Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: probleem läbi põlenud pirni sümboliga (Vastuseid: 22 | Vaatamisi: 2119)
melkukas
huviline

Registreerunud 20.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi a8 d3 4.2

postitati 01.05.08 16:55 Tsiteeri
probleem läbi põlenud pirni sümboliga

tere paluks abi läbipõlenud pirni sümboliga, selline lugu on, et süüte sisse keerates teeb piiksu ja tabloole tuleb läbipõlenud pirni sümbol (pirn ja rist peal) ning terve sõidu aja piiksub ja tuleb see sümbol ette, väänasin relee nr 301 jala ks ära ning nüüd tuleb see sümbol samamoodi koguaeg ette, kuid teeb piiksu ainult süüte sissekeeramise ajal, ülejäänud aja enam ei piiksu. kas keegi oskab midagi soovitada, et kuidas see sümbol sealt eest ära saada.

kasutasin ka otsingut, kuid seal ma vastust õiget ikka ei leidnud, või olen mina loll :D

autoks audi 100 (1991) 2.8

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 01.05.08 16:58 Tsiteeri

Oled sa kindel, et kõik pirnid on ikka terved? Kõige loogilisem võimalus sellest märguandest lahti saamiseks on läbi põlenud pirn asendada...

Kas see märguanne tuli äkki või on see kogu aeg olnud või tekkis see mingi muu tegevuse tagajärjel?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 01.05.08 16:58 Tsiteeri

Pane uus pirn äkki hoopis :D

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 01.05.08 16:59 Tsiteeri

kõige lihtsam on vist terve pirn panna :o

:D

kui aga pirnid terved kõik (ja kindla peale kohe) siis ei oska aidata. Mul just probleem, et ei põle, kui pirn läbi:P

edit: lausa 2 posti jäin hiljaks :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 01.05.08 17:09 Tsiteeri

Minul oli üks pidurdus tule niit katki ja oli sama asi.
Vahetasin pirni ära ja ok.

Tel +3725654585; +358445654585
melkukas
huviline

Registreerunud 20.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.08 15:53 Tsiteeri

sorry unustasin juurde kirjutamast, et pirnid kõik ok.

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 02.05.08 16:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: melkukas
sorry unustasin juurde kirjutamast, et pirnid kõik ok.

Üheks veaks veel võib olla külmjoode kellade plokis või autochekis.

Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 03.05.08 15:11 Tsiteeri

Igaksjuhuks veel kontrollida kas kõik pirnid on ikka õiged ja terved. Vaata ka üle kas pirnid on õigesti soklitesse pandud... Minu teada on tal taga kahe niidiga pirn millel "nihutatud sokkel" (kõrvad ei asetse sümmeetriliselt) ja kui see tagurpidi sisse panna annab ka veateadet. Muidugi peaks see ka heledamalt põlema siis! Veel võivad jebida need tulede paneeli ühendused aga siis peaks mingi pirn ka ikka kustus olema...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 03.05.08 17:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: melkukas
tere paluks abi läbipõlenud pirni sümboliga, selline lugu on, et süüte sisse keerates teeb piiksu ja tabloole tuleb läbipõlenud pirni sümbol (pirn ja rist peal) ning terve sõidu aja piiksub ja tuleb see sümbol ette, väänasin relee nr 301 jala ks ära ning nüüd tuleb see sümbol samamoodi koguaeg ette, kuid teeb piiksu ainult süüte sissekeeramise ajal, ülejäänud aja enam ei piiksu. kas keegi oskab midagi soovitada, et kuidas see sümbol sealt eest ära saada.

kasutasin ka otsingut, kuid seal ma vastust õiget ikka ei leidnud, või olen mina loll :D

autoks audi 100 (1991) 2.8

On olnud ka juhus, kus kapotiall kaitsmekarbis asetsev relee (numbrit ei mäleta - kõige suurem) oli ise saba andnud ja jättis tollel autol näiteks piduritule hoiatuse koguaeg põlema.

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
heigo003
huviline

Registreerunud 01.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.05.08 14:28 Tsiteeri

Lahendus on siin postituses olemas

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=13246&page=2

Seal olevas teemas on lingid,küll s4 sarnase probleemi lahendamiseks, aga minu audi 100 peal toimis ka .Enne läks peale tulede sisselülitamist see katkise pirni ikoon põlema(mul xenonid),aga nüüd vaikus majas. Seal kaboti alt tuleb relee nr. 301 natuke ringi teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
melkukas
huviline

Registreerunud 20.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.08 15:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: heigo003
Lahendus on siin postituses olemas

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=13246&page=2

Seal olevas teemas on lingid,küll s4 sarnase probleemi lahendamiseks, aga minu audi 100 peal toimis ka .Enne läks peale tulede sisselülitamist see katkise pirni ikoon põlema(mul xenonid),aga nüüd vaikus majas. Seal kaboti alt tuleb relee nr. 301 natuke ringi teha.

ühesõnaga siis ainult relee ümbertegemine aitab ? või ma ei saanud jälle pihta :P

heigo003
huviline

Registreerunud 01.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.08 19:15 Tsiteeri

Aitab, seal lihtsalt paar rada läbi lõigata ja natuke tina. Siis jätab selle esitulese kontrolli vahele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
AUDI_MIKK
huviline

Registreerunud 02.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Turbo Quattro

postitati 05.05.08 19:36 Tsiteeri

mul A4-jal on ka nii et keerad süüte sisse ja siis näitab et kuskil on pirn katki, siis vajutan piduripedaali ja tuleb kiri ette "OK" ja kõik korras, ei tea millest selline jama, pirnid ka nagu kõik terved:D

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.05.08 15:37 Tsiteeri

mis pirnidega see märgutuli töötab?Kõigiga?

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 08.05.08 06:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: AUDI_MIKK
mul A4-jal on ka nii et keerad süüte sisse ja siis näitab et kuskil on pirn katki, siis vajutan piduripedaali ja tuleb kiri ette "OK" ja kõik korras, ei tea millest selline jama, pirnid ka nagu kõik terved:D

Sinu puhul on natuke teine asi ;)
Auto kirjutab sulle "brake lights" ja peale piduri vajutamist kirjutab "OK" See on lihtsalt kontroll süsteem tagapiduritulede jaoks, et kas kõik toimib nii nagu peab :)
Ja kui teemaalgatajal on xenon paigaldatud siis sellest oleks targem olnud alustadagi ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
melkukas
huviline

Registreerunud 20.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.05.08 16:19 Tsiteeri

aga pole ju xenon paigaldatud

melkukas
huviline

Registreerunud 20.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.08 11:48 Tsiteeri

AUDI_MIKK
huviline

Registreerunud 02.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Turbo Quattro

postitati 29.05.08 18:32 Tsiteeri

aitäh Dan meeldiva vastuse eest :D meeldiv kuna tean, et auto korras :) panin sõbra läppari ka korra järgi siis näitas ka et autol pole ühtegi viga :)

shalm
huviline

Registreerunud 01.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 09.07.08 12:11 Tsiteeri

ühesõnaga... mul ka piiksub ja teatab muudkui, et "Brake Lights" nagu oleks pidurituledega mingi probleem, kuid olen korduvalt mõlemad pirnid välja võtnud ning tolmust ja niiskusest ära puhastanud soklid+pirnid, kuid endiselt sama seis.

kas ainus lahendus on siis, et kättpidi releesse? :P
tundub kuidagi palju tegemist väikse probleemi kohta :)
pole ise eriline auto-käpp ka, üle jootma mingeid ühendusi küll ei tahaks hakata...

muid soovitusi pole, milles asi olla võiks?
lugesin samateemalisi threade kyll, aga midagi päris konkreetset ikka silma ei paistnud.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
melkukas
huviline

Registreerunud 20.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.07.08 22:47 Tsiteeri

nonii. sai relee ka ümber tehtud, ühe päeva oli kõik ok,aga järgmine päev auto tööle pannes tuli viga tagasi ja enam ära ei lähe. kust viga edasi otsida, pirnid kõik ok .

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 12.07.08 07:27 Tsiteeri

Põhilised vead nende hoiatusmärguannetega on just kellade taga. Kui ahelad ja pirnid on läbi käidud, siis pole muud kui kellad maha, pulkadeks ja ühendusi üle jootma.
Mul oli sama jama selle pirnivea sümboliga ja peale jootmist see kadus.

shalm
huviline

Registreerunud 01.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 12.07.09 08:52 Tsiteeri

Kas see probleem võib tuleneda ka sellest, et piduritule pirn pole õige võimsusega pandud?
Vaatasin Audi 100 manuaalist järgi, et piduritule pirn peaks olema 26.9/5W, kuid poodides nägin vaid 21/5W.
Oskab keegi kommenteerida, kes on reaalselt proovinud seal võimsamat pirni või teab, et selline väike vahe ei saa käivitada autochecki vea-ahelat?
Või kas selliseid pirne on kuskilt saada ka? Esindusest vb?
Tänud ette.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 12.07.09 08:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: shalm
Kas see probleem võib tuleneda ka sellest, et piduritule pirn pole õige võimsusega pandud?
Vaatasin Audi 100 manuaalist järgi, et piduritule pirn peaks olema 26.9/5W, kuid poodides nägin vaid 21/5W.
Oskab keegi kommenteerida, kes on reaalselt proovinud seal võimsamat pirni või teab, et selline väike vahe ei saa käivitada autochecki vea-ahelat?
Või kas selliseid pirne on kuskilt saada ka? Esindusest vb?
Tänud ette.

Võib teha küll.
Eriti tihedalt teevad LED pirnid seda jama.

Tel +3725654585; +358445654585
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 43.5% - SQL: 56.5%]