Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A4 Kärupistik (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 3395)
hannoh
huviline

Registreerunud 23.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.08 17:00 Tsiteeri
Audi A4 Kärupistik

Selline mure, et alles hiljaaegu kui oli plaanis käruga väljasõit ette võtta siis avastasin kurjam et käru ja auto pistikud ei ühti. Uurisin siis netist järgi, et autol(Saksast) on 13 pin pistik ja kärul tavaline 7 pin pistik. Kuna üleminek läheks väga pikaks ja ei näeks nii sümpaatne välja siis ostsin 7 pin auto pistiku. Kuna kunagi sai vanal fordil ise pistik ära vahetatud siis mõtlesin, et mis seegi keerulisem on. Leidsin netist ka infot http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=2894
ja skeemid mõlema ühenduse kohta
http://www.respo.ee/est/haagised.php?leht=pistikuskeem
Kuid mis välja tuli värvid ei klapi minu Audi A4 pistu ühendusega. Näiteks on mul kaks pruuni juhet kuid seal on üks ja nt ei ole mul ühtegi puhast valget, kuid seal peab olema suisa 3 valget massi. Proovisin ka leida Audi A4 käru pistiku 13 pinnist skeemi, kuid ei ole siiamaani leidnud. Oleks tarvis siis teada mis juhe mille tööle paneb. lambiga proovides sain küll tagurpidikäigutule tööle aga kas ka õigesti nimelt tuli läheb nii mitme erinevaga tööle. Oleks hädasti vaja abi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 23.05.08 21:24 Tsiteeri

Oli ka mul 13-pin pistik kui auto soetasin. Mina tegin asja 7-pini peale ümber. Võtsin ette "ei mäleta kelle" (sobib ka viidatud respo skeem) käru pistiku skeemi ja otsisin auto juhtmetest vastavad kontaktid testriga/pirniga välja. Võtab aega. Aga ei ole midagi hullu kui Fordi juures juba seda teinud oled.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.08 10:19 Tsiteeri

Selle Respo skeemi järgi on ju lihtne -- 1 kuni 7 klemm on sellel 13 klemmilisel sama. Kui õieti mäletan olid nendel pistikutel endil ka numrid peal. Siis tuleb 13 sel vaadata ja märkida mis esimesed seitse klemmi on, ülejäänud kuidagi ära isoleerida jne ja uus pistik samade nr järgi kokku. Simpel ju.

Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 24.05.08 15:52 Tsiteeri

kas lihtsam ei oleks olnud osta 150 eek maksev adapter vahele ?
mina vähemalt enda audil kasutan seda

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hannoh
huviline

Registreerunud 23.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.08 10:40 Tsiteeri

Teema lukku sain asja korda. Viga oli selles et vool ei jõudnid pistikusse, vedasin uued juhtmed nüüd asi töötab. TÄNUD NEILE KES ABISTASID!!!

Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.08 12:14 Tsiteeri

Veel kasulikum oleks vast mitte 13 ne väljavisata vaid 7 ne ka kuidagi kõrvale panna. Kui korralikult teha ei tohiks TÜVis problemit olla. Adaptriga on see jama et keegi laenab vmidagi ja siis kui vaja on polegi sul seda :(

arro
klubiliige

Registreerunud 10.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: C3 quattro, C4 quattro

postitati 29.05.08 13:41 Tsiteeri

Ja minu autol on see nii tehtud ja TÜV´iga küll mingeid probleeme ei olnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.9% - SQL: 69.1%]