Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Tulede kõrgusnivoo automaatne regulaator (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1946)
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 07.01.08 00:01 Tsiteeri
Tulede kõrgusnivoo automaatne regulaator

Hellal on selline asi olemas. Kuskohast ma selle osta saaks ja mis hind olla võib?
Ja oskab keegi kommenteerida kui efektiivne see tegelikult on? Kas ta tõesti reageerib ainult sellele et kui mul on näiteks auto rahvast täis vms, või reageerib ta ka aukudele vms.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.08 00:54 Tsiteeri

Keisei Racingust saad osta neid, küllap oskavad ka headust kommenteerida.
Mis aga aukudele reageerimist puudutab, siis selles ma kahtlen sügavalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 09.01.08 06:07 Tsiteeri

Päris igale augule ei reageeri,kuid kui kõvemini talda anda ja nina korraks tõuseb,siis käivad tuled küll hetkeks allapoole.
Sama olen täheldanud,kui tee peal on mingi äravajunud koht,reageerib päris nobedalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.08 07:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jann
Päris igale augule ei reageeri,kuid kui kõvemini talda anda ja nina korraks tõuseb,siis käivad tuled küll hetkeks allapoole.
Sama olen täheldanud,kui tee peal on mingi äravajunud koht,reageerib päris nobedalt.

Sa räägid praegu originaalist mitte sellest Hella omast jah? Audi enda omal olen ka täheldanud, et ikka liigutab neid, kuigi tuleb tunnistada, et näiteks kui võrrelda uut A6 ja VW Touaregi sis Touaregil töötab asi palju tundlikumalt ja nobedamalt.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.09 01:56 Tsiteeri

Kaalun varianti, et paigaldaks hoopis originaal lahenduse selle Hella asemel.

Kas keegi mulle selle regulaatori elektriskeemi saaks organiseerida? Ma pole ETKA's kuigi osav ja ei suutnud tervet skeemi leida.

Tahaks teada, kas peale 2 anduri, juhtmestiku, juhtploki ja xenon tulede on veel midagi erinevat või vaja? Ma tean, et tulede ülitil puudub see regulaatori nupp, kas mul on uut lülititi kah vaja või käib see vana kah edasi, lihtsalt ei reguleeri enam?

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.3% - SQL: 72.7%]