Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Konditsioneer ei puhu sooja? (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 2498)
ain112
huviline

Registreerunud 14.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.08 10:14 Tsiteeri
Konditsioneer ei puhu sooja?

tere!

selline kala, et kont ei puhu sooja, ainult leiget ja külma, kuhu vaatama peaks??
A4, ´97 kliima-automaatik

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 19.01.08 10:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ain112
tere!

selline kala, et kont ei puhu sooja, ainult leiget ja külma, kuhu vaatama peaks??

:omis ajast konditsioneer sooja annab?see minu arust jahutamiseks loodud,kusjuures kliima mingil madalal öhutemperatuuril ei rakendugi töösse.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 19.01.08 10:39 Tsiteeri

mootori temp ikka ca 90 kraadi?

ain112
huviline

Registreerunud 14.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.08 11:56 Tsiteeri

mootori temp jääb enamus ajast alla 90 kraadi...
külma puhub, kont siis järelikult töökorras, aga sooja ei puhu.
kas selline asi nagu soojendusradikas ei või olla? mul kunagi oli üks teist marki saksa auto, millel armatuuri all väike soojendusradikas. see ja torud said läbi puhutud/puhastatud, siis hakkas tööle ja puhus sooja...
???

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.08 12:33 Tsiteeri

Tsitaat:
mootori temp jääb enamus ajast alla 90 kraadi...
külma puhub, kont siis järelikult töökorras, aga sooja ei puhu.
kas selline asi nagu soojendusradikas ei või olla? mul kunagi oli üks teist marki saksa auto, millel armatuuri all väike soojendusradikas. see ja torud said läbi puhutud/puhastatud, siis hakkas tööle ja puhus sooja...
???

täitsa vöimalik.seega siis vöib töesti olla soojendusradikas seest mingil määral umbes.ja eks maha vöttes tuleks ka siis ribid ära puhastada.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ain112
huviline

Registreerunud 14.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.01.08 11:36 Tsiteeri

äkki võiks viga olla termostaadis?

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.01.08 17:58 Tsiteeri

Tsitaat:
äkki võiks viga olla termostaadis?

vat ei oska öelda.kuid minu loogika kohaselt siis peaks keema minema,sest puudub nn.suur ring(:ovöi oli see vastupidi)
minu arust läheb ikkagi termostaadi rikke puhul jahutusvedelik keema.juhul kui eksin siis parandage.

joe80
huviline

Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1,8Tq, Volkswagen Passat 2,0 B3 Syncro

postitati 22.01.08 18:40 Tsiteeri

Tsitaat:
tere!

Palun kirjuta OTSING´usse "ei puhu sooja", loe esimesed 10 teemat läbi ja Sa tead täpselt kuhu peaks vaatama.:)

q
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Toomas15
huviline

Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C5

postitati 22.01.08 18:57 Tsiteeri
suur/väike

..täiesti õige väide et nö väikese ringiga lähem keema kuid termostaatide viga on ikkagi reeglina see et ta jääb avatuks ning vool hakkab stardist nö läbi suure ringi- suurem kütte kulu,aeglasem auto üles soojenemine....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cescor
huviline

Registreerunud 05.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5TDI

postitati 22.01.08 19:11 Tsiteeri

Tsitaat:
tere!

Mul oli sama jama.
Aitas:
Uus soojendusradikas ja uus termostaat (2 termostaati vahetasin, kui normaalse sain)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.01.08 19:19 Tsiteeri

seega jääb minul postituste pöhjal arusaam,et tegu vöib olla ikkagi rikkis termostaat-vötsin aluseks cescor`i postituse,kuna vahetas radika ja peale seda 2 termostaati-kokku siis 3 termostaati,enne kui asi lahenes.

cescor
huviline

Registreerunud 05.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.01.08 19:21 Tsiteeri

lisaks veel...
radikas sai läbi peastud ja puha...midagi.
vana radikas sai ka lahti hiljem võetud ja no tõsiselt s***a täis.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ain112
huviline

Registreerunud 14.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.08 18:01 Tsiteeri

uurisin oma masinat lähemalt.
toodud on ta itaaliast, niisiis soojamaa auto. Ma ei tea kas kõigil nii, aga mul on iluvõre taga peidus 2 eraldi radikat nagu üksteise peal. Ilgelt suured ka mõlemad (kuskil 60cm lai ja 40cm kõrge) esimene radikas on õhem, teine paksem ja küljed on vastamisi. Siis ventikaid on ka 2, üks töötab kohe kui mootori käivitad (rihmülekandega otse mootorist) ja teine on vist termostaadiga (see seisab, a vist hakkab ka jahutama mingitel kõrgematel temperatuuridel).
Tegin algatuseks niipalju, et panin radika ette papi ja nüüd tõuseb ka temp näidik kuskil 90 peale (enne eriti üle 75 üldse ei tahtnud tõusta) ja hakkab ka natuke soojemat õhku puhuma, aga ikka siuke suht leige.
Katsusin ka salongiradika torusid need ka mitte väga soojad, kuumad kindlasti mitte.
Mul on tunne et tegu on mingi soojamaa toodanguga ja nii ull jahutus on peale pandud, et see vist ei lähegi soojaks.
Viga vist salongi radikas ei ole, sest kumbki toru, mis sinna suundub, ei ole kuum vaid kergelt soe. Nii et viga peaks otsima enne salongiradikat. Nii et ikkagi termostaat??
Ja seda ka et kas tosooli tase ka mõjutab. Mul siiamaani seal miinimumi kandis...

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.08 18:35 Tsiteeri

Tsitaat:
toodud on ta itaaliast, niisiis soojamaa auto. Ma ei tea kas kõigil nii, aga mul on iluvõre taga peidus 2 eraldi radikat nagu üksteise peal. Ilgelt suured ka mõlemad (kuskil 60cm lai ja 40cm kõrge) esimene radikas on õhem, teine paksem ja küljed on vastamisi. Siis ventikaid on ka 2, üks töötab kohe kui mootori käivitad (rihmülekandega otse mootorist) ja teine on vist termostaadiga (see seisab, a vist hakkab ka jahutama mingitel kõrgematel temperatuuridel).
Tegin algatuseks niipalju, et panin radika ette papi ja nüüd tõuseb ka temp näidik kuskil 90 peale (enne eriti üle 75 üldse ei tahtnud tõusta) ja hakkab ka natuke soojemat õhku puhuma, aga ikka siuke suht leige.
Katsusin ka salongiradika torusid need ka mitte väga soojad, kuumad kindlasti mitte.
Mul on tunne et tegu on mingi soojamaa toodanguga ja nii ull jahutus on peale pandud, et see vist ei lähegi soojaks.
Viga vist salongi radikas ei ole, sest kumbki toru, mis sinna suundub, ei ole kuum vaid kergelt soe. Nii et viga peaks otsima enne salongiradikat. Nii et ikkagi termostaat??
Ja seda ka et kas tosooli tase ka mõjutab. Mul siiamaani seal miinimumi kandis...

kuna tegu autoga millel kliima siis esimene radiaator on kliima e.konditsioneeri pärusmaa ja teine(tagumine ja paksem)on mootori jahutusvedeliku jahutamiseks.teine ventilaator(seega söidusuunas parem)hakkab jah automaatselt tööle nii nagu mainisid.siis arvan,et tegu termostaadiga mille avanemistemperatuur madalam(kui eksin siis palun kiiret parandust).jahutusvedeliku tase vöiks ikka jääda nn.külmas olekus min.ja max vahele.(kui eksin siis taas vigade parandust)

cescor
huviline

Registreerunud 05.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.01.08 23:10 Tsiteeri

Tsitaat:

Kusjuures mul oli omast arust (katsudes) nii soojendus radikasse minev, kui ka sealt tulev suht kuumad. Algul arvasin ka, et soojendusradikas ei saa olla...

(lahendus eespool)

Võimalik, siis et tõesti termostaat vale meie kliimavööndi jaoks, kuigi ka vale termostaadiga (a'la soojamaa omaga) peaks ikka salongi soojaks kütma

Taf
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: A 6

postitati 25.01.08 22:57 Tsiteeri

Tsitaat:
endalgi itaaliast pärit auto ja soendusega mingit prob. pole kui temp tõuseb 90 ni ei ole vahet kui kiiresti sõidan või mis on võljas temp., endiselt püsib....Niiet viga tasub otsida mujalt
;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 33.8% - SQL: 66.2%]