Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: D2 S8-le turboülelaadimine (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 3048)
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 23.05.08 20:22 Tsiteeri

Esimese asjana tuleb endale teine liikumisvahend soetada, siis hakata midagi "aretama". Pole olemas sellist asja nagu "projektikas, millega ma iga päev sõidan" :D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ristiisa
huviline

Registreerunud 21.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi s8

postitati 23.05.08 20:27 Tsiteeri

Seda arvan minagi et mis sellest rahast siin ette lugeda ega te mu rahakotti ei näe ju ;) aga jah seda ka et teine auto vaja muretseda olen selle asjaga ka juba kursis et ega se 1 õhtu tõõ ole.
Näen et kellelgi pole usku minusse aga eks siis aeg näitab mis saab kas saab asja või mitte

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 23.05.08 21:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ristiisa
Seda arvan minagi et mis sellest rahast siin ette lugeda ega te mu rahakotti ei näe ju ;) aga jah seda ka et teine auto vaja muretseda olen selle asjaga ka juba kursis et ega se 1 õhtu tõõ ole.
Näen et kellelgi pole usku minusse aga eks siis aeg näitab mis saab kas saab asja või mitte

Väga imeliku tooriku oled lihtsalt valinud selliseks toiminguks, sellepärast negatiivset vastukaja lendabki ;)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 23.05.08 23:46 Tsiteeri

Hoian sulle pöialt:) Kui see asi kuhugipoole arenema hakkab,siis hoia meid ikka kursis;)

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 15.8% - SQL: 84.2%]