Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Naviplus TV heli (Vastuseid: 19 | Vaatamisi: 1850)
anttiu
huviline

Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 TDI Quattro '09

postitati 06.03.08 21:46 Tsiteeri
Naviplus TV heli

Mureks see, et telekat vaadates tuleb heli ainult vasakust kanalist. Mõtlesin, et põhjuseks Eesti telekanalid kuid nüüd ühendasin taha ka DVD mängija (AV sisendi kaudu läbi TV ploki) ja sellega sama jama. On kellegil head nõu, kuidas antud probleem lahendada? Kas põhjus võib olla vale heli-pildi standardis või mõnes muus setingus? Autoks 2002 a. A8 ja seadmeks naviplus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
badog
huviline

Registreerunud 18.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6 C5 Avant 4,2 V8 250 kW

postitati 07.03.08 07:48 Tsiteeri

uuri heli sätteid... võimalik et seal viga...

A6 C4 Avant 1.8 92 kw 1997 a. ; A4 B5 Avant 1.8 92 kW 1997 a. ; A6 C5 Avant quattro 2.5 tdi 132 kW 2000 a. ; A4 B5 quattro 2.8 142 kW 1997 a. ; S6 C5 Avant quattro 4,2 250 kW 2000 a. A4 B5 Avant 1.8 TQ 132 kW 2000 a.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
anttiu
huviline

Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.03.08 08:01 Tsiteeri

Olen uurinud ja puurinud...TV funktsiooni alt ei anna üldse mingeid sätteid välja peale kanali standardite .... või ma lihtsalt ei oska üles leida

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 07.03.08 08:02 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=42414#pid259081
Tundub kahtlaselt sama vea moodi.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
anttiu
huviline

Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.03.08 08:05 Tsiteeri

Ei ütleks...mul võimendiga kõik vinks vonks...CD, telefon, raadio ... kõik tulevad kõikidest kõlaritest puhtalt läbi...ainult TV ei tule

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 07.03.08 08:50 Tsiteeri

Ok, seda sa kahjuks esimeses postis ei kirjeldanud. No ega siis palju variante pole, järelikult tv-tuner ise ei anna stereo signaali välja (1 kanal kutu või kehva ühendus).

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
anttiu
huviline

Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.03.08 08:54 Tsiteeri

No eks näis...Taufi vennad praegu autot lammutamas, vast leiavad põhjuse...aga head soovitused siiski teretulnud.

vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu

postitati 07.03.08 17:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: anttiu
No eks näis...Taufi vennad praegu autot lammutamas, vast leiavad põhjuse...aga head soovitused siiski teretulnud.
Taufis oskavad ainult järjest juppe vahetada, et äkki joppab. Tean oma kogemustest rääkida.:D

anttiu
huviline

Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.03.08 20:07 Tsiteeri

Taufis uuriti neli tundi ja jõuti järeldusele, et viga peab olema navi seadmes endas...tore teadmine 2 kilo eest.
Õnneks tehti 50% soodust, kuna viga ei suudetud leida ega parandada.

ultra
huviline

Registreerunud 05.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C3 1.8T aeb Quattro

postitati 08.03.08 11:46 Tsiteeri

minu a4 2003 aasta oli sama moodi tartu skoda esinduses kus asub audi service ja viga kätte ei leitud,kuid mul oli muu viga :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.08 18:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Taufis uuriti neli tundi ja jõuti järeldusele, et viga peab olema navi seadmes endas...tore teadmine 2 kilo eest.
Lühidalt, helista 56259210 räägi asi ära ja võibolla saad abi.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.08 19:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Ok, seda sa kahjuks esimeses postis ei kirjeldanud. No ega siis palju variante pole, järelikult tv-tuner ise ei anna stereo signaali välja (1 kanal kutu või kehva ühendus).

Ma küll nüüd peast ei ütle, aga minuteada nendel masinatel on sees väga lihtsad TV plokid, ehk siis mono heli omad, vasaku kanali heli dubleeritakse paremasse jne (sama ka sisendiga) ehk siis viga võikski peituda TV plokis endas kokkuvõttes.

anttiu
huviline

Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.08 20:51 Tsiteeri

Sellisel juhul mängiks mõlemad kõlarid kuid monona või kuidas? Mul mängib ainult vasak kanal.
Taufis leiti, et kõik peaks toimima stereona kuni naviplus seadme endani. Ülehomme vaadatakse seade Tallinnas Remondieksperdis üle (vist ainuke ametlik koht Eestis, kus see võimalik). Loodan, et leitakse lahendus.

kala
klubiliige

Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0

postitati 18.03.08 22:11 Tsiteeri

No anna siia siis ka teada, minu Multivanis on MFD navi ja peale AV sisendi lisamist siis sama mure, et heli ainult vasakus kõlaris, muud süsteemid toimivad ilusti stereona.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
anttiu
huviline

Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.08 23:45 Tsiteeri

Käisin Tallinnas Remondieksperdis (Blaupunkti ametlik remondiettevõte Eestis, Keemia 11, 6 543 219) ja nemad said veast jagu 45 minutiga. Viga oli NAVI seadme taga TV tunerist tuleva juhtme pistikus, kust oli ära murtud parema kanali pin. Nüüd asi toimib stereona :)

Kala, kas Sul see probleem ainult sisendi puhul ja TV mängib mõlemast kõlarist? Kui jah, siis viga järelikult sisendi liistus, kui ei, siis on ehk sama mure, mis mul oli.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 21.03.08 06:37 Tsiteeri

Tsitaat:

Mina saadaks igaljuhul pikalt need firmad, kes ei suuda viga leida ega parandada, kuid küsivad raha. Iseasi oleks, kui tuvastavad vea, aga sa ei soovi seda näit. kalli hinna tõttu parandada lasta.
Ma ei saaks iialgi lubada endale sellist asja , et lähen inimese juurde koju, ütlen, et ma ei oska teie nõudepesumasinat ära parandada aga andke raha.
Sitaks närvi ajab rsk.:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.08 07:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jann
Ma ei saaks iialgi lubada endale sellist asja , et lähen inimese juurde koju, ütlen, et ma ei oska teie nõudepesumasinat ära parandada aga andke raha.
Sitaks närvi ajab rsk.:mad:

x2
Olen ühekorra mässanud terve päeva ühe vanema lexusega ning ei suutnud süsteemi sellisena ülesse ehitada nagu vaja oleks olnud ning tegelik töö jäigi tegemata. Kuda ma nüüd küsin kliendilt raha, et kle ma ei olnud võimeline sinu autosse seda asja selle auto eripära tõttu installima aga aega läks palju ja maksa nüüd... mkmm... nii ikka ei saa.

kala
klubiliige

Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0

postitati 21.03.08 08:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Kala, kas Sul see probleem ainult sisendi puhul ja TV mängib mõlemast kõlarist? Kui jah, siis viga järelikult sisendi liistus, kui ei, siis on ehk sama mure, mis mul oli.

Mul on VW MFD ( eks ta miingi analoog ole audi omadele ka ) mis muidu peaks näitama ainult nav pilti, kuid sinna lisa bloki lisamisega saab AV sisendi. Muidu kõik raadiod ja asjad mängivad ilusti stereos kuid AV sisendi kaudu kõik asjad mängivad monos, ainult vasakus kõlaris. Algul arvasin, et on selle bloki viga ja see vahetati mul juba ära, kuid viga jäi samaks.

Eks pean ka sinna esindusse sammud seadma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
anttiu
huviline

Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.08 11:34 Tsiteeri

Astu läbi jah...eelnevalt võid vaadata igaks juhuks pistikud keskkonsooli seadme tagant üle ... minul oli see viga silmaga tuvastatav...närvi ajab see, et Taufi vennad seda ei näinud...peab vist minema nendega nüüd maid jagama...

vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.08 11:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Astu läbi jah...eelnevalt võid vaadata igaks juhuks pistikud keskkonsooli seadme tagant üle ... minul oli see viga silmaga tuvastatav...närvi ajab see, et Taufi vennad seda ei näinud...peab vist minema nendega nüüd maid jagama...
Suht lootusetu ettevõtmine, nad seal ju süüdimatud:D Aga igal juhul edu.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 44.0% - SQL: 56.0%]