furvios
huviline
Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 4-Motion
|
postitati 11.03.08 16:01
|
|
|
Soov osta Audi 90q
Kuna auto24 turul seisis ainult üks Audi 90q, siis olekski ainult selle kohta küsimus, et kas keegi on seda lähemalt uurimas käinud?
Et mis mootori, veermiku, q detailide, välimuse ja interjööri seisukord on.
Auto asub siin Auto24.ee
|
|
|
Rockkk
huviline
Registreerunud 19.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
|
furvios
huviline
Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.08 16:23
|
|
|
Ma tean et on, aga igaüks kiidab ju oma ja ma arvan, et sealt küsides ei tuleks 100% õiget juttu.
Nii, et. Endiselt ootaks foorumlastelt infot.
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 11.03.08 17:57
|
|
|
IMHO päris ausalt. Kui endal juba poleks 90 sama motoga, ja raha autoostuks olemas, siis teeksin kindla valiku sellele autole. (olen juba pikka pikka
aega seda isendit jälginud) Kahjuks minu autol puudub nelikvedu, kuid kuna moto on korras, siis liigub väga nobedalt ka ilma selleta. Kuna aga see
konkreetne isend on quattro ( NB 10 years tribute to quattro), siis ruttu ruttu ostma. Kahju kui selle isendi mõni uudu endale saab, kes ei oska seda
hinnata. Ja loomulikult selle mootori hääl...jah 4.2 V8 ta pole, aga kõrgetel pööretel laulab kui linnuke. Seega 10 points sellele aastaarvule ja
muule kooslusele. Nii uut A90 sa ei leia.
Kivitare
Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan
rehvid Baltyre'st
|
|
|
|
furvios
huviline
Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.08 18:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
IMHO päris ausalt. Kui endal juba poleks 90 sama motoga, ja raha autoostuks olemas, siis teeksin kindla valiku sellele autole. (olen juba pikka pikka
aega seda isendit jälginud) Kahjuks minu autol puudub nelikvedu, kuid kuna moto on korras, siis liigub väga nobedalt ka ilma selleta. Kuna aga see
konkreetne isend on quattro ( NB 10 years tribute to quattro), siis ruttu ruttu ostma. Kahju kui selle isendi mõni uudu endale saab, kes ei oska seda
hinnata. Ja loomulikult selle mootori hääl...jah 4.2 V8 ta pole, aga kõrgetel pööretel laulab kui linnuke. Seega 10 points sellele aastaarvule ja
Kivitare |
Mul on küll endal olemas juba 2.3 10Vq, ning ma võin kinnitada, et hääl sellel autol on imeline sellise mootori kohta
Aga kas keegi siiski on seda vaatamas käinud?
Või pean ennast kohale veeretama
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.08 19:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: furvios
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Kivitare |
Mul on küll endal olemas juba 2.3 10Vq, ning ma võin kinnitada, et hääl sellel autol on imeline sellise mootori kohta
Aga kas keegi siiski on seda vaatamas käinud?
Või pean ennast kohale veeretama |
Eks ta kõige lihtsam ole jah. Proovisõit selle autoga toob kindlasti naeru näole. Ja niipalju kui ise olen omaniku autoteemat siin foorumis jälginud,
tundub küll, et tegu on korraliku eksemplariga. BTW veelkord, olen üsna kindel, et teist nii head pakkumist sa vaevalt leiad. Ja selle raha eest, mis
kasutaja avs küsib on sul korralikult hooldades autot mitmeteks aastateks.
Osta juba ära see auto  Muidu pean panka röövima minema ja
ise ära võtma
Edu.
Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan
rehvid Baltyre'st
|
|
|
|
furvios
huviline
Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.08 08:03
|
|
|
Lähen vaatama täna. 
|
|
|
tryku
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.08 19:33
|
|
|
Ja ostsid ära ka 
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.08 20:13
|
|
|
müüdud on, aga kas ka teemaalgataja poolt?
rehvid Baltyre'st
|
|
|
|
avs
huviline
Registreerunud 11.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.08 20:15
|
|
|
Heh. seda teemat uurides tundub, et oligi sama isik (või ta sõber) kellele maili peale pika romaani eile autost kirjutasin
täna õhtul tunde pärast ostu helistades oli isik autoga rahul, kõik süsteemid töötasid ning minek meeldis omanikule tõepoolest. Korras 7a mootor on
tõepoolest nauding, kel jääb taolise varustusega isend silma, soovitan.
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.08 20:39
|
|
|
nojah siis jääme agaralt ootama, uue auto tegemisi uues teemas!
Kivitare
rehvid Baltyre'st
|
|
|
|
furvios
huviline
Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.03.08 08:11
|
|
|
Auto on tõepoolest fantastiline
Sellist autot sellises korras leidub vähe, auto eest on eelmine omanik väga hästi hoolitsenud, kuna ma seda autot ise ei ostnud siis, sõber kes selle
sai, andis sõna et ta jätkab selle auto eest hoolitsemist. 
Ainuke asi mis oli, oli see, et kui ma sellega sõitsin siis hakkas tahokas täpselt sama moodi vibelema naq minu quattrol. 
Aga see on vist MINU tüüpviga.
|
|
|