Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4, B5 -96 peakaitsme asukoht või muu viga (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 1651)
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 31.12.07 08:10 Tsiteeri
A4, B5 -96 peakaitsme asukoht või muu viga

Vabandan ette, kui selline teema juba olemas aga otsingust ei leidnud kahjuks ja repair manualis ka puudus selle kohta märge, niiet küsin teadjamatelt
Mure siis selline, et autos puudub üldse elekter, st eelmien õhtu sõitsin, parkisin, panin uksed alarmipuldist lukku- hommikul aga ei mõjunud pult, tegin võtmega ukse lahti, kontrollisin kaitsmed mis asuvad armatuuriotsal- paremal pool, kõik terved ja kõige võimsam on 30A, kuid see pole kindlasti peakaitse.
Akuklemmid kõik väga OK, rohkem pole jõudnud vaadata.
Süüte sisse keeramisel ükski tuluke ei sütti, alarm ei lõuga, makk ei tööta (ainult kesklukunupul taust põleb)
Lisastereoasju pole ja releeplokki pole jõudnud veel süübida.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
meelisl
huviline

Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6 V6

postitati 31.12.07 09:07 Tsiteeri

Eemalda pedaalide kohalt kate ja vaata seal all asuvad kaitsmed ka üle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.12.07 09:16 Tsiteeri

OK, seal peaks siis vähe kangemad kaitsmed olema?

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 31.12.07 09:30 Tsiteeri

Äkki on aku kottis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.12.07 09:51 Tsiteeri

No ma väga ei usuks aku asja kuna aku pole nii vana (aga no mina sa tea) ja samas on nii, et kell ei tööta, samuti ei tööta ka ükski väikene tarbija ja samas oleks pidanud aku low voltage puhul alarm lõugama hakkama aga praegu pole mitte kottigi.

pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 31.12.07 09:55 Tsiteeri

Ära usu aga kontrolli järgi, pole ju mõttet alustada kuskilt ei tea kust et pärast avastada et akul üks purk üle öö ära kukkund.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.12.07 09:57 Tsiteeri

Ok, viskan testri peale, tsekkan mida pinget näitab.

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.12.07 11:51 Tsiteeri

Lahendus: tester peale ja tulemus 0 V ja kogu muusika.
Uue aku järgi (õnneks olid mõningad asutused veel lahti täna) ja sai siis 44Ah aku asemel 61Ah aku pandud Jenox Gold seeriast (1370- eeku)
Lähemal uurimisel selgus ka, et aku vanadust näitav tuluke oli süsimust juba, niiet pidi ikka vana olema.

lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 31.12.07 11:55 Tsiteeri

No see 44Ah on rohkem Ziguli aku ka. Su pritsega ja el.lisadega masinal peabki olema üle 60Ah mahtuvust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 31.12.07 12:28 Tsiteeri

Aku ja generaatori suhe oli vist selline et genekas peab olema 10% suurama amperaasiga kui aku.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.12.07 12:47 Tsiteeri

Ega ma päris lampi ei läinud akut ostma ka.
Õnneks oli enne paigaldatud originaalaku, mille küljepeal oli veel kiletaskus paberitükk kus oli kirjas:
A4 B5- 44, 60, 70, 80 Ah
Ehk siis bensukatele 44 ja 60 Ah ja naftapressidele arvatavasti 70 ja 80 Ah

Paigaldades on siis akukinnitusele 3 nähtavat keermestatud auku, kuhu siis saab vastavalt akusuurusele paigaldada kinnitusklambri.

olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.12.07 16:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
A4 B5- 44, 60, 70, 80 Ah
Ehk siis bensukatele 44 ja 60 Ah ja naftapressidele arvatavasti 70 ja 80 Ah

44Ah lapik patarei oli omal ka algul peal, mina ei saa aru miks nad nii teevad. isegi sooja kliimaga piirkonnas on seda vähe.
aga krt kus on ikka aku surm, lausa 0V:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.08 12:35 Tsiteeri

Ma usun, et minu vanal akul lihtsalt selline süsteem, et kui aku eluiga hakkab ühelepoole saama (kontrolltuluke süsimust), siis lihtsalt katkestatakse toite väljaandmine ja ongi kõik, sest kui pinge oleks langema hakanud järk-järgult , siis oleks alarm lõuganud vms aga mul laksust kadus asi ära ja kõik -kaitseb ehk elektroonikat vms.

Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.08 15:34 Tsiteeri

Mul oli u sarnane lugu, üks hommik sai sõidetud-järgmine hommik enam tööle ei läinud.
Vaatan mis krdi jama alarm maha ei tule:mad: Siis nägin et tulukegi ei vilgu enam. Maksimum mis sisse sai jääda oli laetuli.
Õnneks sai buusterit kasutada ja 10 minutit laadimist ja siis sai juba buusteri abil käima. Pärast kontrollisin et gene laeb u 13,7V ja alarm peal võtab u 0,03A. See peaks ju OK olema? Samas kas akud kellustuvadki nii päeva pealt?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.08 18:31 Tsiteeri

Tundub nii, et surevadki lambist.

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.08 10:11 Tsiteeri

Ehk on teistele audiomanikele ka kasu sellest teadmisest mis minule tuli üllatusena: kuna auto oli pool päeva ilma akuta, siis tundub, et auto unustas endal mingid seaded ära vms ja tühikäigupöördeid polnud ollagi, kogu aeg viskas 500 rpm ja allagi, kui sai siis pikem ots sõidetud, siis nüüd on jälle kõik ok ja isegi paremini kui enne- niiet see vist normaalne.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 32.7% - SQL: 67.3%]