Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: 92 b4 puterdab tühikäigul ja käivitub halvasti . (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 1481)
mkahro
huviline

Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.08 14:58 Tsiteeri
92 b4 puterdab tühikäigul ja käivitub halvasti .

Mul siuke jama et tühikäigul auto paugub õrnalt,käivitub halvasti ja vahel tõmbab ka täis.süüde on õige! lamda ka kontrollitud.ei ole kõigeparemas korras aga töötab!:D kõrgel käigul vahel ka puterdab,ma arvan et nendes pihustites võib asi olla, aga kes teeks tallinnas seda tööd ? normaalsete hindadega ja kes ka jagaks seda asja et ma ei peaks miljon asja ära vahetama :) annaksite infot või kellegi telefoni nr-i :D oleks väga vaja .tänades teid ette :D

kahro
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 20.03.08 20:30 Tsiteeri

Truumu diagnostika.Pärnu mnt 137.
Boschi kauplusega samas majas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
mkahro
huviline

Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.08 09:48 Tsiteeri

palju maksab diagnostika ja teevad kohapeal korda ka jah ?

kahro
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 21.03.08 09:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mkahro
palju maksab diagnostika ja teevad kohapeal korda ka jah ?

Loe:

Truumu diagnostika!

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Leiutaja
huviline

Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 2,0 85kw

postitati 21.03.08 10:17 Tsiteeri

ma käisin just diagnostikas sama murega. põhiline vaata kõik kontaktid üle sul vb õhulugeja kontaktid ei anna hästi ühendust liivapaberiga õrnalt üle ja siis lase wd-40 õlikiht peale ja siis tee nii andurite kontaktid kah ja kõik pistikud mida leiad vaata kas läheb paremaks.;)

mkahro
huviline

Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.08 09:25 Tsiteeri

Ja kas sa said siis korda w ? aga sul printsung w ? või mis ? :) mul see mono värk :D

kahro
mkahro
huviline

Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.08 09:28 Tsiteeri

ja kas see õhulugeija on see mis nagu läheb salongi poolt õhupuhasti alla ? :)siuke 1,5- 2 cm lai pistik ?

kahro
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 22.03.08 09:52 Tsiteeri

Kontrolli jagaja seest rootor üle. Isa b4'l oli see nn ära põlenud siis oli sama jama, et auto ei käivitunud hästi ja paukus jubedalt.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Leiutaja
huviline

Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.08 10:10 Tsiteeri

mul aitas. õhufiltri peal jah see lai pistik see puhasta ära. mul täispritsung jah aga egas seal vahet pole kui ta õhku ei oska lugeda siis hakkab jamama. muidugi ma ennem vahetasin niisama jagajakaane, rootori ja küünlad ära. võid need kah ära vahetada kahjuks ei tule ja palju ei maksa. juhtmed need juba maksavad aga võid need kah vahetada

mkahro
huviline

Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.08 10:18 Tsiteeri

küünlad vahetatud ja juhtmed ka ,aga ma siis puhastaks selle pistiku ära ja vaatan mis saab :) aga liivapaber mahub sinna w ? :D või kruvikaga õrnalt kraapida ? :D

kahro
Leiutaja
huviline

Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.08 11:50 Tsiteeri

nu kraabi kruvikaga või siis kruvikaotsaga hoia liivapaberit ja õrnalt puhasta peaasi et oksiidikiht maha tuleks

mkahro
huviline

Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.08 12:29 Tsiteeri

kas sul oli ka et tuurid tõusid ja langesid ?näit et hoian ühtlaselt 2000 peal siis kukkub 1800 sekundiga ja siis tõuseb sekundiga jälle 2000 peale..jne ... siis se ma käisin enne proovimas puhastada aga see päris peen töö:)ja väga palju ruumi on :D

kahro
mkahro
huviline

Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.08 12:33 Tsiteeri

ja käivitamine käib mul nii et pean enne starterit kaasi peal hoidma :D on tuttav teema ? :D hakkan juba tüütuks muutuma :D vabandan ,mure

kahro
Leiutaja
huviline

Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.08 12:35 Tsiteeri

nu mul tuurid kõikusid jah. muidugi ei anna pead et ainult õhukulu pistik ainult sitane mul puhastati mootori juures kõik pistikud ja asi läks ikka väga paremaks. mul oli probleeme ülevaatusel sest kui taheti mootoril ühtlasi tuure hoida siis ei saanud ja mootor värises peal. kütusekulu oli kah suurem. et ruumi juurde saada siis võta see kaan pealt ära üldse ja hulga lõbusam puhastada. 2 vaakumvoolikut lahti ja suur lõdvik. ei ole hullu midagi.

mkahro
huviline

Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.08 12:44 Tsiteeri

noh peab ära proovima,aja maha võtma :) tänud mees :)

kahro
Leiutaja
huviline

Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.08 12:46 Tsiteeri

pole tänu väärt :D diagnostis raiskaksid vb niisama raha mis oleks kah jama nagu mina seda tegin kuigi kallis polnud aga seda sama oleks võinud ise kah teha:cool:

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 15.5% - SQL: 84.5%]