Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: kliimapumba vahetus (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1138)
mürka10
huviline

Registreerunud 07.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3E 1989, Audi A4 Avant B5 1,9 tdi 1999

postitati 22.02.08 16:07 Tsiteeri
kliimapumba vahetus

Niisiis on vaja vahetada kliimapump. Kas seda tohib vahetada kui freoon sees on ja kas peaks selle toimingu juures midagi eriliselt silmas pidama. Autot tegelikult freooni välja laskmise jaoks kuhugi viia ei saa sest ta ei sõida.

Tänud vastanuile!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 22.02.08 16:50 Tsiteeri

Miks ei lase asjaga tegelejatel vahetada?

1.On sul olemas uued tihendid pumba ja torude vahele.
2.Kahjustad iseenda tervist,lastes selle gaasi vastu taevast.
3.Lastes gaasi vastu taevast,maksad uuesti täitmisel minimaalselt 500 eeku rohkem.

Kondimees imeb sul selle gaasi välja,aparaat puhastab selle vanast õlist ära ja see gaas läheb uuesti ringlusesse+kontrollib uue pumba korrasoleku,ja selle kas seal pumbas on õlid sees või ei ole.(hiljem suht võimatu tegevus osade pumpadega.)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
mürka10
huviline

Registreerunud 07.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3E 1989, Audi A4 Avant B5 1,9 tdi 1999

postitati 22.02.08 22:34 Tsiteeri

Sul on õigus. See oleks tunduvalt parem variant kui saaks kellegi kätte viia. Ainult, et saa minust kah aru. Auto millelt ma pumba võtan on üks ja millele panen on teine. See auto millelt ma võtan ei liigu ja ainuke variant on treila. Enda autol ei ole see pump juba hea 2,5 aastat kindlasti töötanud aga ma pakun, et tegelik aeg võib-olla 5 aastat. Sealt ma freooni enam väga oodata ei oska. Minu küsimuse mõte oligi selles, et kas mul on võimalik seda ise teha ilma, et midagi ületamatut oleks. Ainult seepärast, et ennast komplikatsioonidest säästa. Aga aitäh vastuse eest, näen, et see ei ole siiski võimalik. Hakkan siis treilat ja võimalike remondikohti otsima. Eriti keeruline saab olema r12 gaasiga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 12.6% - SQL: 87.4%]