Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A4 '97 poolenisti halvatud (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1554)
koodeks
huviline

Registreerunud 02.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.08 12:15 Tsiteeri
Audi A4 '97 poolenisti halvatud

Mure järgmine: autol on kadunud suunatuled, armatuurist osaliselt valgustus (töötab ainult km-i näit ja välis temp), kliima ei tööta ja automaatkasti N käik kõriseb, kui käiku vahetada, kojamehed ka ei tööta. Külla aga töötavad tuled, el. aknad. Alguses tundus see anomaaliana, mis tuli ja kadus. Vahest aitas ka süüte sisse-välja lülitamine. Nüüd on aga viga püsiv. Milles asi võiks olla? :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 02.06.08 16:24 Tsiteeri

Oi -oi.
Minul hakkasid (siia maani vaid) suunatuled kohati ära kaduma, samuti aitas süüte-sisse välja keeramine.

Kuna mina kahtlustasin alguses suunatule releed, aga kui Sinul samuti suunatuled jamavad ja lisaks ka muud, siis viitab see juba minu silmas body ECU veale.

Samas mingit infot peaks andma ka diagonistika või lihtsalt veakoodide lugemine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
koodeks
huviline

Registreerunud 02.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.08 16:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raunz
Oi -oi.
Minul hakkasid (siia maani vaid) suunatuled kohati ära kaduma, samuti aitas süüte-sisse välja keeramine.

Kuna mina kahtlustasin alguses suunatule releed, aga kui Sinul samuti suunatuled jamavad ja lisaks ka muud, siis viitab see juba minu silmas body ECU veale.

Samas mingit infot peaks andma ka diagonistika või lihtsalt veakoodide lugemine.

Mis loom see body ECU viga on ? :o

koodeks
huviline

Registreerunud 02.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.08 17:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: koodeks
Tsitaat:
Oi -oi.

Mis loom see body ECU viga on ? :o

Nii, käisin ja näppisin süütelukku. Ja tuli välja selline asi, et kui käivitad auto ja keerad õige pisut võtit tagasi hakkab kõik mis eelpool üles lugesin nagu võlu väel tööle. Äkki oskavad targad nüüd midagi soovitada?

raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.08 17:54 Tsiteeri

Body ECU ehk kere aju, nagu on mootori aju aga kere oma, mis juhib põhimõtteliselt kogu salaongi elektroonikat. Samas kuulnud tõesti ei ole, et Audidel sellist probleemi esineks, küll aga muudel autodel.

Süüte võtit näppides asi töötab - kas tõesti on võimalik, et süüde ei lülitu võtmest (seetõttu asjad ei töötagi aga auto käivitub? Ei oska selle peale midagi öelda.

Samas kui nüüd mõtlema hakkan, siis näiteks mul on vahel see teema, et kui võtad võtme süütelukust välja, jääb raadio mängima. Kergelt puudutab uuesti süütelukku ja siis lülitab välja.
Ehk praegu tundub küll, et ehk tegu on süüteluku veaga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 02.06.08 18:01 Tsiteeri

Selle asja nimi on süüteluku põhi ja seda müüakse eraldi vidinana.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.08 16:21 Tsiteeri

sry OT pärast,aga poolenisti halvatud Audi on esiveoline :D

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
smi
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 -95 92kw

postitati 05.06.08 06:39 Tsiteeri

Tsitaat:
mul on vahel see teema, et kui võtad võtme süütelukust välja, jääb raadio mängima. Kergelt puudutab uuesti süütelukku ja siis lülitab välja.

Mulle tundub et see peabki nii olema.

Sõidust tulles keeran süüte välja ja tõmban võtme välja - kõik tavaline.
Aga kui enne võtme välja tõmbamist oodata mingid sekundid ja siis võti välja tõmmata jääb raadio tööle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 05.06.08 14:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: smi
Tsitaat:
mul on vahel see teema, et kui võtad võtme süütelukust välja, jääb raadio mängima. Kergelt puudutab uuesti süütelukku ja siis lülitab välja.

Mulle tundub et see peabki nii olema.

Sõidust tulles keeran süüte välja ja tõmban võtme välja - kõik tavaline.
Aga kui enne võtme välja tõmbamist oodata mingid sekundid ja siis võti välja tõmmata jääb raadio tööle.

Mul 96a A4, sellel jääb küll makk vait,kui süüde välja võtta...makk pole enam muidugi originaal,seega ei tea,kas keegi on midagi ümber tõstnud,kuigi kahtlen selles,et on...
Igatahes fakt on,see,et raadio vajab oma tööks võtit süütelukus:) Võta nüüd kinni,peabki see nii olema või ei

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.08 16:34 Tsiteeri

Originaal makk (või kui on vastavalt ühendatud) saab ka mängima panna ilma võtmeta süütelukus, aga orig. makk läheb kinni ikka kohe kui ACC välja keerad (mitte süüte, vaid see 2. asend)

Igastahes minu jutu point oli selles, et mul jääb makk mängima = võtit ära võttes on lukusüdamiku kontaktid ikka asendis 2. ehk sellises, kus el. asjad töötavad. See ei tohiks nii olla.
Samas seda jama juhtub võib-olla kord kuus, aga siiski.

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 05.06.08 16:37 Tsiteeri

Pole mingit body-ecut audil. Kõige lähem asi on ehk kesklukustuse juhtplokk.

12.301@181km/h
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 33.4% - SQL: 66.6%]