Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: crossoveri sisend (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1827)
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 1.8T fwd, Audi A6 Avant C5 1.8 fwd,VW Passat B7 2.0 TDI 4motion

postitati 21.12.07 15:25 Tsiteeri
crossoveri sisend

sai just ostetud alpine 2way crossover koos kompodega. crossi lahtikakkumisel avastasin et seal on veel mingi sisend.
-WF+ kas keegi oskaks öelda mille jaoks see on ja kas ma saan seda kuidagi ka rakendada? ps mida ma saan muuta selle jumperiga -6db -3db ja 0db

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.07 10:37 Tsiteeri

Kahtlustan et see WF on woofri/midbassi väljund.
Jumperiga saab arvatavasti tweeteri suhtelist tugevust muuta bassika suhtes -0 juures kõige kõvem, -6 kõige vaiksem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 1.8T fwd, Audi A6 Avant C5 1.8 fwd,VW Passat B7 2.0 TDI 4motion

postitati 22.12.07 12:28 Tsiteeri

väljundina on seal olemas woofer.. aga see konkreetne +wf- on kindlasti sisend... sest seal on juurde kirjutatud in aga naljakas asi selle juures on see et asub crossi sees... katte all

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.08 17:32 Tsiteeri

Sai siis lõpuks PILT ka tehtud. Kinniselt on SELLINE. Äkki keegi oskab mu mõistmatule ajule selgeks teha mis see -wf+ in on, mida teeb ja milleks kasutada saab? :)

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.08 17:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Originalstw
Sai siis lõpuks PILT ka tehtud. Kinniselt on SELLINE. Äkki keegi oskab mu mõistmatule ajule selgeks teha mis see -wf+ in on, mida teeb ja milleks kasutada saab? :)

Mis seal keerulist on?:) Tweeter in, tweeter out, vuufer in, vuufer out (seda siis juhuks, kui tahta kanaleid eraldi juhtida).

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.08 17:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Mis seal keerulist on?:) Tweeter in, tweeter out, vuufer in, vuufer out (seda siis juhuks, kui tahta kanaleid eraldi juhtida).

pigem on in, tweeter out, woofer out ja woofer in. ja kysimus ongi et mida see woofer in mulle annab ja mis juhtmed ma sinna vedama peaks ja kuskohast!

edit: seda ma juba tean et in tuleb makist wf out läheb midbassi ja tw out tweeterisse

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.08 17:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Originalstw
Tsitaat:
Algselt postitas: Maku

pigem on in, tweeter out, woofer out ja woofer in. ja kysimus ongi et mida see woofer in mulle annab ja mis juhtmed ma sinna vedama peaks ja kuskohast!
Antud juhul ei pea sa sinna midagi vedama. Loe nüüd uuesti, mis sulgudes kirjas on.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.08 17:56 Tsiteeri

ja just sellest ma aru ei saagi. mida ma juhin ja kuidas. ja kui vedama ei pea miks siis sinna 2 klemmi on pandud kuhu juhtmed saab alla libistada?

siiim
klubiliige

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: TT

postitati 15.08.08 05:44 Tsiteeri

Kui sa tahad näiteks tweeterid ja midbassid panna eraldi võimendi kanalite tagant tööle, siis on sulle jäetud võimalus kasutada selle setupi korral ka originaal filtreid.

24 tundi päevas ... 24 õllepurki kastis ... Kokkusattumus ???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sõber
huviline

Registreerunud 02.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2,5TDI Quattro

postitati 15.08.08 17:39 Tsiteeri

nagu ka pildilt näha koosneb ka filter ise tegelikult 2 osast. Asi mõeldud siis paigalduse lihtsustamiseks autodes kus TW ja WF eraldi näiteks ukses ja armatuuril. Et ei peaks vedama uusi kaableid lõikad läbi kaablid mis ühendavad filtri kahte poolt ja saad paigutada pool filtrit ukse sisse ja teise poole armatuuri. Sel juhul vaja kasutada seda peidus asuvat sisendit. Või nagu Siim mainis kui on tahtmist juhtida neid eraldi kanalite tagant aegviidete jne. tarvis.

Rene

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 16.08.08 10:44 Tsiteeri

nüüd kõik selge! Aitäh:D

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.4% - SQL: 67.6%]