Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kas keegi kasutab siin veel Kõue? (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 1313)
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 14.01.08 20:08 Tsiteeri
Kas keegi kasutab siin veel Kõue?

Kas siin kellelgi on veel siis ülalmainitud interneti ühendus? Mul nimelt kiirus kõikub 54-120 K.bit/sek. Kurat hakkab ikka ajudele küll. Mis teil siis kiiruseks on? Tola ostsin veel selle seadme välja ka. Mina siis asun pärnu linnas kuid sellise koha peal kuhu vist kunagi ühtki trassi ega kaablit ei tule, hea veel et elekter ikka on.

Tean küll et meil tegemist audi foorumiga kuid ei tea ühtki vastava alast foorumit, ja tavaliselt lõppeb minu jaoks IT meestega jut sellega et mulle tundub nagu naad räägiks minigs võõras keeles.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 14.01.08 20:13 Tsiteeri

www.wifi.ee
Ja seal on foorum ka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
taivo9
huviline

Registreerunud 08.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 Q2.8

postitati 14.01.08 20:13 Tsiteeri

mul ka kõu',ega ei kiida küll ,aga vahest on vaja mujal ka netti kui kodus siis on ta ikka olemas,kiirust pole nii jälgind sakib sajaga vahest:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 14.01.08 20:18 Tsiteeri

Ok tänud vihje eest. Ma lohutan ka ennast sellega et kui tõesti vaja siis võtan vidina näppu ja lähen kuhu vaja. Veel ei ole vaja läind.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 14.01.08 20:23 Tsiteeri

1. http://www.starpump.ee
2. http://www.arvutifoorum.ee

Esimeselt lehelt leiad kindlalt ja üpris kiiresti vastuse oma küsimusele (suur kogukond, kes aitavad alati), aga tingimus on see et pead KINDLALT JÄRGIMA REEGLEID. Seletakse ka ilusasti kõik hädavajalik lahti.

Teisel lehel on ka reeglid üpris karmi sõna all, aga selle lehe puuduseks on ülbe admin ja aeglaselt tulev vastus. Aga abi tuleb.

Vali lemmik välja ja saad sealt ka muud arvutialast infot.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tonx
huviline

Registreerunud 08.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: G31 540; Tucson AWD

postitati 14.01.08 20:26 Tsiteeri

Kõu on nn "hädaabiinternet", millega siis saab sellistes kohtades, kus muud internetti ei ole, tule ega kunagi pole ka lootust, et tuleb, emaili ja postimeest lugeda, kuus 2x hanzanetis arveid maksta ning vahest öösel peale kahte ka mõne asja alla sikutada.

Mul on maal Kõu - kohas, kus enne ei olnud mittekuimidagi, on ka selline internet abiks.

Kõu ei hakka ilmselt kunagi konkureerima oma kiiruse/töökindlusega muude lairibalahendustega (loe: kiire internet).

Kui Sinu koduni ei ole lootustki ühtegi kaablit saada (ei ADSL, kaabel-TV jms), siis võiksid uurida veel mingeid WiMax lahendusi, mis on kindlasti etemad, kui seda on Kõu. Eestis tuntumaid pakkujad sedalaadi võrkudele on www.norby.ee ja Elion.

Ehk siis pikk jutt, aga vastus Sinu küsimusele - nii peabki olema, see ongi enamvähem selline kiirus, millega tihedaltasustatud piirkondades arvestada võib. Eriti tipptundidel (u 18.00-24.00), lahedamaks pidi peale 1 või 2 öösel minema. Miks asi nii on, ei viitsi praegu seletada, kuid piltlikult öelduna liiga palju sigu ühe molli taha ei mahu lihtsalt;)

EDIT: http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=323290

loe, ja saad sama targaks, kui mina:cool:

Köis kaasas. Helista:D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 14.01.08 20:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pampkuri
Kas siin kellelgi on veel siis ülalmainitud interneti ühendus? Mul nimelt kiirus kõikub 54-120 K.bit/sek. Kurat hakkab ikka ajudele küll. Mis teil siis kiiruseks on? Tola ostsin veel selle seadme välja ka. Mina siis asun pärnu linnas kuid sellise koha peal kuhu vist kunagi ühtki trassi ega kaablit ei tule, hea veel et elekter ikka on.

Tean küll et meil tegemist audi foorumiga kuid ei tea ühtki vastava alast foorumit, ja tavaliselt lõppeb minu jaoks IT meestega jut sellega et mulle tundub nagu naad räägiks minigs võõras keeles.

köu poolt selline tekst.
Antennimasti kõrval piisab ühenduse hankimiseks USB adapterist. suuremal distantsil tuleb tarvitada modemit.
kiirust lubatakse 256 kbits- 2 Mbits.reaalne kiirus sõltub kasutajate arvust ja takistustest (mets, hooned jne.)
tarbija kiiruseks kujuneb ilmselt mõnisada kbits, mida saab parandada antenni lisamisega.

ehk oli abi

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 14.01.08 20:44 Tsiteeri

Seda ma juba tean et see antenn ei aita midagi õnneks jäi see omal nahal proovimatta. Ma ei tahagi midagi alla tõmmata aga müll tekkib siin foorumis käimisega ka juba probleeme no võibolla ma kärsitu aga kui vahetad lehte sii kohati 30-60 sek on nagu minu jaoks palju, või mis teie arvate.

taivo9
huviline

Registreerunud 08.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 Q2.8

postitati 14.01.08 21:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Seda ma juba tean et see antenn ei aita midagi õnneks jäi see omal nahal proovimatta. Ma ei tahagi midagi alla tõmmata aga müll tekkib siin foorumis käimisega ka juba probleeme no võibolla ma kärsitu aga kui vahetad lehte sii kohati 30-60 sek on nagu minu jaoks palju, või mis teie arvate.
sama siin ,vahest teeb päris vihaseks:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 14.01.08 21:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: taivo9
Tsitaat:
sama siin ,vahest teeb päris vihaseks:(

eks iga asi teeb :(:mad: ,kui miski korralikult ei toimi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 14.01.08 22:17 Tsiteeri

Reklaam on et kuni 2 mega realne on 11-12 korda aeglasem

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 14.01.08 22:46 Tsiteeri

Ah, ärge virisege, ma olin just 10 päeva max 50 kb/s GPRS'i otsas ja sai foorumi vahel loetud küll. Mis ei tapa, teeb tugevamaks! :P

Need madalad megahertsid (vana NMT450 võrk põmst), mis võimaldavad CDMA'l hästi kaugele levida, seavad jällegi piirid läbilaskevõimele. Tuleb kompromissiga rahul olla. Vähemalt on Sul internet!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 14.01.08 23:05 Tsiteeri

Huvi asja vastu oli tunduvalt suurem kui arvati. Kuskilt jäi meelde, et ühe saatja taga pidi umbes 10 kasutajat normaalselt ära teenindama. St keegi ei tõmba midagi jne. Arvata võib et hetkel on ühe masti taga palju rohkem tarbijaid.

Peale selle on kohti kuhu tõesti signaal suhteliselt kehvalt jõuab. Aga just nimelt, see on lahendus neile kes muidu oleks täiesti ilma internetita. Peale selle on seadmed hind ja kuutasu üsna normaalsed (võrdluseks näiteks Kerneli külatee, kus seadmete hind võib küünida 10k'ni).

Ja kunagi mitte väga ammu oli ju selline aeg kus kõik olid oma modemiga netis ja surfisid nii mis mühiseb. Ja modem on veel aeglasem sellest. Isegi GPRS'ist aeglasem.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 45.6% - SQL: 54.4%]