Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Hädas kindlustusega (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1878)
mt
huviline

Registreerunud 16.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Avant 94

postitati 25.02.04 15:31 Tsiteeri
Hädas kindlustusega

Juhtus õnnetus kus käin kahjukannatajaks. Esimesel võimalusel pöördusin kohe IF kindlustusse mis oli nii minul kui kahjutekitajal. Tuttavad veel lohutasid, et nädalaga saab kõik korda kui IF on. Aga ei läinud nii, 2,5 nädala pärast sain peale mitut helistamist kahjukäsitleja kätte kes siis ütles, et autot remontima ei hakata ja võin raha võtta. Täitsin siis paberi kus nõustusin nende poolt pakutavaga. Läksid jälle 3 päeva ja ma helistasin ja tundsin huvi, et kas paberid on läbi vaadatud. Siis ütles kajukäsitleja, et rahu neil veel kuu aega aega otsustamisega. Ka siis kui ma nendega asju ajama hakaksin kuulsin seda vastust.

Kas osakte äki öelda kas see ongi normaalne IF puhul või on keegi sama kogemuse saanud IF st. Või kuidas nendega asjad inimesemoodi aetud saab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Corvette C5 `01

postitati 25.02.04 15:39 Tsiteeri

mis puudutab raha kandmist siis seal peab selle mis käsitleja ütleb, kinnitama ka ülemine korrus, kuid tihti asi venib....vabalt võib minna kuid...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 25.02.04 16:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja mt
Juhtus õnnetus kus käin kahjukannatajaks. Esimesel võimalusel pöördusin kohe IF kindlustusse mis oli nii minul kui kahjutekitajal. Tuttavad veel lohutasid, et nädalaga saab kõik korda kui IF on. Aga ei läinud nii, 2,5 nädala pärast sain peale mitut helistamist kahjukäsitleja kätte kes siis ütles, et autot remontima ei hakata ja võin raha võtta. Täitsin siis paberi kus nõustusin nende poolt pakutavaga. Läksid jälle 3 päeva ja ma helistasin ja tundsin huvi, et kas paberid on läbi vaadatud. Siis ütles kajukäsitleja, et rahu neil veel kuu aega aega otsustamisega. Ka siis kui ma nendega asju ajama hakaksin kuulsin seda vastust.

Kas osakte äki öelda kas see ongi normaalne IF puhul või on keegi sama kogemuse saanud IF st. Või kuidas nendega asjad inimesemoodi aetud saab?

Se ei ole IF ist teisel osapoolel on veel 30 päeva asi vaidlustada. Ja siis on sinul veel midagi vaidlustada kui tahad. Aga ühesõnaga kui sa tahad midagi saada siis pead kogu aeg näpp seal samuses käima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
brunnts
huviline

Registreerunud 16.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2,3

postitati 25.02.04 16:22 Tsiteeri

Minulgi juhtus eelmise autoga nii, siis käis asi ikka väga kiiresti. Kohe alguse öeldi, et aega neil menedleda asja 30 päeva, kahe nädalaga tehti otsus et auto ei kuulu taastamisele, sai siis vajalikud paberid vormistatud ja väljamakstav summa peaks olema 5 tööpäeva jooksul ülekantud, kolme päeva pärast helistati pool seitse õhtul ja taheti kontonumbrit saada(kuna vormistamisel läks üks number mul segamini). Tegu oli siis If Kindlustusega. Eks ma ikka helistasin neile päris sageli.

Life is hard. It's harder if u're stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 25.02.04 19:25 Tsiteeri

hehe mul ifiga head kogemused.. üks naine sõitis mulle sisse esimesse tiiba... läksin siis esmspäeval kindlustusse.. naine tunnistas oma süüd ja tegid kohe autost pilti. jne... ja helistati teisipäeval, et mine vali parandus... kuna aga pühad vahel olid siis kulus selle ajani kui auto kätte sain 2 nädalat täpselt..!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 26.02.04 16:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja audi-äss
hehe mul ifiga head kogemused.. üks naine sõitis mulle sisse esimesse tiiba... läksin siis esmspäeval kindlustusse.. naine tunnistas oma süüd ja tegid kohe autost pilti. jne... ja helistati teisipäeval, et mine vali parandus... kuna aga pühad vahel olid siis kulus selle ajani kui auto kätte sain 2 nädalat täpselt..!

Üks asi on remont, teine masina ära ostmine. Pinda tuleb käia, aga viisakalt. Kel IFis tutvusi saaks kah muidugi käsitleja "otsustamise aega" kiirendada. Ülemise poolega pole eriti midagi teha.:(

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 39.4% - SQL: 60.6%]