Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: forum@garaaz.ee (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 2011)
pepe
huviline

Registreerunud 08.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Avant Q S-Line FL

postitati 17.03.04 08:15 Tsiteeri
forum@garaaz.ee

Ilmselt paljudki audiklubilised said maili selle kohta. Mida asjast arvata? Päris uus autoteemaline foorum.:)

http://forum.garaaz.ee

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Markko
huviline

Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.04 08:40 Tsiteeri

jah sain minagi eile maili selle kohta
arvan, et mida rohkem seda uhkem - oleks vaid aega kõike lugeda

better luck next time
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 17.03.04 10:18 Tsiteeri

uhkem jah, aga tõesti ega pole aega neid kõki ju lugeda pidevalt.

kui midagi kindlat vaja ja siit abi ei leia (suht ebatõenäoline et ei leia) siis lähen otsin sealt kah :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 17.03.04 10:25 Tsiteeri

forum.garaaz.ee on suunatud erinevalt teistest foorumitest ka vene keelt kõnelevale seltkonnale, mis võib tõsta nende kasutajate arvu ja populaarsust.

Jõudu.

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jõmm
klubiliige

Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.04 12:04 Tsiteeri

Sain maili. Kui oleksin mingi muu kanali kaudu sellest foorumist kuulnud, äkki viskaksin isegi pilgu peale, aga nüüd on see küll välistatud. Sry, aga selline on minu suhtumine spämmi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 17.03.04 14:25 Tsiteeri

Küsimus mitte spammis vaid selles, et kas mitte ei ole kasutatud audiclub.ee andmebaasi?
Vabandan, kui nüüd mõnel harja punaseks ajan, aga lihtsalt jäi selline mulje.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.04 14:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja andres
Küsimus mitte spammis vaid selles, et kas mitte ei ole kasutatud audiclub.ee andmebaasi?

Mul sama mulje kuna ka mina sain maili ja antud juhul pole siis küll kena teoga tegemist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Silver
huviline

Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.04 14:50 Tsiteeri

Küsimus nüüd selles, et kas kirja said ka need, kelledel e-post on küll profiilis täidetud aga mitte avalik?
Juhul kui mitte, siis need inimesed, kes on oma e-posti avalikuks teinud on sellega ka vaikiva nõusoleku andnud info edastamiseks. Seega on kellel iganes väga lihtne võtta avalik nimekiri ja "spämmida"
Kui aga kirja said kõik kelledel profiilis e-post märgitud, hoolimata sellest kas oli siis avalik või mitte, on asi juba halvem.
Siis on AC andmebaas on kahjuks ebaturvaline. Tahaks loota, et asjaomased isikud vähemasti sellega seotud pole ja ise baasi tahtmatult lekitanud...

Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 17.03.04 15:02 Tsiteeri

pole sellist maili saand:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
JansaS4
huviline

Registreerunud 14.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5TDI Avant

postitati 17.03.04 15:08 Tsiteeri

Sain minagi sellise maili kuigi aadres pole avalikustatud. Ainuke inimene kes oleks saanud mulle selle saata on "admin".

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 17.03.04 16:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja indru
Tsitaat:
Esialgne postitaja andres

Mul sama mulje kuna ka mina sain maili ja antud juhul pole siis küll kena teoga tegemist.

Mul ka täitsa olemas selline meil. Aga millest selline järeldus ,et kasutatud audiclub.ee andmebaasi. Mul tuli muidugi hoopis teise meili peale mitte selle peale mis siin avalikustatud. Võibolla oleks tulnud ka aga se meili servu maas praegu.:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Silver
huviline

Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.04 16:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Rain
Aga millest selline järeldus ,et kasutatud audiclub.ee andmebaasi. Mul tuli muidugi hoopis teise meili peale mitte selle peale mis siin avalikustatud. Võibolla oleks tulnud ka aga se meili servu maas praegu.:(

Minul just vastupidi. See e-post mis AC baasis, pole mul aktiivses kasutuses. Olen kindel endas 99%, et see on ainus baas kus kasutan seda e-posti, millele garaaz.ee kiri tuli.

Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 17.03.04 16:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja slk270
Tsitaat:
Esialgne postitaja Rain
Aga millest selline järeldus ,et kasutatud audiclub.ee andmebaasi. Mul tuli muidugi hoopis teise meili peale mitte selle peale mis siin avalikustatud. Võibolla oleks tulnud ka aga se meili servu maas praegu.:(

Minul just vastupidi. See e-post mis AC baasis, pole mul aktiivses kasutuses. Olen kindel endas 99%, et see on ainus baas kus kasutan seda e-posti, millele garaaz.ee kiri tuli.

Mul tuli selle meili peale mis mul msn siin on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 39.7% - SQL: 60.3%]