Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Piduri kettad. (Vastuseid: 26 | Vaatamisi: 3889)
Auditehh
huviline

Registreerunud 20.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: Tid

postitati 10.02.08 11:23 Tsiteeri

Lasin nüüd siis esimesed pidurikettad ja klotsid ära vahetad, lõpuks otsustasin, et lähevad need b-varuosa kettad ikkagi alla. Tüki hind oli 375.- Remondimees rääkis, et ta neid küll vahetanud b-varuosa kettaid ja kõik sõidavad pole neil viga midagi. Eks ma annan teada kuidas nad siis kestavad. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 11.02.08 07:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry R

mis magnetvööst sa räägid?Selgita.Vahetasin ka just kettaid,aga mida sealt maha annab kakkuda?
Mulle juhtus üks Brembo,teine mingi lambikas :P

Ostsin uued pidurikettad ja paigaldati, ära nii kui kiirus üle ~30 km/h hakkas ABS lõugama, siis võeti kettad uuesti maha ja selgus, et uutel ei olnud magnetvööd (ABS-i counter) sees ja võeti siis vanade ketaste seest need magnetvööd maha ja pandi uutele (Forssis ~300 kr/tk see magnetvöö).

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.9% - SQL: 83.1%]