Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Uks lahti, võtmed eest ja piniseb?! (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 2412)
layri
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Kawasaki ZX10R -06a.

postitati 09.01.08 22:45 Tsiteeri
Uks lahti, võtmed eest ja piniseb?!

Autoks 80 B4 2.0 Coupe
Võtan võtmed süütelukust ja teen juhiukse lahti, siis hakkab selline häiriv pinin.
Justkui meenutaks, et tuled põlevad, aga kõik on kustu.
Kui sõrmega süütelukku vajutada, enam ei pinise.
Vahest harva ust lahti hoides ei kostu midagi.
Äkki mingi meeldetuletus, et näiteks makil paneel ees.. Aga hetkel pole makkigi sees. Kui oli, siis pinises ikkagi. :D
Süütelukk on vahetatud, äkki seal midagi valesti ühendatud?

Milles asi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 10.01.08 06:13 Tsiteeri

simmer peaks andma märku ka sellest kui makk töötab ja võti eest ning uks lahti. Kuna antud juhul pole makkigi, siis ei tea. Äkki on see põhjuseks:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 10.01.08 06:22 Tsiteeri

Kui ukse lahti teed ja süüteluku näpuga alla vajutad siis jääb vait nagu ma aru sain? b4 puhul ei tohiks vist makist see ring läbi käia, äkki uuematel käib pead ei anna. Mis mõttes süütelukk vahetatud? Kas süüteluku põhi vahetati sama toimingu käigus välja?

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Horde
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8 1,8

postitati 10.01.08 07:22 Tsiteeri

Hei,

Pisut riivab sinu teemat, kui ei siis saad vähemalt süüteluku välistada. Link B3 sarnasele teemale

Tervitades,
Horde

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
layri
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.08 09:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Cari
simmer peaks andma märku ka sellest kui makk töötab ja võti eest ning uks lahti. Kuna antud juhul pole makkigi, siis ei tea. Äkki on see põhjuseks:P

ei ole põhjuseks, sest makke olnud erinevaid sees, paraku hetkel ei ole lihtsalt.
ja kas makiga või ilma, ikka piniseb ühtemoodi! :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
layri
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.08 09:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Kui ukse lahti teed ja süüteluku näpuga alla vajutad siis jääb vait nagu ma aru sain? b4 puhul ei tohiks vist makist see ring läbi käia, äkki uuematel käib pead ei anna. Mis mõttes süütelukk vahetatud? Kas süüteluku põhi vahetati sama toimingu käigus välja?

süütelukule, mul eraldi võti üldse. mis ei ava uksi, vaid ainult süütelukku..
sellepärast oletan, et süütelukk vahetatud.

atsik
huviline

Registreerunud 23.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.08 10:33 Tsiteeri

kui ma ei eksi, siis peaks pininaga meelde tuletama ka seda, kui võti on ees ukse avamise ajal. ehk on luku mehhanism kulunud ja ei saa enam aru, et võtit pole ees...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 10.01.08 11:34 Tsiteeri

mul näiteks hakkab siis pinisema, kui uks lahti teha sel ajal kui makk töötab või tuled on sees.
kui süüde on välja keeratud, aga võtit eest pole võetud, siis ei pinise ei maki ega tulede peale.

autoks b4 avant 1993

atsik:pinisedes peaks just meelde tuletama et tarbijad on järgi, siis on lootust, et autot ei jäeta töötava maki/tuledega ööseks seisma. autot sa vaevalt pikalt omapead jätad, kui võtmed on lukus ees

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
layri
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.08 15:14 Tsiteeri

Täna püüdsin probleemi rohkem süveneda. Kui tuledest asi tingitud ei ole.. äkki siis mingis audio osast hoopis.
Kakkusin kõik audioga juhtmed päevavalgele, ja seal ikka mingi eriti "tore" segadus. :o
Tegin süütelukust kah pilti, sest see juba nii naljakalt viltu seal pesas. (selle kummiümbrise võtsin ennem juba eest ära)
Rooli alt eemaldasin ka selle laeka ja vaatasin lambiga altpoolt asja, aga midagi ei selgunud küll.
Äkki siis keegi oskab piltide põhjal kuidagi aidata, midagi seletada.

Audio juhtmed?!
http://img523.imageshack.us/img523/2725/seestmb0.jpg

Süütelukk
http://img229.imageshack.us/img229/2017/imgp1205an7.jpg

Täna õnnestus isegi ilma pininata uks avada, kui võtmeid ees ei olnud.
Aga teisel katsel pinin tagasi.
Justkui annaks märku, et tuled põlevad või kuskil tarbija taga.

kaharm
huviline

Registreerunud 11.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: S2 3B & S2 ABH & Coupe V6 & 1x V8 PT & 1x V8 ABH & S4 AAN & 90Q & Roheline NIVA 1.7 & Punane..

postitati 10.01.08 15:40 Tsiteeri

Kui makki pole siis ei lähe voolu sinisesse remote juhtmetesse(siis ei pinise lihtsalt), kui ma õieti mäletan siis selle pinina juhe oli peenike valge. ma arvan et viga süütelukkus väga väike võimalus et tuledest.

K Kogu autopark müügis! http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=130974&page=1&highlight=%26%2365533%3B#pid673043
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 10.01.08 16:33 Tsiteeri

See pinin näitab et sul kuskil tarbija taga ja kui sul makki järgi ei ole, siis ei saa seal kuidagi viga olla (pole lihtsalt asja, mis tarbiks). Kui tuled ongi taga, siis lihtne on neid kontrollida, kui eemaldad tuled korraks tagant (võtad pirnidelt juhtmed ära tagant) ja vaata siis kas ikka pinin taga. Kui piniseb edasi, siis asi ei ole selles.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
layri
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.08 21:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorpheusS
See pinin näitab et sul kuskil tarbija taga ja kui sul makki järgi ei ole, siis ei saa seal kuidagi viga olla (pole lihtsalt asja, mis tarbiks). Kui tuled ongi taga, siis lihtne on neid kontrollida, kui eemaldad tuled korraks tagant (võtad pirnidelt juhtmed ära tagant) ja vaata siis kas ikka pinin taga. Kui piniseb edasi, siis asi ei ole selles.

siis peaks mul ju seismisega aku tühjaks minema kolinal!
auto seisnud päevi niisama hoovil, aga mingit ülemäärast voolukadu küll ei ole!

layri
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.08 15:33 Tsiteeri

Kui pinin tingitud ainult juhiukse lahtiolekust, siis kas ei või olla, et uksest salongo jooksev juhe/juhtmed on katki, või ei anna ühendust.
Sest olen täheldanud, et mõnel harval korral ust liigutades hakkab asi pinisema/lõpetab pinisemise.
Seal kummikõri sees äkki midagi katki?

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 11.01.08 15:51 Tsiteeri

Kontrolli kas juhiukse lüliti on korras? Need kipuvad ära lõppema.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
layri
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.08 15:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorpheusS
Kontrolli kas juhiukse lüliti on korras? Need kipuvad ära lõppema.

hetk tagasi käisin kontrollimas. Ei tea kas tegin õieti, aga kui uks oli lahti, võtmeid ees polnud ja pinises, vajutasin selle lüliti alla ja jäi vait.

Teiseks kangutasin ära süüteluku tagant pistiku ja kohe pistis karjuma, olid võtmed ees või ei.
Aga kuidas süütelukku küljest ära saab?

layri
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.08 16:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Aga kuidas süütelukku küljest ära saab?

leidsin sellele õpetuse juba..

layri
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.01.08 23:12 Tsiteeri

Anomaalia jätkub!
Hetkel ei pinise igal teisel korral ust avades.
Mingi lühise/oksüdeerumis mure siis.. :(

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.7% - SQL: 69.3%]