Lehekülgi: 1 2 |
Miki
huviline
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf 3 VR6
|
|
pealekaebaja on küll väga karmilt öeldud.. täiesti õige käitumine..
eesti politsei on nagu ta on, siis kui vaja pole, siis on igakell olemas, aga kui vaja on siis tundub nagu neid poleks olemaski..
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
|
Huvitav, mis siis ütled, kui roolijoodik sind vigaseks, veel hullem, letaalsesse seisu sõidab?
Ning mina nägin, et tüüp istub purjus peaga rooli ning sõidab, aga mul pohhui, ma ei ole pealekaebaja
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Kuidagi ei saa õigustada purjus peaga sõitmist, kuid olen täiesti veendunud, et ka napsusena on võimalik ohutult liigelda. Näiteks üksikul
põlluvaheteel 20km/h
Ja veel tekivad sellised kummalised mõtted, et kui võrrelda tavaautojuhtide ja militsionääride suhtarvu ja samas ka mõlema "kategooria"
poolt põhjustatud õnnetusi ja ka purjus peaga roolis vahele jäämisi siis ei ole ma üldse päris kindel, et tavajuhid ohtlikumad on? Ei tea?! Vähemalt
mõtlema paneb küll. Minule isiklikult läks hinge see kui kuuldavasti militsionäärid tondil memme põhjendamatult liikluses ära tapsid, selline asi ei
saaks kohe kuidagi lubatav olla. Ja kuidas saab siis sellist organisatsiooni usaldada või talle loota?! Mina küll ei usalda ja nende abi kasutan vaid
äärmisel juhul, muidu leian, et on kasulik miilitsatest võimalikult kaugele hoida.
See on puhtalt minu arvamus ja veelkord rõhutan, et ei taha kuidagi joobes sõitmist õigustada.
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: typ85 CQ '87
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ferdinand
Kuidagi ei saa õigustada purjus peaga sõitmist, kuid olen täiesti veendunud, et ka napsusena on võimalik ohutult liigelda. Näiteks üksikul
põlluvaheteel 20km/h
|
Jah, aga elu näitab kahjuks midagi muud, et need ässad, kes reeglina napsusena rooli kipuvad, ei tunne numbrit max 20 km/h. Ja kui tunneb, siis on
inimene juba piisavalt mõistlik ja EI istu üldse napsusena rooli taha.
|
|
|
Starter
huviline
Registreerunud 26.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5 TDI
|
|
Minul on politseiga ainult meeldivaid kokkupuuteid. Kõik mendid ei ole idioodid. Siiani olen kohanud ainult väga asjakohast ning proffessionaalset
suhtumist. Alati on piirdutud hoiatusega ning ei mingit ülbitsemist. Korra helistasin kui mingi vend oli maani lakku täis ja linnavahel ringi ukerdas,
12 sekundiga tulid eikusagilt ja võtsid venna rajalt maha. Tallinna kesklinnas suvel tööautoga sõites märkasin kuidas mingi dressides kuli tsiklit
lükkab, tundus kahtlane, helistasin. Pärast helistati tagasi, et asi kontrollitud, pekkal läks tsikkel rikki. Ja neid näiteid on veel. Aga oma nahal
ei ole kogenud aga tean, et on olemas ka selliseid poliise, kes on pehmelt öeldes ***** ja kui viga otsides muud ei leia, siis mõõdavad sul
tulekustutis kasvõi rõhu ära. Inimesed on erinevad.
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
|
Mul ka veidi kahtlane arvamus mentidest, kui kinni peavad ja kontrollivad, virisevad iga pisiasjaga, aga kui kusagil ise mingi jama kokku keeravad,
püütakse sellest võimalikult vaikselt mööda hiilida. Eks muidugi igaüks teeb oma tööd, vahe aind selles kas hästi või halvasti. Endalgi kogemus, oli
suht sant ilm ja mendid mõõtsid kiirust ning mingi vend sõitis veidi kiiremini, selle asemel et autost välja tulla ja peatada, nad andsid märku
vilkuritega ning vend pidi peatuma ja veel ootama kuna "härra politseinik" ennast autost välja veab ja trahvi määrab. On selline asi
normaalne???
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ferdinand
Minule on jäänud selline mulje, et kui seda miilitsaorganisatsiooni eestis üldse ei oleks ei muutuks vist oluliselt midagi. Mõni kuritegu oleks
võibolla rohkem, kuid paljud tavakodanikud jääksid ka kiusamata.
Mis miilitsa palgal siis viga on? Sellise töö eest peaks see oluliselt väiksem olema?! Muidugi on ka mõningad erandid. |
mis miilitsa palgal viga on ?
kas sa tead mis summadest sa räägid?
miilits kes teeb trahve ja jändab roolijoodikutega, keskmise sellise miilitsa palk on ALLA meile nii armsa kodumaa keskmise...
vihjeks...2003 aasta IV kvartali keskmine brutopalk oli ÜLE 7000.-
|
|
|
|
allans
huviline
Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
tänaval patrulliva pol. palk jääb tsirka 4500-5000k.kanti .palju teist läheks sellise raha eest tänavale tööle .mina isiklikult mitte
|
|
|
selfer
huviline
Registreerunud 25.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe-83, A6 -2000, kadett -84
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja brunnts
Ah mõttetu minu meelest võmmidega maadelda, tropikari nagunii. Nii palju kui mina olen nendega kokku puutunud pole nad millegagi hakkama saanud(v.a.
trahvid kiiruse ületamise eest) |
Täiesti päri sinuga.mentide kampaaniad on Näiteks:"traksid peale"aga tegelt "taskud tühjaks!"
the best cop is dead cop.
Aga ei poolda purjuspeaga sõitu.
ja ei kutsu menti välja ka kellegile, kui keegi just mulle ebameeldivat seisu ei tekkita.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja allans
tänaval patrulliva pol. palk jääb tsirka 4500-5000k.kanti .palju teist läheks sellise raha eest tänavale tööle .mina isiklikult mitte |
Täiesti normaalne palk ju minuarust selle töö eest. Kuuldavasti saab
hea töö eest veel lisagi teenida. Võrdlusena- turvamehed teenivad enamasti vähem. Mis militsionäärid peaksid siis mõne arust 10000.- teenima või? Ja
ega kedagi ju vägisi ei ole pandud sellele tööle.
|
|
|
allans
huviline
Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
ok olgu see siis normaalne palk
|
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
|
mulle tundub et siin audiklubis on parandamatud inimesed
kõik on kuidagi jube ideaalsed
raske uskuda et te ise vigu ei tee!
olen 100% SELFERIGA ühel meelel
|
|
|
Sermon
huviline
Registreerunud 06.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: 330xd
|
|
njaah....olen suht kindel et siin leidub palju inimesi kes vähemalt korra purjuspeaga sõitnud...
aga mis puutub koptumisele, kui seda nii nimetada tohib .... siis olena ka
mina sama meelt et kutsun politsei siis kui häda käes ja ise hakkama ei saa...
kui ma näen et keegi täis peaga rooli istub, ei tee ma midagi, enda mure, ise teab mis teeb, ma ei saa kõigile ju isa mängida 
ei tea pole kedagi lähedast roolijoodikute poolt haavatud, ei tea mis tunne on, kindlasti ajab kurjaks, aga teha pole ju midagi kes tahab see läheb istub ikka tõis peaga rooli ja meie keegi ei suuda ju terve
eesti roolijoodikute peale kaevata või mis ? 
muidugi arvamus on arvamus, ex iga inimene käitub omamoodi 
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |