Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kahe niidiga pirn suunatules. (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 2126)
McAadu
huviline

Registreerunud 06.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: Berlingo van

postitati 05.04.08 21:32 Tsiteeri
Kahe niidiga pirn suunatules.

Tere. Autoks on Audi 80 B3 ja olen natuke segaduses. Mul on valged suunad ja seal sees on praegu kahe niidiga pirn (5W/21W vist), millest siis üks niit on parktulede oma ja teine on suunatulede oma. Aga pirn on ise ka läbipaistev ja praegu on suunatulede värvus lihtsalt valge kui suund vilgub. Nii vist olla ei tohiks. Ma saan aru, et ma pean sinna oran˛id pirnid ostma, aga kas kahe niidiga oran˛i pirni müüakse ja kui müüakse, siis jääb parktulede värvuseks ju kah oran˛:o
Mul mingi Ameerika variant.
Kas pean ümber ehitama?

Risto

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 05.04.08 21:47 Tsiteeri

Ku tulesid kavatsed vahetama hakata, siis pead juhtmestikus kah veidi korrektuure tegema tagapool. Üheniidist sa sinna sisse ei pane, kui pesa on kahene. Samas oranz pirn läbi punase klaasi ei anna mingit tulemust.
Kui nii ülevaatuselt läbi lasti, siis milles küsimus?

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
McAadu
huviline

Registreerunud 06.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 05.04.08 21:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Ku tulesid kavatsed vahetama hakata, siis pead juhtmestikus kah veidi korrektuure tegema tagapool. Üheniidist sa sinna sisse ei pane, kui pesa on kahene. Samas oranz pirn läbi punase klaasi ei anna mingit tulemust.

Suunad on valge klaasiga:(
Ja ei tea ÜV midagi, kuna alles ostsin selle auto ja üv läbi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 05.04.08 22:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: McAadu

Kui leidlik oled, siis saad üheniidise orahzni pirni sisse ja sel juhul kui tule klaas ise valge ja ka kabariit teises tules olemas, siis pole ilmselt probleemi ka ÜV läbimisega. Kaheniidisel pesal pead lihtsalt õige klemmi sirgemaks tegema ja teise pmst elimineerima.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A6-dasker
huviline

Registreerunud 20.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6, 2,6l, V6, 96a :D

postitati 07.04.08 17:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: kps

ei pole hullu et B3 on valgete suunatuleklaasidega, minu vana auto oli kah B3 ja samamoodi, kuid pirni pesa pead ymber tegema ja tavalise suunatule pirn sisse... k6ikk ok ja ylewaatsuselt saad kah l2bi....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
McAadu
huviline

Registreerunud 06.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.04.08 19:10 Tsiteeri

No ja kus mul siis esimesed pargid on?
See suuna klaasi värvus mind ei häirigi.

A6-dasker
huviline

Registreerunud 20.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6, 2,6l, V6, 96a :D

postitati 08.04.08 01:46 Tsiteeri

Tsitaat:

mis pirnid sul muidu tuledes on??? H4 we, kui jah, siis pead vaid suunadest pargi juhtmed yle H4 pirni pessa vedama... ja asi peaks töötama.... katse eksitus meetodil proovi....:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.08 08:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A6-dasker
Tsitaat:

mis pirnid sul muidu tuledes on??? H4 we, kui jah, siis pead vaid suunadest pargi juhtmed yle H4 pirni pessa vedama... ja asi peaks töötama.... katse eksitus meetodil proovi....:D

See on küll halb mõte, parktule juhtmed ja kaitsmed pole l2hitule voolule mõeldud.
Pigem pane lähituledele päevasõidutulede automaatika ja looda et TÜVis uurima ei hakata. Parktulesid nagunii praktikas vaja pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 08.04.08 09:09 Tsiteeri

Kas suunakas ise on E või DOT märgistusega? See peaks väljaspool klaasil kirjas olema. Võimalik, et tegu pole üldse USA turu masinaga, vaid keegi, kelle arvates oranz esimene parktuli on coolilt ameerikalik (mu enda Prelude'il on näiteks kunagi nii, ise tegin), on sinna lihtsalt 2 niidiga pirni ja pesa pannud. Sel juhul saad sinna lihtsa vaevaga teise pesa ja ühe niidiga oranzi 21W pirni tagasi panna ja siis leiad peatulede reflektori seest ilmselt ka orig parktule jaoks mõeldud pisikese 5W pirni pesa üles.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
McAadu
huviline

Registreerunud 06.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.08 09:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Kas suunakas ise on E või DOT märgistusega? See peaks väljaspool klaasil kirjas olema. Võimalik, et tegu pole üldse USA turu masinaga, vaid keegi, kelle arvates oranz esimene parktuli on coolilt ameerikalik (mu enda Prelude'il on näiteks kunagi nii, ise tegin), on sinna lihtsalt 2 niidiga pirni ja pesa pannud. Sel juhul saad sinna lihtsa vaevaga teise pesa ja ühe niidiga oranzi 21W pirni tagasi panna ja siis leiad peatulede reflektori seest ilmselt ka orig parktule jaoks mõeldud pisikese 5W pirni pesa üles.

Vot seda märgistust ei tea, pole uurinud ja praegu ka vaatama minna ei saa. Siiski tundub, et on USA raud (Sellele viitavad 1988a audi80-l juba 4x el. aknad, el. luuk, mingid turvatalad pagassis, käetugi ees, püsikiiruse hoidja, kliima jms).

Ja siis veel, et kas oranzide parkidega hakkavad TÜV-l norima?
Kui jah, siis panen teised esituled ette, mis mul on õnneks olemas.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.08 09:53 Tsiteeri

Hea varustusega autosid sattus siiski Euroopasse ka. Ma vaatan, et ees on pikk number, USA variandil ei tohiks tagatulede vahele pikk mahtuda, kui neid Euroopa omade vastu vahetatud pole.

Kas VIN-koodi alguses on WAUZZZ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
McAadu
huviline

Registreerunud 06.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.08 15:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Hea varustusega autosid sattus siiski Euroopasse ka. Ma vaatan, et ees on pikk number, USA variandil ei tohiks tagatulede vahele pikk mahtuda, kui neid Euroopa omade vastu vahetatud pole.

Kas VIN-koodi alguses on WAUZZZ?

On küll jah selline algus.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.08 16:20 Tsiteeri

Siis lõhnab ikkagi täisverelise eurooplase järele.

McAadu
huviline

Registreerunud 06.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.08 16:29 Tsiteeri

Kisub OT-ks aga kuidas need turvatalad pagassi põhjamati all ja alumiiniumtalad uste sees hea varustuse alla kuuluvad?

Olks, eks ma uurin sinna tulede sisse ja meisterdan. Tänud vastajatele;)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.3% - SQL: 62.7%]