Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
postitati 07.01.08 00:01
Tulede kõrgusnivoo automaatne regulaator
Hellal on selline asi olemas. Kuskohast ma selle osta saaks ja mis hind olla võib?
Ja oskab keegi kommenteerida kui efektiivne see tegelikult on? Kas ta tõesti reageerib ainult sellele et kui mul on näiteks auto rahvast täis vms, või
reageerib ta ka aukudele vms.
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
postitati 07.01.08 00:54
Keisei Racingust saad osta neid, küllap oskavad ka headust
kommenteerida.
Mis aga aukudele reageerimist puudutab, siis selles ma kahtlen sügavalt.
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
postitati 09.01.08 06:07
Päris igale augule ei reageeri,kuid kui kõvemini talda anda ja nina korraks tõuseb,siis käivad tuled küll hetkeks allapoole.
Sama olen täheldanud,kui tee peal on mingi äravajunud koht,reageerib päris nobedalt.
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
postitati 09.01.08 07:39
Tsitaat:
Algselt postitas: Jann
Päris igale augule ei reageeri,kuid kui kõvemini talda anda ja nina korraks tõuseb,siis käivad tuled küll hetkeks allapoole.
Sama olen täheldanud,kui tee peal on mingi äravajunud koht,reageerib päris nobedalt.
Sa räägid praegu originaalist mitte sellest Hella omast jah? Audi enda omal olen ka täheldanud, et ikka liigutab neid, kuigi tuleb tunnistada, et
näiteks kui võrrelda uut A6 ja VW Touaregi sis Touaregil töötab asi palju tundlikumalt ja nobedamalt.
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
postitati 02.01.09 01:56
Kaalun varianti, et paigaldaks hoopis originaal lahenduse selle Hella asemel.
Kas keegi mulle selle regulaatori elektriskeemi saaks organiseerida? Ma pole ETKA's kuigi osav ja ei suutnud tervet skeemi leida.
Tahaks teada, kas peale 2 anduri, juhtmestiku, juhtploki ja xenon tulede on veel midagi erinevat või vaja? Ma tean, et tulede ülitil puudub see
regulaatori nupp, kas mul on uut lülititi kah vaja või käib see vana kah edasi, lihtsalt ei reguleeri enam?
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.0% - SQL: 84.0%]