lunatic
klubiliige
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 allroad ja Volvo C70
|
|
Mure tulukesega!!!
Nimelt selline asi, et noh, sõidad nagu rahulikult ja siis mingi kollane tuluke läheb armatuuris põlema.
Ja rõve piuks käib ka:S
Proovisin, nii et süütevõti välja võtta ja ka akul mitmeks tunniks juhtmed maha kuid abi ei miskit, kollane tuluke süttib jälle.
Veidike tundub, et märk meenutab mingit püstolit... noh umbes nagu bensukalonka.
Et mis teha?
Kas aitab vaid diagnostika revalis või audihooldus.ee's või saab kuidagi ka kodus "põlve otsas" murest jagu?
Auto on B5 A4 1,8 turboquattroavant - 1996a.
Loodan, et teema sai õigesse alafoorumisse, kuna viga on A4 keres ja tuluke on salongis, ehk sisustuse värk ju?!
Jah, hinnakirja järgi 25.- kandsin ka AC_juhatuse Mosambiigi kontole üle juba. Ja vaadake kuupäeva 
|
|
|
andriu
huviline
Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6c6
|
|
kõigepealt kirjelda mis seal kollasel tulukuesel põlema läheb
neid on ju rohkem kui üks
kollaseid ma mõtlen
|
|
|
einonormaalne
huviline
Registreerunud 22.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8T avant 1997
|
|
see on vist kujutis autost ja võtmest?!
|
|
|
Renz0
huviline
Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: einonormaalne
see on vist kujutis autost ja võtmest?! |
Kui autost ja vötmest siis see tuluke tähendab auto originaal immot.
QUATTRO.
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lunatic
Nimelt selline asi, et noh, sõidad nagu rahulikult ja siis mingi kollane tuluke läheb armatuuris põlema.
Ja rõve piuks käib ka:S
Proovisin, nii et süütevõti välja võtta ja ka akul mitmeks tunniks juhtmed maha kuid abi ei miskit, kollane tuluke süttib jälle.
Veidike tundub, et märk meenutab mingit püstolit... noh umbes nagu bensukalonka.
Et mis teha?
Kas aitab vaid diagnostika revalis või audihooldus.ee's või saab kuidagi ka kodus "põlve otsas" murest jagu?
Auto on B5 A4 1,8 turboquattroavant - 1996a.
Loodan, et teema sai õigesse alafoorumisse, kuna viga on A4 keres ja tuluke on salongis, ehk sisustuse värk ju?!
Jah, hinnakirja järgi 25.- kandsin ka AC_juhatuse Mosambiigi kontole üle juba. Ja vaadake kuupäeva |
Mul tuleb see viga paar-kolm korda kuus aga olen siiamaani oma jõududega hakkama saanud . Maksma on läinud minu auto puhul 1200 - 1300 krooni aga tulevikus veelgi kallimaks. Ma algul arvasin, et see märk kujutab enesetappu
sooritavat inimest, püstol meelekohta suunatud.
|
|
|
|
Arts
huviline
Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Coupe GT
|
|
See kollane tuluke on suht tüüpviga. Ilmumine sõltub jala raskusest ning auto läbitavast vahemaast. Põhimõtteliselt saab seda ennetava tegevusega ära
kah hoida kui raha piisavalt on. SMS laenu võib kah võtta siis on jälle natuke aega muretu.
P.S. Keegi on siin teemat natuke puhastanud ma vaatan 
Vana auto on must auk!
|
|
|
|
lunatic
klubiliige
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
|
|
Vabandust, andriu, üritasin võimalikult täpselt kirjeldada:
Tsitaat: | Algselt postitas: lunatic
|
Pildike on midagi taolist:

Nii et järjekordne Audi tüüpviga, jah?!
Mootor muidu töötab ilusti, immot ei kahtlustaks seetõttu.
|
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
|
See peaks tähendama seda, et on aeg hakata kapitaalremondile mõtlema. Elektrisüsteem on täiesti läbi.
|
|
|
lunatic
klubiliige
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tänud kõigile vastajatele!
Sain praeguseks korda. Üks tuttav avas mingi mulle tundmatu luugi ja kallas sealt suvalist vedelikku sisse. Hetkel kõik viimasepeal 
Aga kui uuesti põlema läheb, eks võtan armatuuri laiali.
Head 1. aprilli !
|
|
|