Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: kas peaksin muretsema??? (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 2896)
Winnie
huviline

Registreerunud 06.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.08 18:29 Tsiteeri
kas peaksin muretsema???

Alguse sai asi Norde Rimi ees kollase joone ääres. vaatasin lihtsalt Subaru 273AOB juhipoool olevat sinise taustaga klaasi all olevat huvitavat kaarti kui mulle käratati midagi po-russki minu probleemidest. (Seejärel tegin kiire foto parkijast ja sõidukist) kaardilt klaasi all jõudsin fikseerida ülemise rea "Ida-politseiprefektuur" peale poeskäiku blokeeris Subaru mu väljumise parkimiskohalt tagurdades. Õnneks sain lahkuda esimest käiku kasutades kuna minu ees parkija kahkus kaubanduskeskusest. Subaru saatis mind koduhoovi. Järgnes mingi 30 sekundit venekeelset mulle arusaamatut justnagu ähvardavat iba allakruvitud subaruaknast.

[img]http://pages.google.com/edit/roodenid/pinireisid?authtoken=5d402cc13a3c81cbccb5fba81147533322e6d84f[/img]

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.08 18:44 Tsiteeri

Äkki onu lihtsalt vargaid kardab ja selles hirmus igaksjuhuks sind jällitas. Muidugi oli sinust väga tark otse koju sõita kui teadsid et ta sulle järgi sõidab. Muretseda pole vast põhjust, aga looda et tal käru ära ei varastata lähiajal-muidu ta tõenäoliselt sulle uksetaha kolib

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kaimagk
huviline

Registreerunud 09.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: 1,4 tsi vag

postitati 02.02.08 18:48 Tsiteeri

Ei saa aru , kas tegid pilti ja see ei meeldinud mõnele? Või milles asi , rikkusid liikluseeskirja???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sam
huviline

Registreerunud 27.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: audi- A6 2,8 142kw

postitati 02.02.08 18:52 Tsiteeri

Kui viitsid, täida ära ja palu vastata miks Ida-politseiprefektuuri auto blokeeris väljasõdu, jälitas koduni ja juht sind venekeeles sõimas.

http://www.politsei.ee/?id=528

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Winnie
huviline

Registreerunud 06.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.08 19:03 Tsiteeri

no vaatasin klaasi alla et mis huvitav sinise põhjaga kaart.
jõudsin fikseerida - ida politseiprefektuur (ülemine rida Kaardil) ca 10m eemalt suitsetavalt viisaka väljanägemisega noormehelt vene keeles "u tebja problemõ plin" läksin tagasi võtsin, oma liiklusvahendist mis mis asus ca 50 meetrit loodes, fotoka, tegin pildi ja lahkusin poodi ostlema (fotol tuleb suitsetamise lõpetanud kodanik juba juhiuksest välja minu suunas) foto tehtud, läksin poodi ostusid tegema.
PS. ametlik päring prefektuuri sõiduki ja valdaja kohta on tehtud.

lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 02.02.08 20:54 Tsiteeri

http://roodenid.googlepages.com/subaruvhendatud.jpg/subaruvhendatud-large.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.08 21:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lukas
http://roodenid.googlepages.com/subaruvhendatud.jpg/subaruvhendatud-large.jpg

see ei ole politsei auto:D isegi mitte .,..ah

Winnie
huviline

Registreerunud 06.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.08 21:04 Tsiteeri

aitäh audiinimestele, ei oodanudki ausalt nii tugevat vastukaja ja toetust. Igatahes kui leegid aknast peaks paistma hakkama siis annan teada.

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.08 21:40 Tsiteeri

teema väljub oma piiridest veidi aga see subaru ei ole ei politsei (liht) ega ka kaitse, julgestus ega mis iganes alluvuses töötav masin.
heal juhul 155kw kui sedagi mingi vene junni masin kes sulle oma vöimu tahtis näidata. (mis vöimu? tekib küsimus?):)

villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 03.02.08 09:28 Tsiteeri

Aga ikkagi tekkis mul haiglaslik huvi, et mis ida-politse lipik tal klaasi peal oli. Kes ta siis lõpuks on?
Pargib kollase joone peal ja on veel õigust ülegi, et jälitab koduni. Olen ise ka seal rimi ees selle kollase joone peal seisnud, aga küll töötava mootoriga, et kui kellegile ei meeldi saan kohe leebet teha, mitte ei hakka mingit oma õigust taga ajama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tanel
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 03.02.08 13:58 Tsiteeri

Olen enam kui kindel, et see kaart mida sa seal aknapeal nägid oli ilmselt Ida PP mingi osakonna territooriumi parkimisluba. Vastasel korral, kui tegu oleks mingi a´la jälitussõidukiga või krimka omaga siis never ei panda aknapeale mingit kirja teadvustamaks et politseisõidukiga tegu on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 34.2% - SQL: 65.8%]