pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
postitati 14.01.08 20:08
|
|
|
Kas keegi kasutab siin veel Kõue?
Kas siin kellelgi on veel siis ülalmainitud interneti ühendus? Mul nimelt kiirus kõikub 54-120 K.bit/sek. Kurat hakkab ikka ajudele küll. Mis teil
siis kiiruseks on? Tola ostsin veel selle seadme välja ka. Mina siis asun pärnu linnas kuid sellise koha peal kuhu vist kunagi ühtki trassi ega
kaablit ei tule, hea veel et elekter ikka on.
Tean küll et meil tegemist audi foorumiga kuid ei tea ühtki vastava alast foorumit, ja tavaliselt lõppeb minu jaoks IT meestega jut sellega et mulle
tundub nagu naad räägiks minigs võõras keeles.
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 14.01.08 20:13
|
|
|
www.wifi.ee
Ja seal on foorum ka.
|
|
|
taivo9
huviline
Registreerunud 08.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 Q2.8
|
postitati 14.01.08 20:13
|
|
|
mul ka kõu',ega ei kiida küll ,aga vahest on vaja mujal ka netti kui kodus siis on ta ikka olemas,kiirust pole nii jälgind sakib sajaga vahest
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.08 20:18
|
|
|
Ok tänud vihje eest. Ma lohutan ka ennast sellega et kui tõesti vaja siis võtan vidina näppu ja lähen kuhu vaja. Veel ei ole vaja läind.
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
MorpheusS
huviline
Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5
|
postitati 14.01.08 20:23
|
|
|
1. http://www.starpump.ee
2. http://www.arvutifoorum.ee
Esimeselt lehelt leiad kindlalt ja üpris kiiresti vastuse oma küsimusele (suur kogukond, kes aitavad alati), aga tingimus on see et pead KINDLALT
JÄRGIMA REEGLEID. Seletakse ka ilusasti kõik hädavajalik lahti.
Teisel lehel on ka reeglid üpris karmi sõna all, aga selle lehe puuduseks on ülbe admin ja aeglaselt tulev vastus. Aga abi tuleb.
Vali lemmik välja ja saad sealt ka muud arvutialast infot.
Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
|
|
|
|
Tonx
huviline
Registreerunud 08.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: G31 540; Tucson AWD
|
postitati 14.01.08 20:26
|
|
|
Kõu on nn "hädaabiinternet", millega siis saab sellistes kohtades, kus muud internetti ei ole, tule ega kunagi pole ka lootust, et tuleb, emaili ja
postimeest lugeda, kuus 2x hanzanetis arveid maksta ning vahest öösel peale kahte ka mõne asja alla sikutada.
Mul on maal Kõu - kohas, kus enne ei olnud mittekuimidagi, on ka selline internet abiks.
Kõu ei hakka ilmselt kunagi konkureerima oma kiiruse/töökindlusega muude lairibalahendustega (loe: kiire internet).
Kui Sinu koduni ei ole lootustki ühtegi kaablit saada (ei ADSL, kaabel-TV jms), siis võiksid uurida veel mingeid WiMax lahendusi, mis on kindlasti
etemad, kui seda on Kõu. Eestis tuntumaid pakkujad sedalaadi võrkudele on www.norby.ee ja Elion.
Ehk siis pikk jutt, aga vastus Sinu küsimusele - nii peabki olema, see ongi enamvähem selline kiirus, millega tihedaltasustatud piirkondades arvestada
võib. Eriti tipptundidel (u 18.00-24.00), lahedamaks pidi peale 1 või 2 öösel minema. Miks asi nii on, ei viitsi praegu seletada, kuid piltlikult
öelduna liiga palju sigu ühe molli taha ei mahu lihtsalt
EDIT: http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=323290
loe, ja saad sama targaks, kui mina
Köis kaasas. Helista
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 14.01.08 20:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pampkuri
Kas siin kellelgi on veel siis ülalmainitud interneti ühendus? Mul nimelt kiirus kõikub 54-120 K.bit/sek. Kurat hakkab ikka ajudele küll. Mis teil
siis kiiruseks on? Tola ostsin veel selle seadme välja ka. Mina siis asun pärnu linnas kuid sellise koha peal kuhu vist kunagi ühtki trassi ega
kaablit ei tule, hea veel et elekter ikka on.
Tean küll et meil tegemist audi foorumiga kuid ei tea ühtki vastava alast foorumit, ja tavaliselt lõppeb minu jaoks IT meestega jut sellega et mulle
tundub nagu naad räägiks minigs võõras keeles. |
köu poolt selline tekst.
Antennimasti kõrval piisab ühenduse hankimiseks USB adapterist. suuremal distantsil tuleb tarvitada modemit.
kiirust lubatakse 256 kbits- 2 Mbits.reaalne kiirus sõltub kasutajate arvust ja takistustest (mets, hooned jne.)
tarbija kiiruseks kujuneb ilmselt mõnisada kbits, mida saab parandada antenni lisamisega.
ehk oli abi
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.08 20:44
|
|
|
Seda ma juba tean et see antenn ei aita midagi õnneks jäi see omal nahal proovimatta. Ma ei tahagi midagi alla tõmmata aga müll tekkib siin foorumis
käimisega ka juba probleeme no võibolla ma kärsitu aga kui vahetad lehte sii kohati 30-60 sek on nagu minu jaoks palju, või mis teie arvate.
|
|
|
|
taivo9
huviline
Registreerunud 08.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 Q2.8
|
postitati 14.01.08 21:15
|
|
|
Seda ma juba tean et see antenn ei aita midagi õnneks jäi see omal nahal proovimatta. Ma ei tahagi midagi alla tõmmata aga müll tekkib siin foorumis
käimisega ka juba probleeme no võibolla ma kärsitu aga kui vahetad lehte sii kohati 30-60 sek on nagu minu jaoks palju, või mis teie arvate.
| sama siin ,vahest teeb päris vihaseks
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 14.01.08 21:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: taivo9
| sama siin ,vahest teeb päris vihaseks
|
eks iga asi teeb ,kui miski korralikult ei toimi.
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.08 22:17
|
|
|
Reklaam on et kuni 2 mega realne on 11-12 korda aeglasem
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 14.01.08 22:46
|
|
|
Ah, ärge virisege, ma olin just 10 päeva max 50 kb/s GPRS'i otsas ja sai foorumi vahel loetud küll. Mis ei tapa, teeb tugevamaks!
Need madalad megahertsid (vana NMT450 võrk põmst), mis võimaldavad CDMA'l hästi kaugele levida, seavad jällegi piirid läbilaskevõimele. Tuleb
kompromissiga rahul olla. Vähemalt on Sul internet!
|
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 14.01.08 23:05
|
|
|
Huvi asja vastu oli tunduvalt suurem kui arvati. Kuskilt jäi meelde, et ühe saatja taga pidi umbes 10 kasutajat normaalselt ära teenindama. St keegi
ei tõmba midagi jne. Arvata võib et hetkel on ühe masti taga palju rohkem tarbijaid.
Peale selle on kohti kuhu tõesti signaal suhteliselt kehvalt jõuab. Aga just nimelt, see on lahendus neile kes muidu oleks täiesti ilma internetita.
Peale selle on seadmed hind ja kuutasu üsna normaalsed (võrdluseks näiteks Kerneli külatee, kus seadmete hind võib küünida 10k'ni).
Ja kunagi mitte väga ammu oli ju selline aeg kus kõik olid oma modemiga netis ja surfisid nii mis mühiseb. Ja modem on veel aeglasem sellest. Isegi
GPRS'ist aeglasem.
|
|
|