Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Paluks abi elektrilise karburaatoriga (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 960)
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 03.01.08 22:45 Tsiteeri
Paluks abi elektrilise karburaatoriga

Nimelt on mul selline mure et viimsale ajal hakkas auto järsku julmalt bensiini võtma, hoog kaob teel täitsa ära, aga kui surun pedaali korraks põhja, siis hakkab nii 5s pärast alles tuure üles võtma. Ja kui lasen pedaali lahti, siis täielikult puterdab ja kaotab täielikult võimsuse. Jätan auto tee äärde seisma nii 3min ja siis proovin uuesti ning koheselt läheb tööle ja tõmme on korralik. Saan oma 10km ära sõita ning tulemus jälle sama. Külma õhku ta peale ei saa, sest see tee on kinni pandud. Kontrollisin kõik otsad üle ja need olid korralikult kinni. Lisaks märkasin et õhufiltri juures oli see koht kus tule voolik mootori kaane pealt sisse selline õli taolise lögaga.
Kas keegi oskab aidata ja öelda mida tasuks sellisel juhul teha. Käisin selle probleemiga isegi kohalikus autoremonditöökojas, kus öeldi et võtab liigselt peale. Ja sinna see asi jäigi, rohkem ei osanud nad midagi vastata. Mind huvitab ka mida need elektroonilised otsad seal teevad?

Autoks siis audi 100 1.8 66kw

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 04.01.08 00:00 Tsiteeri

ärge väga näkku lööge, kuna c3 jaoks on mu lahendused hetkel puhtalt teoreetilised, töötavat lahendust olen vaid mosse peal proovinud.

nimelt oli mul samasugune häda, sõitsin 30km ära, siis vaikselt hakkas jõud raugema(alateadlikult kompenseerisin seda gaasi vajutamisega mis kütusekulule hästi ei mõjunud), max 45km sai kokku sõita, siis suri juba iga väiksema tõusu peal ära.
5 minutit seismist ja töötas jälle nagu muiste. kütet võttis selle käigus ka meeletult, 200km peale läks umbes 30-33l

probleemiks oli siis karburaatori külmumine, ventilaator tõmbas talle koguaeg külma õhku peale, ning mootor altpoolt ei jõudnud karpat piisavalt soojas hoida. kui 5 minutikest oodata, soendas mootor altpoolt kõik ülesse, ja karburaator töötas kenasti.

lahenduseks oli mul karburaatorisse mineva õhu võtmine väljalaske kollektori juurest, mossel oli selleks eraldi voolik ja üleminek olemas.

ma ei tea kas sul ta juba võtab midagi soojemat niimodi sisse või mitte sisse( ütlesid et külma ta peale ei saa).
kui sul on võimalik panna mootori väljalaske kollektori vahelt õhku võtma, siis see õhk peaks piisavalt soojem olema, et karpat seest soojas hoida

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 04.01.08 00:07 Tsiteeri

no mul tulebki väljalaskekolektori pealt õhk. Jätsin sinna küll 5cm vahe sisse, aga ma ei usu nüüd küll et sealt ta siis nii palju külma õhku kohe peale korraga tõmbab, kuid mine sa tea.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 04.01.08 16:43 Tsiteeri

Väljalaske kolle peal peab olema plekist õhukoguja ja voolik peab sinna plotna otsa istuma.See 5 cm vahet kaotab ju kohe oma mõtte kui autoga liikuma hakkad.Sõidutuul puhub sõna otsases mõttes karpasse sisse ju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW

postitati 04.01.08 17:54 Tsiteeri

Võid veel proovida klappe puhastada. Karpa mootoritega (mono pritsega) on seda lihtne teha.
Ajad mootori soojaks, võtad õhufiltri kaane maha, hoiad gaasi peal ja valad 200 ml puhast külma vett peale ja tuuritad kuni on kõik vesi sumpast väljas ja kui sa pilgu samal hetkel taha sumpapoole pöörad, näed sa tahma pilve.
Tulemuseks puhastab ta kolvid ja klapid tahmast, mootor hakkab stabiilsemalt, vaiksemalt tööle ja väheneb kütte kulu.

Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.1% - SQL: 78.9%]