadanud mis firma aga diagnostikud ei ole veel midagi nende kohta öeld.Kui nad teevad märkuse nende kohta siis nad saavad vahetatud ka.
|
|
|
|
Kenwood
huviline
Registreerunud 03.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi V8 ; MB
|
postitati 27.06.08 16:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: riio
Denso pakkus kah küünlaid kataloogi järgi...Mina oma vanale V8 panin Densod ja ainult kiidan, sest sain 50 tk seega ennem oli NGK ja 150 eeku tükk,
kas siis on mõtet. |
Njh aga huvitav et need Densod mis peal olid,olid ühe elektroodiga ja Boschid said peale nelja elektroodiga kataloogi järgi. Aga jh odavam võib olla
aga lugenud, et igast küünlaid ei söö, seega eks iga ostja otsustab mida ta kasutada julgeb ja tahab ja lubada suudab.
Samas, head kokka tunneb sellest, et pann on tahmane.
|
|
|
|
altz1
huviline
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: V8tt
|
postitati 27.06.08 17:48
|
|
|
No ma panin oma vanale 4.2 v8-sale ka algul 4 elektroodiga küünlad, ja siis hakkasid igast jamad pihta, jõuetus, suur küttekulu jne. Lihtsalt jäi säde
nõrgaks. Pärast said Densod peale ja asi sai kohe oluliselt parem. Tunda andis just madalal pöördel. Ülejäänud süüteosa oli minuautol tutikas.
|
|
|
coolerV8
huviline
Registreerunud 18.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.06.08 20:20
|
|
|
Ma arvan,et kui läheb vahetuseks siis lasen kataloogi järgi ikka võtta ja ei maini poes,et saaks äkki kõige odavamad
|
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.06.08 12:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kenwood
Tsitaat: | Algselt postitas: riio
kas siis on mõtet. |
Njh aga huvitav et need Densod mis peal olid,olid ühe elektroodiga ja Boschid said peale nelja elektroodiga kataloogi järgi. Aga jh odavam võib olla
aga lugenud, et igast küünlaid ei söö, seega eks iga ostja otsustab mida ta kasutada julgeb ja tahab ja lubada suudab. |
Need Densod olid tõesti 1 elektroodiga, kuid elektroodid oli U-kujulised seega pole päris võrreldavad. Minule need Densod sobisid, sain segu püsivaks
ja tühikaäigu sammuti. Elektroodidel on tehnoloogiad mõnel 4 jaga mõned U-kujulised, Iridium, Platinum jne seega pole nende oma vaheliseks võrdluseks
kasutada elektrootide arvu.
|
|
|
|
coolerV8
huviline
Registreerunud 18.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.07.08 17:46
|
|
|
Niisiis auto on müügis.Võib pakkuda vahetuseks muid öko pille.
|
|
|
|
wilson
huviline
Registreerunud 30.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.07.08 08:12
|