Retro
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2xVW
|
postitati 26.03.08 12:35
|
|
|
Autochecki tuli vilgub
Selline tuli siis vilgub.

Jahutusvedeliku tase on ok. Tuli vilgub kogu aeg, kui auto töötab, soojalt ja külmalt. Hakkas see jama siis eile peale, kui olin natuke sõitnud, algul
arvasin, et sellel on midagi seoses mootori temp'i anduriga, mille ma just sain, aga polnud, sest kui ma pistiku ära võtsin, siis vilkus ta ikka
edasi.
Ehk keegi oskab öelda kus viga otsida või milles asi?
Autoks siis audi 90 b2 2l R5
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 26.03.08 12:59
|
|
|
kui mootor on töösoe, siis vaata jahutusvedeliku taset.
Mul oli juhtum, et külmalt oli jahutusvedelik normis, väikse sõidu peale hakkas kurvides piiksuma (rõhk surus peale, kurvis loksus)
|
|
|
|
Krooniline
huviline
Registreerunud 19.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Jeep GC; Volvo V70
|
postitati 26.03.08 13:15
|
|
|
Anduri juhe terve?
|
|
|
andriu
huviline
Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6c6
|
postitati 26.03.08 14:31
|
|
|
mul oli kapoti all karbis üks aku juhe katki ja sealt need asjad alguse saavadki, et vooluga pole asjad korras
põhimõttelislt on nii, et kui süüte sisse keerad, peab aku tuli ka põlema minema, kui ei lähe, siis otsi katkist juhet ja sealt need valeteated alguse
saavadki...nii seletas mulle elektroonik
ise leidsin omal selle katkise juhtme üles ja panin kokku, viga oli nagu nõiaväel kadunud, pole 2 aastat ennast ilmutanud
kui on andur mäda, võib ka selles asi olla
PS! kontrolli taset ka igaksjuhuks
aga eeldan, et sa oled seda teinud
|
|
|
Retro
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.08 15:02
|
|
|
jep, taset ma kontrollin kogu aeg, sest et pärast pikemat sõitmist lasen teen korgi lahti, mul oli juba juhus, et lõi voolikule prao sisse, kuna oli
jahutusvedelikku liiast, aga selle sain ära vahetatud ja nüüd olen seda jälginud mõnda aega. Ja anduri juhes oli ühest kohast katki, ja teiselpool oli
ta plastiku alt väljas natuke. Juhe sai kokku joodetud ja isoleerteip peale pandud.
Igatahes tuli uus kamm sisse, temperatuuri näidik läks põhja kui koolis koju sõitsin, mul on kahtlane tunne, et kuskil on ikka niiskus sees, aga ei
oska ka täpselt öelda. Seda ma kahtlustan sellepärast, et ma pidin eile väikse otsa sõitma nii, et juhe oli paljas(isoleerteip polnud peal), et
kuidagi sai asi niiskust vms. aga seda kummutab fakt, et see sai pärast sõitu kinni joodetud(aurustas niiskuse ära katkise koha ümbert) ja
isoleeritud, aga see tuli hakkas juba enne seda vilkuma. Tähendab et pärast seda väikest sõitmist, kui olin maja ette ära parkinud, vaatasin, et
tuluke vilgub. Kusjuures eelmine päev kui ma garaa˛is testisin andurit, siis oli kõik ok, võttis oma 70-80 kraadi sisse ja kuumemaks nagu ei tahtnud
minna. Normaalne sooja mootori temperatuur on 90kraadi ?
|
|
|
andriu
huviline
Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.08 15:15
|
|
|
no kui näidik ka tembutab, siis vaheta andur esimese asjana ära
norm temp vastavalt ilmale, aga umbes 90
|
|
|
Retro
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.08 18:06
|
|
|
Kurat, asi ongi vist anduris, võtsin garaa˛is pistiku anduri otsast, panin auto käima ja volaa, enam ei vilkunudki. Aga jama küll, paar päeva tagasi
sai andur ostetud, lootes, et lõpuks saab siis näha mis temperatuuri mootor arendab ja näha et ei ülekuumeneks. Kuigi tegelt võib arvata ka, et viga
on kuskil jutmestikus.
|
|
|
Retro
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.03.08 20:42
|
|
|
Andur näitab enamus ajast õiget temp.(minu hinnangul), aga tuli ikka streigib, et siis asi võib ikka juhtmetes olla ?
Üks asi veel, et kui on auto on mõnda aega seisnud, nii pool päeva või rohkem, siis käima pannes ei vilgu, aga mingi minut või rohkem hiljem hakkab
jälle vilkuma.
|
|
|
andriu
huviline
Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.03.08 21:02
|