ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.08 13:30
|
|
|
Audi S2 3B jagaja rootor?
Nimelt siis läheks vahetusse nii jagajakaas kui ka rootor, kuid olen probleemi ees, et kumb rootor sinna minema peaks? kataloog annab kaht
varianti:
055905225B
052905225C lisaga 10mm
Kuna on suur kahtlus, et olemasolevat maha võttes võib ta katki minna ei tahaks seda riski ette võtta, et teda maha kookida ja sealt pealt kood
vaadata... ehk oskab keegi täpselt öelda kumb see õige on ning mis neil üldse vahet on? et miks kaks varianti?
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 26.03.08 14:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Nimelt siis läheks vahetusse nii jagajakaas kui ka rootor, kuid olen probleemi ees, et kumb rootor sinna minema peaks? kataloog annab kaht
varianti:
055905225B
052905225C lisaga 10mm
Kuna on suur kahtlus, et olemasolevat maha võttes võib ta katki minna ei tahaks seda riski ette võtta, et teda maha kookida ja sealt pealt kood
vaadata... ehk oskab keegi täpselt öelda kumb see õige on ning mis neil üldse vahet on? et miks kaks varianti? |
Üks on kitsama ja teine laiema vooluklemmiga, klemmiga, mis jagab kaanele e. küünaldele voolu. peaks olema nii, Küsi revalist täpselt.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
QBA
huviline
Registreerunud 27.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 quattro tdi ja A6 C7 allroad Bitdi
|
postitati 26.03.08 16:46
|
|
|
Kunagi sai isegi uuritud ja sain teada, et 200 3b puhul oli avastatud kõrvalekaldeid suurtel pööretel nagu 6500 ja üle, siis laia vooluklemmiga
rootori puuduseks oli säde valel ajal ja mõnel korral lõppes kepsude kõverakslaskmisega ehk nagu mina aru sain, ei ole laia klemmiga rootor piisavalt
täpne. Peale selle oli ka kohutav hinnavahe.
Kui luiskan siis enda teadmata
|
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.08 17:13
|
|
|
PS-i teel anti teada, et see mõõt mis teisel juurde on antud, on võlli mõõt mille peale rootor istub, see ilma lisamärketa asi on 14mm ning 10mm siis
10mm.
Kuna aga lynx omal sama asja just tellis siis vast ootan ära millas see talle saabub ja kui saabub siis anna teada kas tuli õige asi, või kui see kah vale mis edasi sai ja mis siis lõpuks õige oli.
|
|
|
|
zaazk
huviline
Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2,5 TDI 132kw Quattro 2004
|
postitati 27.03.08 22:33
|
|
|
Ise vahetasin ka mingi aeg tagasi jagajakaant ja rootorit ja sain 2x poes käia. Kahe rootori erinevus oligi minu meelest ainult selles võlli mõõdus,
mille otsa see istub. Kuna oli rootor tõepoolest sinna liimitud, siis sain kätte ainult tükid, seega võtsin poest alguses vale, sest ei teadnud mõõtu.
Õige peaks olema, siis see väiksem 10mm ja maksis midagi alla 50.- Mul pole igatahes mingeid probleeme olnud, et oleks vale asi või midagi. Küsimus,
miks see sinna liimitud on, ise küll ei liiminud kinni rootorit?
|
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 29.03.08 18:25
|
|
|
loomulikult tuli ka nüüd vale. Uurisin Toomase käest Revalist ja väidetavalt ei saagi rootorit eraldi, vaid koos jagajaga. Samas väikese otsingu
tulemuse leidsin, et pidi sobima järgmise koodiga rootor: 052 905 414c.
See rootor mis viimasena jõudis oli samamoodi otsast laiem, kuid väidetavalt asendustoode. Nagu paljud s2 foorumist, sai see laiem samamoodi kitsamaks
käiatud ja hetkel asi nagu toimiks.
Rule: Do your homework or suffer the consequences !
|
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 30.03.08 12:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lynx
loomulikult tuli ka nüüd vale. Uurisin Toomase käest Revalist ja väidetavalt ei saagi rootorit eraldi, | käisin selle jada läbi
~pooloteist aastat tagasi läbi.
ja vanasti ostsin AAVE-st
kuid peale autoeksperdiks muutust ei MÜÜDA
seega tellisin Revali kaudu = sain vale
ja ROOTORI saab osta LAKI kaudu sest nemad esindavad BEHR (võibolla kirja viga) ~ 43.-
Kuid sealt ostetud jagaja kaaned on jamad = alumiin klemmidega (peab olema vask/pronks) klemmidega.
ja mul Pärnus riiulil üks uus rootor liigne sest ostsin topelt.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.08 21:04
|
|
|
Viimati nimetatud rootor siis nüüd minu valduses (tänud forsinile). Tootjaks siis BREMI ning ainus number mis selle alla peale 1Kohm mõõdu kirjutatud
oli, oli 7001 (midaiganes see ka tähendama peaks). Ava mõõt mis võillile ta minema peaks on 10mm ning klemmi otsa laius 18mm. Jägmine nädal peaksin
masina tagasi saama töökojast ning siis võtan ka vahetuse ette ja panen siia kirja ka peal olnud rootori mõõdud.
|
|
|
|