tere.lugesin teemasi pesulatest ja sealt ka küsimus.keegi pahandas,et jäi antennist ilma-mina ei saa seda näiteks katuselt üldse kätte.tean,et tulevad
keerates,kuid ei keera kummalegi poole-enne murran pooleks.kusjuures pesulas sellega käidud ja pole veel probleeme olnud,kuna väändub teine päris
korralikult.kas vöib olla tegu mitte ära tuleva antenniga?ehk on kellelgi infot sellise antenni kohta.
tänan.
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
postitati 17.01.08 21:05
Tsitaat:
Algselt postitas: olensaarlane
tere.lugesin teemasi pesulatest ja sealt ka küsimus.keegi pahandas,et jäi antennist ilma-mina ei saa seda näiteks katuselt üldse kätte.tean,et tulevad
keerates,kuid ei keera kummalegi poole-enne murran pooleks.kusjuures pesulas sellega käidud ja pole veel probleeme olnud,kuna väändub teine päris
korralikult.kas vöib olla tegu mitte ära tuleva antenniga?ehk on kellelgi infot sellise antenni kohta.
tänan.
pigem kinni roostetanud kui jutt ikka a4. tal peaks vindiga veel käima.
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
postitati 17.01.08 21:16
A4 avandil on jah vindiga see antenn.Proovi julgemini keerata
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
postitati 17.01.08 21:21
Tsitaat:
Algselt postitas: Audihoolik
A4 avandil on jah vindiga see antenn.Proovi julgemini keerata
kus juures see ei pruugi aidata. naise masinal ka vindiga (marki ei hakka ütlema) aga keera vöi näpitsatega aga lahti ei saa. ainuke varjant ongi et
puruks ja uus (aga seda tuleb juba teeninduses teha sest mina ei julge-liiga uus) uus antenn peab ju pärast sinna istuma ka kui ma osa katki
keeran.
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
tegu töesti a4-ga,kuid jah...antenni kätte ei saa,enne läheb töesti puruks-söbrapoiss sai enda a4-l ainult sedasi antenni kätte.kuid arvan,et kui pole
veel pesulas pooleks läinud ja raadiolaineid korralikult püüab siis vast pole mötet seda ka torkida.kuid suured tänud vastuste eest-sain vähemalt
teada,et ikka vindiga seal seisab.
seega siis arvan,et paneme teema lukku!!!
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.9% - SQL: 70.1%]