raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 18.02.08 22:30
|
|
|
K: A4 B5 uksepolstri käetoed
Kuna algus aastate A4del on probleeme sellega, et värv koorub ukse käepidemetelt maha, kas on kellegil kogemusi, kas käib käetoe plastik eraldi lahti
uksepolstrist või on tegu siiski kogu ühe suure tükiga?
Nii palju kui olen netist selle kohta otsinud, pole kusagilt viidet leidnud ja ise uurides pole samuti leidnud, et kas saab seda lahti.
Eriti ei tahaks uskuda, et see kõik on ühes tükis.
|
|
|
Chuulo
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.08 00:32
|
|
|
Saab küll ära võtta.
Ta on seestpoolt kahe kruviga kinni ning need kruvid on selle pehme asja taga. (mingi kummi moodi asjandus), mis on mingi musta liimiga kinni. Kui
vaikselt tõmmata siis saab ära.
Ja siis äärtest on nagu mingi klaprite moodi asjadega veel kinni, mida tuleb veits liigutada ja siis ongi käes..
Olen ise võtnud ära seda 
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 19.02.08 06:52
|
|
|
Isegi mõelnud, et suht nõmedad näevad välja ja mõelnud, et ehk oleks lahenduseks alcantraga katmine aga see teeks vist päris tubli summa raha, mis
lahendust sa oled mõelnud?
Endal samamoodi rõvedikud.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.08 14:21
|
|
|
Ausalt öeldes olen mõelnud lihtsalt uuesti üle värvida lasta, korralikumalt. Alacantra, helehall (kuna mul selline sisu) ma ei tea, kas oleks saadaval
ja võib-olla jääb veidi imelik, kui ülejäänud sisu on kõik tekstiil. Muidu jah, ennast on ka väga härima hakanud need.
|
|
|
Rene999
huviline
Registreerunud 04.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.8Q
|
postitati 19.02.08 16:57
|
|
|
Nii palju oskan öelda käepidemed tulevad lahti kahe kruvi ja kahe kõrva vajutusega. Selle riide vahetusega paras jant, kuna vana poroloon on mingi hea
liimiga kinni ning raske eemaldada. Ma sellel nädalavahetusel katsin need käetoed kunstnahaga (nahk istmed autol). Pehmenduseks sai pandud uus
poroloon 0,5 cm, tulemusega olen ise väga rahul.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.08 17:43
|
|
|
Õnneks alcantra on reaalelus ikka väga mõnus ja pehme materjal, ei tea isegi kuidas peaks tegema, üle värvida ka ei taha kuna plastiku peal ei seisaks
värv vist väga hästi ja originaal on selline kummimoodi asi.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
|
|
|
|
audiQ
huviline
Registreerunud 03.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: V8 4.2 93a
|
postitati 20.02.08 09:25
|
|
|
oma a4-jal sama häda käepidemetega..
mina mõtlesin värvida üle.. kuigi kas tõesti pole siis sellist värvi mis plastiku peal püsiks.. nt aerosool auto värvid?
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.08 09:32
|
|
|
Vabandan Wirxi ees, kuid mulle meeldib tema porsches olev alcantara -päris ilus näeb see asi välja.
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.08 19:09
|
|
|
Aga Sul on siis tume sisu?
Ma arvan, et minu sisule siiski ei sobi Alacantra, kuigi seda on vist helehalli ka saada
http://www.zone.ee/raunzx2/Sisu.jpg
Kõrvalistuja käetugi on veel hullem, pool valge-pool hall 
|
|
|
Rockkk
huviline
Registreerunud 19.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 20.02.08 19:35
|
|
|
Mingi võimalus oleks ka lammarist mingi etem org. varaint osta
Endalgi see plaanis vast.
(mul on juhipoolsel jõhkrad värvikahjustused, sellega on vist pudeleid avatud vms).
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.08 20:19
|
|
|
Olen ka selle peale mõelnud. Samas uuem kulub vast samamoodi ajapikku ära.
Muidugi tuleb siin kohal mängu see, et minu autol on vändaaknad - ei ole eriti levinud. Ning kuna ma tahan niikuinii el.aknaid lisada, siis tuleks
osta uued polstrid. Teiseks probleemiks on aga see, et enamus, mida pakutakse müügiks, on inglismaalt toodud autod, polstrid on "valet pidi".
|
|
|
darkSlide
huviline
Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8
|
postitati 23.02.08 20:15
|
|
|
vaevalt, sa uusi polstreid ostma pead kui hakkad el aknaid lisama, aga natuke polstrit seest mudima pead kyll, et tõstuki mootorid ära mahuksid!
|
|
|
karlpoiss
huviline
Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: a3 1,8
|
postitati 07.03.08 10:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rene999
Nii palju oskan öelda käepidemed tulevad lahti kahe kruvi ja kahe kõrva vajutusega. Selle riide vahetusega paras jant, kuna vana poroloon on mingi hea
liimiga kinni ning raske eemaldada. Ma sellel nädalavahetusel katsin need käetoed kunstnahaga (nahk istmed autol). Pehmenduseks sai pandud uus
poroloon 0,5 cm, tulemusega olen ise väga rahul. |
Käetoe see osa mis tekstiiliga kaetud on polstri seestpoolses osas kuidagi imelikult kinni sulatatud.Lahti võtmisega pole probleemi,aga kuidas
see peale riide vahetust jälle akuraatselt kinni saada.Palun jagada tarkust .
Kõik pole kuld mis hiilgab.Kõik pole sitt mis haiseb.
|
|
|
|