aaakuus
huviline
Registreerunud 21.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 avant
|
postitati 19.02.08 14:56
|
|
|
E-Autoline
Tekkis selline küsimus, et E-Autoline`is on suht soodsate hindadega osad masinad müügis, aga sellegipoolest müügis suht pikalt. Teab keegi, kas nad
toovad kuskilt Leedust kokkupandud masinaid, või on mingisuguste muude agadega tegu. Sest paraku tasuta lõunaid ei ole.
Küsin lihtsalt sportlikust huvist?
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 19.02.08 15:55
|
|
|
mina olen tähele pannud,et nad müüvad päris palju ka eesti autosid. Ehk teisisõnu siis vabastavad laisa inimese müügikohustusest ja müüvad ise vastava
vahenduse eest.
Paljud autod on suht "juustud" aga ega nemad pole süüdi,kui komisjonimüüki teevad.
Autosid suht seinast seina ja kindlat midagi väita oleks ebakorrektne.
|
|
|
aaakuus
huviline
Registreerunud 21.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 avant
|
postitati 20.02.08 09:24
|
|
|
Ega ma väidagi midagi, kuna kogemused selle firmaga puuduvad.
Lihtsalt auto24`ja sirvides jäid mõned nende pakkumised silma ja tekkis labist selline küsimus.
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
postitati 20.02.08 17:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aaakuus
Tekkis selline küsimus, et E-Autoline`is on suht soodsate hindadega osad masinad müügis, aga sellegipoolest müügis suht pikalt. Teab keegi, kas nad
toovad kuskilt Leedust kokkupandud masinaid, või on mingisuguste muude agadega tegu. Sest paraku tasuta lõunaid ei ole.
Küsin lihtsalt sportlikust huvist? |
nt:http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=9b010e054aa26fc37d751c9de59289a6
endalgi tekkis selline küsimus?, kuid kuna hetkel oma masinast lahti ei saa siis pole ka rohkem midagi uurinud
.:Rasta I Land:.
|
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
postitati 20.02.08 17:52
|
|
|
E-Autoline on Ühisliisingu `Saksa Auto` seepärast on seal suht palju ka autosarnaseid jäänuseid.
Kindlasti leidub ka normaalseid Eestis sõitnud ja liisingule tagastatud autosid, kuid neid on suht vähe.
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.08 23:16
|
|
|
Autod mis on kuidagi imelikult odavad ja kaua aega müügis on üldjuhul suhteliselt "ära aetud". Oma silm ja diagnostika on kuningas. Eesti oludes
võib 200K KM juures olla auto nagu uus ja samas ei pruugi temast enam midagi alles olla.
E-autoline müüb jah väga palju kohalikke autosid. Sõber ostis oma naisele Peugeot 206 GT 1,6-se (2002 või 2003) ja too oli väga korralik. Samas sai ka
auto ajalugu kõvasti uuritud ja ka Peugeoti esinduses lastud auto üle vaadata.
E-autolinega seda probleemi õnneks pole, et nad ei lubaks autot lasta esindusel üle vaadata ja oma hinnangut anda. Antud Peugeoti pealt sai hinnast
tingida ka natukene .
|
|
|
|
MorpheusS
huviline
Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5
|
postitati 21.02.08 08:38
|
|
|
Vat mu vana klassivend rääkis et ta ostis endale sealt 97 aasta audi A6 ja algul tundus küll kõik korralik aga kui paari kuu pärast oli ülevaatusele
minek, siis selgus ülevaatuspunktis kurb tõsiasi e auto tagumine sild on jummala vilotu all ehk jookseb viltu. Lisaks oli põhja all suured
keevitusjäljed nahu oleks kaks erinevat autot kokku pandud. Hiljem selgus et oli leedus remontitud auto. Kuid see on vaid selline üksikjuhtum,
rohkemat ma selle esinduse kohta ei tea.
Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
|
|
|
|
jetLine
huviline
Registreerunud 19.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 4,2 V8 q
|
postitati 21.02.08 09:18
|
|
|
igal juhul tuleb platsilt ostes auto lasta esinduses üle vaadata. e-autoline ju ei garanteeri suurt midagi. miks peakski...
ise ostsin sealt 3 aastat tagasi Mitsubishi Galanti. auto viidi minu palvel ilusti Silberautosse treilal, kus siis see üle vaadati. paari tunni pärast
oli selge, paberil oli nimekiri koos hindadega, mis ära tuleb vahetada. mõned kuluvosad vahetada ja tiptop - kokku natuke üle 10 000 krooni. eriti ei
hoolinud sellest, sest olin juba pm enne ostu sellise kuluga arvestanud.
kujutage nüüd ette seda venda, kes on viimsegi sendi auto ostule kulutanud, usaldab täielikult müügiplatsil oleva auto head seisukorda, ei raatsi
ülevaatust teha ja siis hakkab avastama järjest, mida kõike vahetada on vaja... 
kokkuvõtteks:
täitsa normaalne plats ja seda raibete müümises süüdistada on vast ülekohtune. raipeid on igal pool ja hea/korras auto ostmine on ikka ostjas endas
kinni.
|
|
|
|