ammerinius
huviline
Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 2.8
|
|
C20XE
huviline
Registreerunud 01.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: BMW 525TD
|
|
postitati 02.01.08 10:30
|
|
|
Ega ainult lõpupüti vahetusega see hääl nii väga ei muutugi. 
|
|
|
|
|
|
ammerinius
huviline
Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.01.08 10:32
|
|
|
samas võtan katid kah alt ära,keegi seda osakb öelda mis mõõtudega resonaatorid peaks ostma???
|
|
|
|
Andres5
huviline
Registreerunud 31.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8TQ
|
|
postitati 02.01.08 10:36
|
|
|
ainult lõpupüti vahetusega muutub hääl kindlalt, ta ise seda oma eelmise auto peal kogenud.
|
|
|
|
C20XE
huviline
Registreerunud 01.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: BMW 525TD
|
|
postitati 02.01.08 10:46
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Andres5
ainult lõpupüti vahetusega muutub hääl kindlalt, ta ise seda oma eelmise auto peal kogenud. |
No seda ma ei väitnudki, et üldse ei muutu. Mingit suurt helimuutust ei ole sellest lihtsalt küll mõtet loota.
|
|
|
|
|
|
ammerinius
huviline
Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.01.08 12:51
|
|
|
nii sai muretsetud see EUS sport pütt ja sport resonaatorid eks paistab kuidas asi muutub
|
|
|
|
äss
klubiliige ac aasta auto 2011 võitja
Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2x 1,8t ja masuudipress
|
|
postitati 03.01.08 20:03
|
|
|
mis selle asja mõte on? Kui vana pütt läbi on, siis pane uus originaal. Ja vabalthingaval kattide asemele resoka panemine ei anna ka mitte midagi
peale paari osooniaugu juurde.
|
best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
|
|
|
|
|
romm
huviline
Registreerunud 23.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 2.6 avant aut
|
|
postitati 03.01.08 20:14
|
|
|
arvan,et suht mõtetu tegevus,kas linnavahel pläristada ja penskareid öösiti ärritada aga kui pikkamaad sõita sööb endal see mürin närvid ära. see on
puhtalt minu arvamus
|
|
|
|
zaazk
huviline
Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2,5 TDI 132kw Quattro 2004
|
|
postitati 03.01.08 21:00
|
|
|
Nii palju kui siin jutte kuulnud olen, siis ei pidavat 2.6 2.8 V6 moto resode ja torudega minek päris õige olema..., kattidega ainult õiges seadmes
töötama.
|
|
|
|
|
|
ammerinius
huviline
Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.01.08 16:59
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: äss
mis selle asja mõte on? Kui vana pütt läbi on, siis pane uus originaal. Ja vabalthingaval kattide asemele resoka panemine ei anna ka mitte midagi
peale paari osooniaugu juurde. |
mõte oli selles et saada hääl veidi muhedamaks ning samas sportpüti lõputorud mudavad autot kah välimuselt sportlikumaks ja resokate mõte oli selles
et universaalsete kattide jaoks ma ei hakanud raha raiskama ,siis läksidki resod selle asemel et panna tavaline vahevlants
|
|
|
|
ammerinius
huviline
Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.01.08 17:07
|
|
|
nii,resod ja lõpupütt on nüüdd vahetatud.Ise olen tulemusega väga rahul kuna hääl on selline mõnus madal ja mitte mingi käre hääl ning kusjuures see
pole kah mitte vali!!!.Ja nagu keegi siin pakkus et hakkan mutte ärritama siis seda ei juhtu kuna ma tean millist häält on selle jaoks vaja aga minu
autol sellist tulemust õnneks ei tulnud,tuli selline nagu ma lootsin.MIneku poolest on auto väga pro praegu aga bensu kulu ei oska öelda praegu ....
|
|
|
|
ammerinius
huviline
Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.01.08 17:11
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: romm
arvan,et suht mõtetu tegevus,kas linnavahel pläristada ja penskareid öösiti ärritada aga kui pikkamaad sõita sööb endal see mürin närvid ära. see on
puhtalt minu arvamus |
ei mees,sinu arvamusega minu auto hääled ei kattu!!!! muide ma olen ise kah selliste plärinate vastu,eriti kus hääl on kõvem kui minek ise
|
|
|
|
Lauri2
huviline
Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: 80
|
|
postitati 05.01.08 09:25
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: ammerinius
nii,resod ja lõpupütt on nüüdd vahetatud.Ise olen tulemusega väga rahul kuna hääl on selline mõnus madal ja mitte mingi käre hääl ning kusjuures see
pole kah mitte vali!!!.Ja nagu keegi siin pakkus et hakkan mutte ärritama siis seda ei juhtu kuna ma tean millist häält on selle jaoks vaja aga minu
autol sellist tulemust õnneks ei tulnud,tuli selline nagu ma lootsin.MIneku poolest on auto väga pro praegu aga bensu kulu ei oska öelda praegu ....
|
Ja originaaliga vorreldes on juurdetulnud hobuseid kui palju? Kas ainult "madala haale" ja "uhke kroomitud taguotsast paistva toru" jagu voi
midagi reaalset kah?
|
|
|
|
ullivilli
huviline
Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4A 2,5TDIQ, BMW GS1100
|
|
postitati 05.01.08 10:01
|
|
|
Irw nu jah need sportsumpsi teemad 
Ma ise sõitsin eesti rooste sport sumpsiga, eriti häälega poldki midagi aru saada.. oleks ka paar aastat oodanud, oleksid mitu tuhat krooni
säästnud.
On ka kiirem võimalus. lööd kruvikaga pütti paar auku sisse ja siis ostad poest 200 eest kroomitud otsa. Muide üks müüd oma mitsu 1k kallimalt maha
väites, et sportsumps.
Nüüd veel vaja autole siniseid lede alla, kuulsin, et need pidid ka oma 20 kw juurde andma. =)
Ise ka eriti seda lihtsalt plärinat ei poolda. kui juba midagi olla, siis palju parema effekti annab välja mootor, nagu suures V8-d seal pole vahet
mis sumps on, möire on ikka mõńus. Aga vähemalt ei pea naabrid selle pärast kannatama.
Ja kui reaalselt mingit jõudu tahaks väljalaskest, siis sa peaksid pigem alustama kollektorist ja nõnda edasi minema ja kogu selle rõhkude jne
raketiteaduse läbi tegema.
Lihtsam mootori kruttida, sealt palju kergemini ja rohkem tuleb juurde. praegu pakun, et hea, kui sa 1kw juurde said.
Aga nu kui laps tahab lärinat ja raha on, siis laps peab selle saama. Peaasi et ei nuta ja ise rahul on 
Üks sõitis terve Tallinn-Tartu, pea aknast väljas, peale püti vahtust, makk vait, kuna talle nii meeldis, mis häält teeb ja tahtis seda kuulda.
|
Minge metsa!
www.minemetsa.ee / www.ripptelk.ee
|
|
|
|
|
ammerinius
huviline
Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.01.08 11:40
|
|
|
| Tsitaat: | | Ja originaaliga vorreldes on juurdetulnud hobuseid kui palju? Kas ainult "madala haale" ja "uhke kroomitud taguotsast
paistva toru" jagu voi midagi reaalset kah? |
mineku poolest ma mõtlesin seda et auto läheb nüüd sama hästi edasi nagu siis kui autol katid kenasti töötasid,hobuseid vaevalt niimodi lihtsalt
juurde tuleb ma ise arvan et tänu resodele/sport) on see müra vaiksem kui
oleks otsetorud läbi löönud
|
|
|
|