Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: a4 hakkab peale voolukatkestust puterdama (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 949)
jaanus87
huviline

Registreerunud 02.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 avant

postitati 05.03.08 18:41 Tsiteeri
a4 hakkab peale voolukatkestust puterdama

äkki on kellegil samasugune probleem kunagi olnud või keegi teab milles viga võib olla. Autoks on a4 1996aasta ja 2,6 v6

Asi selles, et kui autol saab aku tühjaks või võtad klemmi maha, siis hakkab mootor puterdama ja vahelejätma.
Siiamaani on seda kolm korda juhtunud.

Vea olen saanud likvideerida sellega, et auto on käinud diagnostis ja sellega veakoodid kustutatud. Esimese paarikorraga, kui kustutad ei juhtu midagi, peale viiendat korda saab alles asja korda. Veaks näitab sisselaske mehaanilist viga. Õeldi, et "ämblik" võib katki olla. Sai lahti võetud ja puhastatud, ei midagi. Ilus, puhas ja terve.
Käidud on kehe erineva seadme all. Üks oli mingisugune boschi oma ja teine audi-volkari orig. sinine kastike. Selle audi diagnostiga saab ainult kustutada.

Äkki keegi oskab õelda mida võiks proovida.
Kui keegi teab tartust mõnda head diagnosti, kes oleks suuteline probleemist jagu saama, siis andke teada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 05.03.08 19:12 Tsiteeri

Miks sa seda aku klemmi maha kakud nii tihti:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Vaarao
huviline

Registreerunud 04.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 95 a.

postitati 05.03.08 19:14 Tsiteeri

Tere.Mida vähem sa voolu katkestusi teed seda parem on see sinu autole.Mul oli kunagi samad jamad kuna ei viitsinud uut akut osta nug siis sai tihti vool otsa.Alati peale käivitamist puterdas ja mängis tühi pööretega. Käisin revalis ja sealt üeldi et see on normaalne kuna peale voolu katkestust hakkab auto aju uuesti kõiki mooto töö ja õhu koostisi tempertuure endale mällu salvestama.Mina ostsin siis sealt kohe uue aku ja nüüd olen sõitnud 3,5 aastat ning sellist jama pole.a4 95.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 05.03.08 19:17 Tsiteeri

Diagnost tuleb odavam:D:cool::cool::cool:

jaanus87
huviline

Registreerunud 02.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.08 14:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laurz
Miks sa seda aku klemmi maha kakud nii tihti:D

vana aku andis otsad, sai laetud- 1.kord
aku vahetus- 2. kord
väike keevitus- 3.kord ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jaanus87
huviline

Registreerunud 02.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.08 15:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Vaarao
Tere.Mida vähem sa voolu katkestusi teed seda parem on see sinu autole.Mul oli kunagi samad jamad kuna ei viitsinud uut akut osta nug siis sai tihti vool otsa.Alati peale käivitamist puterdas ja mängis tühi pööretega. Käisin revalis ja sealt üeldi et see on normaalne kuna peale voolu katkestust hakkab auto aju uuesti kõiki mooto töö ja õhu koostisi tempertuure endale mällu salvestama.Mina ostsin siis sealt kohe uue aku ja nüüd olen sõitnud 3,5 aastat ning sellist jama pole.a4 95.

see ei ole ju normaalne, et peale voolukatkestust kohe vaja diagnosti joosta, mis näitab mehaanilist viga. Arvati, et mingi andur võib ära olla, aga diagnost ei suutnud tuvastada.

Selle isesalvestamise jutu kohapealt- Kaua sa sellise plõtutava mootoriga siis sõitma pead, ennem kui kõik mootori töö ja õhu koostis tempertuurid endale mällu salvestab. See on jama jutt

Vaja ikkagi viga tuvastada

kui kellegil on olemas mõne diagnosti number tartust siis võiks pm-i saata

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.08 15:39 Tsiteeri

Peale aju resetti õpib auto omi seadeid mitu päeva, samas on võimalus alati ka protsessi kiirendada aga lõpplikk õppimine toimub auto kasutamisel. See kehtib nii mootori kui ka kasti puhul!

Diagnostika on täiesti kasutu tegevus kui aku pole korras!

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaanus87
huviline

Registreerunud 02.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.08 16:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
Peale aju resetti õpib auto omi seadeid mitu päeva, samas on võimalus alati ka protsessi kiirendada aga lõpplikk õppimine toimub auto kasutamisel. See kehtib nii mootori kui ka kasti puhul!

Diagnostika on täiesti kasutu tegevus kui aku pole korras!

aku on ok, kuu-kaks vana.
Esimene kord kui puterdama hakkas, siis sõitsin asjaolude sunnil puterdava mootoriga ca nädala. Ise ei täheldanud selle aja jooksul küll mootori töökäigus mingit paranemist

Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.08 17:58 Tsiteeri

Peale seda kui ma gaasi potekat puhastasin tõusid käigu vahetamise ajal pöörded tublisti ülesse poole. Niimoodi sõitsin vast ca 3 nädalat enne kui kõikk asendid ära õppis. Küsisin ka ühe tuttava spetsialisti käest et mis pull käib. Ta ütleski siis et las õpib natuke aega.

lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 06.03.08 18:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Soyer
Peale seda kui ma gaasi potekat puhastasin tõusid käigu vahetamise ajal pöörded tublisti ülesse poole. Niimoodi sõitsin vast ca 3 nädalat enne kui kõik asendid ära õppis.
VAG-COM Throttle Body Aligment'iga peaks seda protsessi kiirendada ka saama :)
Endal tegelikult sama asi ees (akut vahetasin), aga sõitmist õnneks ei sega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 32.4% - SQL: 67.6%]