Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: sigari 2.2 mootor (plokk; kaas) n00b hädas. (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 826)
ullivilli
huviline

Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4A 2,5TDIQ, BMW GS1100

postitati 30.12.07 01:46 Tsiteeri
sigari 2.2 mootor (plokk; kaas) n00b hädas.

Jutt siis selline segase võitu, kuna Auto (2.2L sigar) jäänud ilmade tõttu seisma pagana pisikesse garaazi kus liikumagi ei mahu, teen natuke eeltööd.

Antud isendi mootoril oli nuka kinni tõmmanud kaande, seega kaas kasutuskõlbmatu.(või õigemini idiootselt kallis taastada)
Teine olemas olev kaas, on saanud tosooli asemel hoopis vett, mille tõttu oli kaane tihendi augud nii kinni settinud, et kruvi keerajaga ei löönud auku kivistisest läbi. Ei taha teadagi, mis vee kanalites toimub, kui tihendi oli juba, kui arheoloogiline leid.

Seega, kas on võimalik või pigem üldse Mõtet teise kaane vee kanaleid puhastada püüda ja oma närve rikkuda.

Või muretseda uus kaas? Kuna tegu ei ole väga haruldase mootoriga, peaks neid liikuma omajagu.

Samuti see, et ei tea ju mis olukorras plokk isegi on. (Kui suur on normaalne kolvi ja kolvi seina vaheline pilu? Mis seal veel äda võib olla, mida vaadata?)
Seega äkki oopis kuskilt soetada komplektne töötav mootor.

Kahe viimasega häda see, et pole just väga sina peal kogu selle teemaga, ning nagu me kõik ei tahaks ka mina oma nahka lasta üle kõrvade tõmmata.
Ei oska nimelt ise otsustada mootori konditsiooni.

Kogu asja suhtes pean tõdema, et olen tudeng ja rahakott ei ole nööriga selgas, samas korras mootor ei nõua nii palju hooldust ja võtab vähem kütet: pigem teha korralikult ära.

Et mida targemad soovitaks edasi tegutsemiseks
(tegevus akkab kevadel pihta) Kui just keegi pole nõus pakkuma garaazi, kuhu mu auto ka ära mahuks , kus midagi teha saaks, ka targutajast õlinäppude abikäed teretulnud.

Hüva peatset pühkimist.

Minge metsa!
www.minemetsa.ee / www.ripptelk.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 30.12.07 13:26 Tsiteeri

Kui huvitab siis 2,2 kaan olemas just remonditud uued juhtpuksid, uued sääretihendid, klapipesad, klapid üle freesitud ja lihvitud, kaane alumine pind ka sirgu freesitud. Raha tahaks täpselt nii palju kui remondi ja varuosade peale kulutasin.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ullivilli
huviline

Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4A 2,5TDIQ, BMW GS1100

postitati 30.12.07 19:43 Tsiteeri

Pakkumine on väga hea ja ma tõsiselt mõtlen selle peale. Loodan, et sellega väga kiiret ei ole.

Aga lahtiseks jääb see, et ma ikkagi ei tea veel tegelt, mis konditsioonis plokk isegi on. Mida seal vaadata, kuidas?

Minge metsa!
www.minemetsa.ee / www.ripptelk.ee
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 8.7% - SQL: 91.3%]