Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: väga halb autokasutus. (Vastuseid: 20 | Vaatamisi: 2410)
-steve-o
huviline

Registreerunud 14.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2,8Q

postitati 19.01.08 23:55 Tsiteeri
väga halb autokasutus.

:mad: täna või õigemini eile. kella 22,30 ajal siis lasnamäel yks c4 kerel hõbedane s6 paugutas endast k6ik mis andis kivila tänaval. muidu polekski tähele pannud aga enne enda maja juurde keeramist antsin teed talle. ja ta kandis AC klubi numbrialuseid (vähemalt ees). siis kui olin auto parkinud ja autost väljunud tegi sama auto juba teises suunas kaas põhjas oma kiiruskatset.kõrvalistujal käed aknast väljas ja niimoodi päris mitu tiiru:mad:.
head ja kiired autod meeldivad paljudele kuid saaks aru ka sellest ,et on kohad kus oma tundeid ja rõõme v2lja elada. mitte majadevahel kus võib suvaline laps, täiskasvanu või pensionäär kusagilt teele jalutada. kui lugupeetud tegelane ennast ära tunneb (eeldan ,et on kasutaja) siis minupoolt vesi peale. kui on aju on tibagi ujumismütsist krobelisem siis ei teeks selliseid trikke.:mad:

AUDI AUDI ja veelkord AUDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 20.01.08 07:50 Tsiteeri

Numbrialust nägid, numbrimärki aga mitte?

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
-steve-o
huviline

Registreerunud 14.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.08 08:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
Numbrialust nägid, numbrimärki aga mitte?

kas on õeldud, et ei n2inud numbrit. nägin kuid ei jätnud meelde. ja siin poolhuupi pakkumine poleks ka m6istlik tegu ju:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 20.01.08 09:24 Tsiteeri

Mis on kogu teema point seega? Nägid, a tegelt ei tea mida? Kuskil keegi miskit millegiga millalgi?
Pointless.

Ja see, et sa nägid, aga meelde ei jätnud ja välja öelda ei saa - annab meile kokku, et ikkagi ei näind ega tea.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Jaanus100
huviline

Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Corolla

postitati 20.01.08 09:27 Tsiteeri

See küll OT aga meenub Oja Peeteri kuldne lause:"Fantoom on lahti-kus?-keegi ei tea"

nic
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: mõned audid alles

postitati 20.01.08 09:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
Mis on kogu teema point seega? Nägid, a tegelt ei tea mida? Kuskil keegi miskit millegiga millalgi?
Pointless.

mis sinu postitus(t)e point on ???

majade vahel (õuealal 30km/h) vajutavad ketsi põhja ainult ajuinvaliidid ja ebakained. täiesti poolt, et haigele inimesele tuleks seda selgitada ja teiste kodanike teavitamine igaljuhul teretulnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
wauzzz
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0 ABK

postitati 20.01.08 09:52 Tsiteeri

To : nic

Sõiduk võib õuealal jalakäijate vahetus läheduses liikuda jalakäija kiirusega ja mujal mitte kiiremini kui 20 kilomeetrit tunnis.

priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 20.01.08 10:31 Tsiteeri

Ja palju meil on klubis sõidukeid mis vastavad antud kirjeldusele, millele on väljastatud AC numbrialused ?
Samas pole teema autor ka kirjutanud kas oli sedaan või avant.

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 20.01.08 11:52 Tsiteeri

Samas võib olla ka nii et tegemist pole ültse meie klubilisega, vaid auto uue omanikuga, kel ajukäärude vahel suht vähe ja audist viimast võtab, olgugi et õuealal. igaljuhul kaugele sellised vennad ei jõua, kahju aint et mainet rikuvad ja teisi suht tõsiselt ohustavad.

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 20.01.08 11:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cornoyo
Samas võib olla ka nii et tegemist pole ültse meie klubilisega, vaid auto uue omanikuga, kel ajukäärude vahel suht vähe ja audist viimast võtab, olgugi et õuealal. igaljuhul kaugele sellised vennad ei jõua, kahju aint et mainet rikuvad ja teisi suht tõsiselt ohustavad.

reeglites on muide kirjas, et auto müügiga tuleb eemaldada ka klubi numbrialused. seega kui oligi uus omanik, siis eelmine omanik ja foorumi liige on ikkagi reegleid rikkunud. AC maine rikkumine ka sellisel moel on reeglite vastane ning peaks pälvima stuffi mingitki tähelepanu.

huviline

Registreerunud 14.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.08 12:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: priitpoiss

Samas pole teema autor ka kirjutanud kas oli sedaan või avant.

oli avant.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 20.01.08 12:23 Tsiteeri

järgmine kord,kui sellist asja kipud nägema,siis vöta end kokku ja mine selgita olukorda.terve ilm on selliseid nn.rallimehi täis.olen ise sellist meetodit kasutanud ja tuleb tunnistada,et vägagi naljakaid vabandusi olen kuulnud ja samas ka söimu osaliseks olen ka saanud.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Peter
huviline

Registreerunud 04.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.08 13:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olensaarlane
järgmine kord,kui sellist asja kipud nägema,siis vöta end kokku ja mine selgita olukorda.terve ilm on selliseid nn.rallimehi täis.olen ise sellist meetodit kasutanud ja tuleb tunnistada,et vägagi naljakaid vabandusi olen kuulnud ja samas ka söimu osaliseks olen ka saanud.

Mulle näiteks meenub koheselt üks seik Pärnu linnast, kus üks härra poolsurnuks peksti, sest ta "julges" teha märkuse kõnniteel sõitva auto juhile..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.08 13:31 Tsiteeri

Teema igati asja ette kuigi jah ei pruugi õigele "kõvatajale" silmagi jääda.

Kuid kas tegelikult ei ole ka mingi telefoninumber, kuhu saab helistada ja teatada lollakate kohta? Lõppude lõpuks ikkagi parem karta kui kahetseda!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.08 13:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Peter
Tsitaat:

Mulle näiteks meenub koheselt üks seik Pärnu linnast, kus üks härra poolsurnuks peksti, sest ta "julges" teha märkuse kõnniteel sõitva auto juhile..

jah,ka selliseid asju vöib ette tulla.aga eks see näitab siis millised on "isiku"alaväärsuskompleksid-rääkida ei julge,pigem minna kohe kallale.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Peter
huviline

Registreerunud 04.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.08 13:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

jah,ka selliseid asju vöib ette tulla.aga eks see näitab siis millised on "isiku"alaväärsuskompleksid-rääkida ei julge,pigem minna kohe kallale.

Samas ma siiski siiralt loodan, et AC ridades ühtki sellist inimest ei leidu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.08 13:54 Tsiteeri

eks me köik loodame.eks tögamist ja narrimist on ette tulnud,kuid olgem inimesed-huumorit peab ka olema.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 20.01.08 17:45 Tsiteeri

Tsitaat:

Täpsustan: Audi juhile.
Tsitaat:
Algselt postitas: margus
Kuid kas tegelikult ei ole ka mingi telefoninumber, kuhu saab helistada ja teatada lollakate kohta? Lõppude lõpuks ikkagi parem karta kui kahetseda!

110 võib alati helistada, kui on kahtlus, et juht on joobes või lubadeta või ajudeta vms. Mingi täpsem liiklusenumber oli vist ka veel, aga seda ei mäleta ja hetkel ei leia ka kiire otsinguga.

Kui on kaebusi konkreetse tuvastatava AC sümboolikat kandva autoga AC kasutaja kohta, võib staffile alati sellest teada anda. Kindlasti vestleme selle isikuga ja kui suhtumine jätab soovida, jääb ta piiratud ligipääsude olemasolul neist ilma ning võimalik on ka foorumist bännimine. Füüsilist noomitust ega auto konfiskeerimist pole meil paraku õigust kohaldada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 20.01.08 18:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: margus
Kuid kas tegelikult ei ole ka mingi telefoninumber, kuhu saab helistada ja teatada lollakate kohta?

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Mingi täpsem liiklusenumber oli vist ka veel, aga seda ei mäleta ja hetkel ei leia ka kiire otsinguga.

Ilmselt mõtlete mõlemad 14900 liiklusliini. Aga netist uurides jäi silma, et see on rohkem nagu Lõuna-Eesti värk. Politsei lehel on see ka kirjas.

GOLFIST
huviline

Registreerunud 28.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audiotsinguil..

postitati 21.01.08 22:27 Tsiteeri

Pead ei anna et sama auto, kuid.. Hõbedane c4 kerel s6, Audiklubi numbrialused. Olen näinud korduvalt tegemas äärmiselt ebaviisakaid manöövreid. Kahjuks mitte kõige väiksematel kiirustel. Hetkel pean jääma niisama halaja rolli, sest number ei tule meelde. Aga ma olen üsna kindel, et näen õige pea seda auto taas.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 22.01.08 02:10 Tsiteeri

Ilmselt on sel teemal ka see point, et kui auto müüki, siis teised numbrialused külge ;)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 46.1% - SQL: 53.9%]