Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: manuaal kastile autmaat kasti õli? (Vastuseid: 31 | Vaatamisi: 4969)
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 30.12.07 12:16 Tsiteeri

Lihtsalt lihtsad asjad tehakse keeruliseks. www.castrol.ee lehel on nt võimalik vaadata, mis autosse käib. Pange seda, mida tootja ette näeb ja asi korras.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.07 12:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Offroader
Lihtsalt lihtsad asjad tehakse keeruliseks. www.castrol.ee lehel on nt võimalik vaadata, mis autosse käib. Pange seda, mida tootja ette näeb ja asi korras.

Kusjuures mina neid õlitootjate soovitusi sajaprotsendiliselt ei usalda, sest väga paljudel tootjatel on seal sees vead, ma nüüd Castrol'i oma ei tea aga muudes mida uurinud olen olen kohanud ka suht palju vigu.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.07 16:10 Tsiteeri

Kui seda "õli" nii lademetes on ja mingi katseks sobiv masin ka leidub, siis miks mitte kodumaist "Müüdimurdjat" mängida ja see asi ära teha? Ikkagi aasta vahetus ja inimesed ootavad showd kas siis tv-st või päriselust! :-D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tlwww
huviline

Registreerunud 21.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2.8 1995 AAH CRC

postitati 31.12.07 09:39 Tsiteeri

Olen kasutanud atf dIII erinevates manuaalkastides (mosse, taunus, scorpa, golf, bmw) aastaid. Siiani pole küll muud juhtunud kui see, et külmal ajal kang liigub kergemini.

raika61
huviline

Registreerunud 21.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 1993 c4 AAT

postitati 07.01.08 23:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andriu
PALUSIN VASTATAneil, kes asjast teavad, mitte mingeid võileiva kommentaare
õli töö põhimõte on igal juhul sama, kuid automaatkäigukasti oma kannatab kõrgemaid temperatuure ka lisaks
aga ise olen huvitatud sellepärast, et automaat käigukasti õli on mul endal lademetes
ning enda autol on ees käigukasti õli vahetus.

Vastame nii et mis vahe on Hüpoidil ja värtna õlil. Need vasted on vanast vene ajast teada.
Manuaalil märib hüpoid . Automaadil mõned käigud lülituvad surve abil. värtna õli on vähese märde omadusega aga ei muutu surve mõjul.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
priidik
huviline

Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.08 09:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mulk
Audi manuaalkasti õlis kasutatakse lisamanust, mis tekitaks sünkronisaatoritele pisut suurema hõõrdumise.

ei saanud aru, kas nendes õlides on juba lisamanus sees võib peaks ise midagi lisama?
Ehk kommenteerid mulk

alambe
huviline

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.08 11:20 Tsiteeri

olen kindel
nii haynesi manual kui ka nett kinnitasid sama
mul oli küll 2.0 4wd sierra MT75 kastiga

http://www.burtonpower.com/technical_1/mt75_gearbox.aspx

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Millest selline krdi mõtlemine üldse? Manuaalkastis toimuva hõõrdumise vähendamiseks on vaja hoopis teiste omadustega õli kui automaadile. Tükk maad viskoossemat. Vene ajal näiteks oli isegi eraldi transmissiooniõli, mis läks kasti ja hüpoidõli, mis läks silda, kuna difritaldrikul ja teol on hüpoidhambumus (sellised poolkaares hambad, vähendab müra). Tänapäeval on vast kõik transmissiooniõlid juba nii kvaliteetsed, et sellist vahet ei tehta. Küll aga nõuavad manuaal- ja automaatkast õlilt hoopis teistsuguseid omadusi. Üks on määrdeõli, teine põmst hüdraulikaõli.
Tsitaat:
Algselt postitas: alambe
4WD sierral käis nii vahekastis kui ka käigukastis punane ATF, seda siis kohe ka tehasest.

Oled Sa kindel?

Sierra XR 4x4 2.8 V6 1985-1989
Sierra XR 4x4 2.9 V6 1988-1992

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.1% - SQL: 81.9%]