uko
huviline
Registreerunud 11.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad(132 kiluvatti),Avensis (130 kiluvatti)
|
postitati 22.02.08 22:07
|
|
|
Aidake! (tagant otsasõit)
Juhtus siis täna õhtul selline VÄGA õnnetu asi,et ma suutsin halbade asjade koosmõjul sõita tagant otsa teisele Audile .Õnneks pääses tema kergemalt aga minul on mahlad väljas.parem nurk on sees.nüüd
siis asjast.ehk oskab keegi mulle soovitada kedagi kes asja mõistliku hinnaga parandaks.kui vaja saadaks mõned pildid ka.Miks oli seda jama vaja
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a
|
postitati 22.02.08 22:50
|
|
|
Esiteks on sul teema pealkiri juba selline,et karju appi...
teiseks mõistlik hind on ka suhteline mõiste
Pisike punane putukas
|
|
|
|
uko
huviline
Registreerunud 11.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.02.08 23:03
|
|
|
No seda jah.ikkagi esimene avarii.aga kui esmase visuaalse vaatluse tulemusel näha on siis puruks on tule klaas,kapot kortsus,stange ja kuskilt
voolasid mahlad välja.ei saanud algul seda luuki lahti,et näha kust kohast see jahutsvedelik välja voolas.hinna suhtes ma arvan,et 10 kilo on vist
miinimum
.aga ega ma nendest hindadest suurt midagi ei tea mis minna võiks
minna.ikkagi esimene pauk.
|
|
|
Maestro
huviline
Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant 2,8 142kw -98
|
postitati 22.02.08 23:28
|
|
|
mul oli samalaadne pauk umbes. Mul oli ka kapott kortsus, stange puruks ja mõlemad radiaatorid katki, tuled jäid terveks! Kapoti osas aitas klubiline
hädast välja, stange saaksid umbes. 1600eeku (must matt) + sama palju või rohkem värvimine! Radikas ka uus ja ongi sõidukorras!
|
|
|
uko
huviline
Registreerunud 11.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.02.08 23:39
|
|
|
Imelik kuidas sul radikad puruks olid ja tuled terveks jäid.mul on tuleklaas puruks(õnneks läts on terve).aga radikas on vist läbi aga pead ei
anna.aga muidu on auto värvuseks hõbedane.
|
|
|
Kiro
huviline
Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 (c5) 1.9
|
postitati 23.02.08 00:36
|
|
|
tere mina siis see õnnetu kannatanu! Mul siis pamper sodi, sumbuti puruks ja
natuke seda vasaku tiiva ja pagassi alumise äära plekki kaardunud, tagatuli ka puruks. Eks tuleb kindlasti midagi muud ka välja
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 23.02.08 00:53
|
|
|
Kui tegu S-i esimese stangega, siis väga laiatarbekaup see ei ole, st hind on tõenäoliselt kallim, kui A6 oma. Õnneks on siin mõni varuosadeks kistud,
äkki saad kellegilt. UrS4 stange ei istu. Kapott on S6 sama, mis A6'el. Tuld soovitan osta ainult originaali, Depo vms kipub lennukitele või võssa
näitama (ühe reguleerid paika- teine paigast ära). Tulele saab osta eraldi uue klaasi.. hella oma sinna 500.- kanti.
PS! Mul on kuri kahtlus, (samas ma ei väida/saa väita midagi) et Eestis liigub ka A/S6 Hella esitulesid, mis on võltsing. Sest muidu ei oleks ühel
"Hellal" tulesisesed juhtmed 2x õhemad, kui teisel... Seega, ole ettevaatlik sellega.
|
|
|
Po18
huviline
Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: S4 avant 2.2 tq
|
postitati 23.02.08 07:16
|
|
|
Omast kogemusest võin öelda et kunagi olin kannataja kui üks töll tagurdas paremasse esinurkka sisse audi s4-le 94.a.
Vahetusse läks esitiib ja stangi ning tuli ja tulealune liist hinnaks kujunes 28k.Sellest kõige rohkem maksis stange mis oli 13.5k.Õnn oli see et seda
ise maksma ei pidanud.
Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
|
|
|
|
uko
huviline
Registreerunud 11.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.08 14:50
|
|
|
Läks siis auto eile tegemiseleEsialgsete hindade järgi liigub auto remont
sinna 20k kanti.Kokkuvõttes oli see kallis õppetund ja võib vist selle teema
lukustada.
|
|
|