Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: probleem pritsesüsteemiga (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 913)
ain25
huviline

Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2*Audi coupe. Skoda

postitati 20.04.08 12:05 Tsiteeri
probleem pritsesüsteemiga

mure selline,pihustitest ei tule kütust silindrisse.kas keegi oskaks aidata ja juhendada.olen seda audit teinud juba nädal.kõik muu funkab kuid käima ei saa,kuna pihustitega midagi nihu ma arvan!
ETTE TÄNADES!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 20.04.08 12:44 Tsiteeri

Romulast uued,nii vast kõige lihtsam:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
argos
huviline

Registreerunud 31.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2.5TDI 96'

postitati 20.04.08 13:26 Tsiteeri

Nagu ma aru saan, on tegu 1.8 meh. pritsega. Võiks teemas ära mainida mis autoga tegu.

Aga vaevalt nüüd pihustid lambist otsad annavad ja avanemast keelduvad. Kõik muu funkab - nagu näiteks?
Kontrolli parem ära kas küte üldse pritsepeasse jõuab. Kui pump korralikult lööb, siis pigem panustaks mingile lekkele, mille tõttu ei jõua küte korraliku survega pritsepeassegi..
usun pigem, et pump ei täida oma ülesannet. Võimaluse kontrolli küttesurvet, mida pump lööb.
Ja kui pump ei löö üldse võid releed ka kaitsmekarbis kontrollida, sest nagu näha, panid uue kaitsmekarbi, ehk relee vigane või ei anna ühendust.

"never crash on understeer, it makes you look like an amateur.."
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ain25
huviline

Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.08 13:46 Tsiteeri
tere!

ma ostsin kõik releed ja kaitsmed uued.pritsungi süsteem ja pihustid on maha võetud töötavalt audilt,mis oli kõva avarii läbi elanud.kütuse pump ka töötab.eks ma pean jälle rahakotti kergendama ja uue kütuse pumba ostma,kui ongi pumba viga.eks ma vaatan ja tegutsen:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
argos
huviline

Registreerunud 31.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2.5TDI 96'

postitati 20.04.08 16:52 Tsiteeri

pmst kui tahad teada, kas üldse survet pihustitele tuleb, keera süüde sisse - pump lööb algsurve üles, keera külmkäivituse pihustile mineva vooliku polti lahti - pane mingi lapp ette, juhul kui sealt mõnusa survega tuleb, võib näkku pritsida.

Samas teisest küljest: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=44125&page=1&highlight=%EF%BF%BD#pid268768
Kunagine probleem - audi ei käivitunud külmast peast.. viimases postis kirjutasin, et lõpuks oli minul probleemiks jääksurve, ehk siis minu isendi puhul on läbi vist pumas asetsev tagasilaskeklapp.

Võiksid proovida, kas lükates läheb käima.

"never crash on understeer, it makes you look like an amateur.."
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ain25
huviline

Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.04.08 18:04 Tsiteeri
tere!

eks ma proovin lükata käima,kuid alles reedel on aega tegutseda.
,kuna käin tööl ja ei ole eriti aega.olen keevitaja ja tööd on palju.eks annan teada,kas sain käima või ei.raha olen päris palju raiskan selle auto peale!!:(

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 9.8% - SQL: 90.2%]