Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kliima ei regulli temperatuuri (Vastuseid: 26 | Vaatamisi: 3393)
raulk89
huviline

Registreerunud 09.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.9 TDI 81kw -00

postitati 06.08.08 19:16 Tsiteeri

nii, ostsin hiljuti Audi A4 1.9 TDI 2000. a. Selline probleem siis, et kui autoga sõites ja kliima töötab, siis kõik okei, puhub sooja ja külma ja noh ideaalne, aga kui kliima välja lülitada sõidu ajal, kasutades OFF nuppu, siis ta läheb kinni ja uuesti offi vajutades hakkab ta tööle, AGA ta hakkab siis täiesti külma õhku puhuma LO' peal on ja puhur on ka pmst põhjas, nii, et täiega tuleb, ma saan puhurit maha võtta, et vaiksemaks, või nii, aga temperatuuri ma muuta ei saa, mitte kuidagi, nii, ja ise avastasin sellise asja, et kui selline asi juhtub, siis et uuesti hakata saama temperatuuri reguleerima + ja -, siis ainuke võimalus on kiirust maha võtta, umbes 10-20 km/h siis ta lööb LO pealt maha ja puhuri ka maha ja temp. on 22 kraadi peal, nii, et, selline arusaamatu asi, et kui oskab keegi selle põhjal midagi öelda.

Mida see ECON lüliti tähendab seal ja kust ma neid veateateid lugeda saan, (kui mul peaks need olema) millest eelnevalt juttu oli siin teemas..?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
layri
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Kawasaki ZX10R -06a.

postitati 07.08.08 06:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: layri
29.4 - Belt slip detection "hard", sporadic

kas see "hard" sporadic võib ka väljenduda selles, kui mõnikord kliima järgi lülitades näiteks seistes, sureb auto mootor välja, sest kliima töö on raskendatus???

kes oleks pädev tartus kliima alal.. ei pea silma mingeid teenindusi.
Äkki mõni klubiline on asjaga Sinapeal?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.0% - SQL: 68.0%]