Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: suunatulede relee (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 2022)
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 29.12.07 12:58 Tsiteeri
suunatulede relee

Terv,

selline küsimus tekkis, et kui keeruline oleks tekitada suunatulede kangile see funktsioon, et kui kang korraks poolenisti alla vajutada, siis jääb suund nii 3-ks korraks vilkuma?
Kes esimese põlve škoda fabiaga sõitnud on, siis sellel on kasutusel samasugune süsteem. egas ta hädavajalik pole, aga päris mugav :D
praegu on nii, et peab kangi ise poolepeal hoidma, et ära ei lukustuks, aga vilguks. kui panna suunatuledele mingisugune relee vahele, mis signaali saamisel hoiab suunatuledel pinget peal umbes 5 sekundit/3 vilgutust, siis vist peaks piisama.

pole releede, ega nende võimalustega väga täpselt kursis, aga minu loogika järgi peaks piisama kahest releest mis ühendataks ennem ohutulede lülitit. selliseljuuhul peaks ohutuled töötama nagu tavaliselt ja suunatulede miinimum intervall oleks siis 3 vilgutust.

eks tulistage siis arvamusi, kuivõrd teostatav selline lahendus on? :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
cescor
huviline

Registreerunud 05.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5TDI

postitati 30.12.07 02:37 Tsiteeri

Pole küll otseselt teemasse.

Hetkel kasutusel töö auto (opel)
Ja sellel on nii, vajutad korraks suunatule kangi, siis vilgub kolm korda, kui vajutad rohkem siis vilgub kuni pööramiseni.

Mulle isiklikult meeldib audi originaal (a 100) oma rohkem, möödaminekuks hoiad kangi lihtsalt vajaliku aja all, muidu vajutad kang lõpuni.
See "uus süsteem" eriti ei istu. (kangi käik ka pikem ju)

Võibolla lihtsalt harjumise asi!

Teemasse: äkki võimalik kasutada kojameeste intervalli releed?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 01.06.09 12:20 Tsiteeri

Tõstataks siis seda vanat teemat. Sai ka nädalavahetusel sellist mugavust proovitud ja tekkis mõte, et miks ei võiks selline asi olla ka minu auto peal. Ise olen ma mõelnud, et ehk aitaks ainult suunatulede relee vahetusest. Kas kellelgi on kogemusi selle asjaga, piisab ainult relee vahetusest?

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
lorenzo
huviline

Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: B7 avant quattro, 2x 82' Ford Capri

postitati 13.09.09 11:16 Tsiteeri

Tõstame siis jälle teemat.
Saksakeelne manual
Väidetavalt sobib kõigile Audidele

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mclx
huviline

Registreerunud 04.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Quattro

postitati 14.09.09 13:50 Tsiteeri

Mul Audi 100 ise tehtud see süsteem. Skeem sai ükskord tööjuures lõunapausil välja mõeldud. Vajalikud komponendid on 2 releed, 2 kondekat, mõned dioodid ja takistid. Suuna vilkumise aeg sõltub kondeka mahtuvusest, selleks sai valitud 10 000 mikroF. Süsteem toimib täitsa, vilgub 3x jne, ainuke miinus on see, et olenemata kaua see suund fikseeritud asendis vilkunud on, vilgub see ka siis oma 3x edasi kui suuna lüliti 0 asendisse lükkub, ehk pärast pöörde lõppu vilgub ka 3x. Seda võiks nimetada "vaese mehe komfortblikeriks". :D Komponendtide maksumuseks tuleb umbes 150...200 eeku.
Sai siin teine skeem ka transistorite põhiselt välja mõeldud, aga seda pole veel jõudnud katsetuseks rakendada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 32.9% - SQL: 67.1%]