| Lehekülgi: 1 2 |
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
|
postitati 30.12.07 12:16
|
|
|
Lihtsalt lihtsad asjad tehakse keeruliseks. www.castrol.ee lehel on nt võimalik vaadata, mis autosse käib. Pange seda, mida tootja ette näeb ja asi
korras.
|
12.301@181km/h
|
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 30.12.07 12:49
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Offroader
Lihtsalt lihtsad asjad tehakse keeruliseks. www.castrol.ee lehel on nt võimalik vaadata, mis autosse käib. Pange seda, mida tootja ette näeb ja asi
korras. |
Kusjuures mina neid õlitootjate soovitusi sajaprotsendiliselt ei usalda, sest väga paljudel tootjatel on seal sees vead, ma nüüd Castrol'i oma ei tea
aga muudes mida uurinud olen olen kohanud ka suht palju vigu.
|
|
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 30.12.07 16:10
|
|
|
Kui seda "õli" nii lademetes on ja mingi katseks sobiv masin ka leidub, siis miks mitte kodumaist "Müüdimurdjat" mängida ja see asi ära teha?
Ikkagi aasta vahetus ja inimesed ootavad showd kas siis tv-st või päriselust! :-D
|
|
|
|
tlwww
huviline
Registreerunud 21.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.8 1995 AAH CRC
|
|
postitati 31.12.07 09:39
|
|
|
Olen kasutanud atf dIII erinevates manuaalkastides (mosse, taunus, scorpa, golf, bmw) aastaid. Siiani pole küll muud juhtunud kui see, et külmal ajal
kang liigub kergemini.
|
|
|
|
raika61
huviline
Registreerunud 21.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 1993 c4 AAT
|
|
postitati 07.01.08 23:56
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: andriu
PALUSIN VASTATAneil, kes asjast teavad, mitte mingeid võileiva kommentaare
õli töö põhimõte on igal juhul sama, kuid automaatkäigukasti oma kannatab kõrgemaid temperatuure ka lisaks
aga ise olen huvitatud sellepärast, et automaat käigukasti õli on mul endal lademetes
ning enda autol on ees käigukasti õli vahetus. |
Vastame nii et mis vahe on Hüpoidil ja värtna õlil. Need vasted on vanast vene ajast teada.
Manuaalil märib hüpoid . Automaadil mõned käigud lülituvad surve abil. värtna õli on vähese märde omadusega aga ei muutu surve mõjul.
|
|
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 08.01.08 09:16
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: mulk
Audi manuaalkasti õlis kasutatakse lisamanust, mis tekitaks sünkronisaatoritele pisut suurema hõõrdumise. |
ei saanud aru, kas nendes õlides on juba lisamanus sees võib peaks ise midagi lisama?
Ehk kommenteerid mulk
|
|
|
|
alambe
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 08.01.08 11:20
|
|
|
olen kindel
nii haynesi manual kui ka nett kinnitasid sama
mul oli küll 2.0 4wd sierra MT75 kastiga
http://www.burtonpower.com/technical_1/mt75_gearbox.aspx
| Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Millest selline krdi mõtlemine üldse? Manuaalkastis toimuva hõõrdumise vähendamiseks on vaja hoopis teiste omadustega õli kui automaadile. Tükk maad
viskoossemat. Vene ajal näiteks oli isegi eraldi transmissiooniõli, mis läks kasti ja hüpoidõli, mis läks silda, kuna difritaldrikul ja teol on
hüpoidhambumus (sellised poolkaares hambad, vähendab müra). Tänapäeval on vast kõik transmissiooniõlid juba nii kvaliteetsed, et sellist vahet ei
tehta. Küll aga nõuavad manuaal- ja automaatkast õlilt hoopis teistsuguseid omadusi. Üks on määrdeõli, teine põmst hüdraulikaõli.
| Tsitaat: | Algselt postitas: alambe
4WD sierral käis nii vahekastis kui ka käigukastis punane ATF, seda siis kohe ka tehasest. |
Oled Sa kindel?
Sierra XR 4x4 2.8 V6
1985-1989
Sierra XR 4x4 2.9 V6 1988-1992
|
|
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 |